Holdet bag Linux vil nu forbyde al brug af Linux i den arabisktalende verden, da anvendelsen af slaver i dette område ikke er i tråd med den netop besluttede terminologi for Linux.
Ud over at det virker skræmmende virker 113 somom antallet af kontrollerede institutioner er lavt sat!
Ellers ville de, med det værktøj de har (og sælger), have rettet siden
Erhvervsstyrelsen er tilsyneladende den tilsynshavende myndighed, når det gælder cookies. Erhvervsstyrelsen har tilsyneladende ikke givet bøder, for overtrædelser, i de 8 år behendtgørelsen om cookies har været i kraft. Er det så bondefangeri, at sælge den ydelse der tilbydes af "Kammeradvokaten"
Kammeradvokaten er ifølge Wikipedia "Kammeradvokaten er ikke en statslig institution, men et advokatfirma,[1] der gennem Finansministeriet har aftale med staten om at levere advokatydelser til centraladministrationen." Når "Advokatfirmaet Poul Schmidt" går ud til både offentlige og private firmaer for at markedsføre en selvudviklet app, ligner det for mig en sammenblanding af kasketter.
Ligger fejlen konsekvent i at een (eller flere) udbydere altid bytter om på koordinaterne, så er det en kommunikationsbrist omkring indberetningen. Er det derimod forskelligt fra fang til gang, er det udbyderne, der har sjusket
"Det er essensen af en afgørelse, som Datatilsynet har truffet efter en klage fra en beboer."
CFCS har besluttet, at en phishing-mail altid er forsynet med stavefjel, og det kun er hackere der ikke kan stafe.
"Men selvom Version2 og Ingeniøren er blevet gjort bekendt med, at det analoge sikkerhedshul er blevet udnyttet i forskellig grad hos de forskellige teleselskaber, er intet blevet indberettet til Erhvervsstyrelsen.
»Erhvervsstyrelsen har derfor ikke på nuværende tidspunkt fundet anledning til at foretage sig yderligere over for selskaberne, men følger naturligvis udviklingen på området,« skriver Erhvervsstyrelsen i en mail til Version2.
Erhvervsstyrelsen ønsker ikke at stille op til interview."
Tilsyneladende er det kun de virksomheder, der kan begå fejl, som er indberetningsberrettigede. Erhvervsstyrelsens holdning er så: "når dem der fejler ikke indberetter er der ingen fejl"
Af artiklen fremgår det at oplysninger videregives til offentlige myndigheder "fra borgere, der ringer 112 fra en Android-smartphone" gælder det også, hvis man har slået lokationsdata fra?
Et udsagn fra artiklen: "Hvis man taber den og ender med at give Google ret, så står man med skægget i postkassen, og så er der dannet grundlag for, at Google kan handle på den her måde. Det er bedre at tage en mere sikker sag, hvor der er større chance for, at man vil vinde."
Jeg vil jo mene, at når Datatilsynet er gjort opmærksom på en sag, og afviser at behandle den, kan Google bagefter sige, "Da i ikke anlagde sag, mente vi at det betød, at i accepterede vor handlemåde"
Eller hva?
Alle gør det, det mærkværdige er, hvis det er en russisk eller kinesisk producent er det suspekt. Hvis du på danske www.profiloptik.dk/ ønsker at"prøve briller og solbriller hjemme i din egen stue" giver du et svensk firma ret til at hente dit præcise opholdssted samt læse, slette og modificere telefonens lager.
Profil Optik Stylelab Synsam AB Viser tilladelser for alle versioner af denne app Denne app har adgang til: Placering approximate location (network-based) precise location (GPS and network-based) Billeder/medier/filer read the contents of your USB storage modify or delete the contents of your USB storage Lagerplads read the contents of your USB storage modify or delete the contents of your USB storage Kamera take pictures and videos Andet view network connections full network access prevent device from sleeping Profil Optik Stylelab-opdateringer kan automatisk give hver gruppe flere tilladelser. Få flere oplysninger
Tidligt i artiklen står det at justitsministeriet i en pressemeddelelse om telesagen oplyser at: "Rigspolitiet har den 30. juni 2019 oplyst, at Rigspolitiet desuden i perioder fra visse teleselskaber har modtaget mangelfulde rådata".
Det må justitsministeriet da have misforstået!
Det de hævder er, at politiet ukritisk og uden kontrol bruger mangelfulde rådata, så dårlig kan politiet da ikke være!
at man så gennem fingre med flere partier "fiflede" med vælgererklæringerne. Flere af de etablerede partier har allerede været ude, og har sagt, det er for nemt at blive opstillingsberetiiget, og at tallet, for anmeldelse af et parti, derfor bør sættes op.
Det handler om noget på nettet og ingeniører. Hvor kan i være så formastelige at tro, at man vil bruge nettet til noget? Hvad skal vi med et cyberhjemmeværn i Sønderjylland? Kan det ikke køres fra København, duer det ikke!
Nokia sender IKKE data til kina. De sender dem kun til Singapore :-(
At TDC har valgt et ikke kinesisk firma til at stå for det nye g5 netværk, særlig at det er et skandinavisk firma. Dem ved vi, at vi kan have tillid til.
Hvordan markerer man, at en kommentar er ironisk ment?
"De pågældende mails er sendt af systemet Workforce Planner, som kommunen anvender."
"Fejlen er jævnfør mailen fra Stephan Klavsen opstået, når borgere har henvendt sig til Borgerservicecentret, hvor de skulle have henvendt sig til Ydelsescentret."
Så det er altså enten "Workforce Planner" eller borgere der henvender sig til forkerte steder i kommunen, der er skyld i fejlen, at der bliver sendt en mail til "@fred.dk" og ikke til "@fredericia.dk"
Mage til vrøvl og ansvarsforflygtigelse skal man lede længe efter.
Det er kommunens og kun kommunens skyld.
Venlig (men arrig) hilsen Erik Gotfredsen
Efter min bedste overbevisning bør kommunaldirektøren og skolelederen fyres, da begge har vist sig ikke at leve op til deres arbejde. Selvfølgelig bør nogen (i det her tilfælde IT-afdelingen) kontrollere om reglerne overholdes, og selvfølgelig skal det kunne dokumenteres, hvad der er foregået. Skolelederen føler, at han har været udsat for et overgreb, såvidt jeg kan forstå, har han handlet korrekt, og forsøger at kontakte kommunen far at verificere. Hans fejl er at han efterfølgende langtidssygemeldes. Tænk hvis det havde været et virkeligt datalæk. Kommunaldirektøren kan tilsyneladende ikke se vigtigheden af at teste om reglerne overholdes, så der bør nok en ny på banen.
Hvad nu hvis skolelederen havde udleveret følsomme data, og det bagefter ikke kunne dokumenteres?
at det kun er russerne, der laver fake news, og på andre måder misbruger systemer som f.eks Facebook op til et valg. Der ved vi at amerikanerne og andre ikke kunne finde på.
- Forrige side
- Nuværende side
- Side
- Side
- Næste side
Erik Gotfredsen