Kim Johannesen

Kommuner dumper fælt i tilgængelighedstest

Hej Peter Binderup,

Der er link til vores summary i artiklen og nu også her: http://bit.ly/2d4uMn4

mvh

Kim Johannesen Shift

21. september 2016 kl. 15:24
Kommuner dumper fælt i tilgængelighedstest

Hej Peter,

Som jeg også udtaler til v2, så har vi selvfølgelig en kommerciel interesse i at udføre og offentliggøre undersøgelsen. Det lægger vi på ingen måde skjul på.

Når det er sagt, så var der ingen af de kommunale hjemmesider der overholdt WCAG AA på test-tidspunktet (juni måned 2016) — det er testet vha. to forskellige værktøjer, og på tre udvalgte undersider.

I artiklen linkes der til vores summary, hvor du kan læse mere om undersøgelsen og få nogle af de detaljer, du efterspørger.

Mvh.

Kim Johannesen

21. september 2016 kl. 15:03
Forældre fandt banale sikkerhedshuller i udbredt it-system til børnehaver

Som forælder, der er tvunget til at bruge systemet, må jeg bare sige at det ikke kun er sikkerheden, der halter hos INFOBA. Hele brugeroplevelsen er gennemgående elendig, og her snakker jeg ikke blot om det aldeles forældede design, men også om informationsarkitekturen og den overordnede oplevelse.

Det er også mit indtryk at administrationen af INFOBA, altså den del hvor pædagoger og institutionsledere logger ind og benytter systemet, er helt forfærdeligt — intet andet kan undskylde det antal af tomme mails, mails uden specialtegn, mails med links der ikke fungerer osv.

Hvordan INFOBA nogensinde er blevet valgt af diverse kommuner forstår jeg simpelthen ikke.

11. juni 2015 kl. 09:39