Rolf C. Torp

Microsoft opgiver mål om en milliard Windows 10 enheder i 2018

Du arbejdet i forsvaret, har du så været med til dette ?</p>
<p><a href="http://politiken.dk/indland/ECE2761142/database-om-irakfanger-er-vaek/"…;
<a href="https://www.version2.dk/artikel/forsvaret-skal-opgradere-foraeldet-it-s…;.

Nej. Og forklar mig venligst hvad det har med diskussionen at gøre?

Men hvis det er den måde du gerne vil diskutere på, så sig os venligst hvor du har arbejdet og hvor du har dine erfaringer fra?

19. juli 2016 kl. 13:06
Microsoft opgiver mål om en milliard Windows 10 enheder i 2018

@ Rolf C. Torp
Så hænger dine 2 indlæg ikke sammen, du ikke være både glad for en rullen udrulning, som du ikke har styr på. Også mene at det er fordel ?

Det er da ganske simpelt. Man sørger for at have styr på det man laver. Test setups, løbende godkendelses procedure og gennemgang af dokumnetation. Hvis du ved hvad du laver, så er det yderst sjældent du reelt kommer i problemer.

Men hvis man bare hovedløst lukker øjnene, stikker fingrene i ørene og råber lalalalala uden at vide hvad der egentligt sker i sit miljø......... ja, så giver det vist sig selv.

19. juli 2016 kl. 13:01
Microsoft opgiver mål om en milliard Windows 10 enheder i 2018

Så vil jeg anbefale dem som har muligheden at vælge en Windows 10
LTSB. Det er faktisk en ganske fornuftigt og brugbar version, som jeg lige ville prøve.
Og en grund til at der stadig findes win10 OS i privaten.

Hvordan har du købt en Enterprise licens til privaten som du skriver? Du skriver jo at LTSB er grunden til der findes Windows 10 hos dig privat.

Svar os nu på hvordan du som forbruger har købt den licens privat?

19. juli 2016 kl. 12:54
Microsoft opgiver mål om en milliard Windows 10 enheder i 2018

du har ikke arbejde længe med OS og styresystemer, og aldrig som administrator en i større virksomhed kan jeg forstå.
Så du har ikke oplevet hvad en windows opdatering kan gøre ved eller fint fungerende maskinpark. Eller en udrulning af automatiske firmware og andet snavs.

Nej, jeg har selvfølgelig kun arbejdet med OS og udruldning/opdatering heraf som System Administrator de sidste 16 år hos bla. Mærsk Data, IBM og det danske forsvar. Alle sammen meget små virksomheder.

Du har da fuldstændig ret.

19. juli 2016 kl. 12:35
Microsoft opgiver mål om en milliard Windows 10 enheder i 2018

Så vælter OS ikke, bare fordi MS synes man skal have en eller anden driver eller program med "pakken".

Ja! Driver opdateringer er bare det værste. Lad os endelig få sat en stopper for det! Og de opdateringer med forbedrede features m.v skal vi da også holde os fra. Det er jo ikke en af grundtankerne med Windows 10, at løbende opdatere med features i stedet for at komme med store komplekse versioner.

Morsomheder kan forekomme

19. juli 2016 kl. 11:29
Microsoft opgiver mål om en milliard Windows 10 enheder i 2018

Windows 8

Bent, Bent, Bent... Du ved godt artiklen omhandler Windows 10 ikke? ;)

19. juli 2016 kl. 11:21
Systematic-boss: Jeg er så træt af snakken om åbne data

Så det er ikke engang fordi han ikke forstår begrebet og ideen. Det er for at mele egen kage.

Hvordan skulle det at ønske standardisering af data være at mele egen kage? En standardisering af dataen vil jo netop gøre det nemmere for flere virksomheder at levere systemer til snitfladerne. Istedet for de skal håndtere en stor mængde forskellige data strukturer og kommunikation, så kan det standardiseres og derved gøre tingene langt nemmere for alle. (Og i sidste ende også billigere for det offentlige).

Han henviser jo også netop til NATO. Her gør standardisering af den data der udveksles mellem landene og de systemer de bruger, at de forskellige leverandøre/systemer "taler samme sprog" mellem hinanden. Det gør det mere åbent og bedre for eks. konkurrenter at det netop ikke er "så pxsse svært at integrere" hvis data strukturene var standardiserede.

3. juni 2016 kl. 15:06
Salg af Windows Phone halveret på tre måneder

men det ændrer ikke på, at Windows Phone er et solidt OS.

Windows Phone 10 er ikke et solidt/stabilt OS. Har selv en 950'er, der er købt samme dag som den udkom. Og det har været den ene skuffelse efter den anden. Jeg mangler egentlig ikke nogle App's til den, da jeg har fundet det jeg har brug for. Og elsker selve interfacet m.v. Men jeg er allerede ved at kigge efter alternativer pga. de alt for mange bugs jeg oplever.

Eks. holder den op med at give lyd, når der eks. kommer sms eller emails. Lyden er ikke slukket og alt andet virker, og ved en telefon genstart virker det igen. Det er et problem der dukker op gentagne gange. Det er heller ikke lige altid at outlook/e-mail tilen opdaterer med antallet af nye emails. Det kan også være noget tilfældigt. Andre gange vil skærmen ikke lige tænde med det samme, og så må man have lidt tålmodighed. Det er som om pause/låseskærmen fryser. Jeg oplever også tit at måtte vente på kameraet, hvis jeg har taget et par billeder hurtigt efter hinanden. Så skal man vente på den bliver færdig med at gemme dem. Og så var der selvfølgelig de 4 dage, hvor den helt holdt op med at give notifikationer/afspille lyd ved nye sms. Eller førsge gang jeg skulle lade den, hvor den blev så varm at den selv bad om at blive slukket.

Generelt er jeg blevet meget skuffet over selve OS'et. Hardwaren virker fint og der er de app's jeg har brug for.

1. februar 2016 kl. 11:27
Gymnasieelev anmeldte CPR-hul i skolesystem til Datatilsynet - nu får han en advarsel af skolen

Gør han det, så er han golden, og så kan han gå til diverse medier alt det han vil. Så bør han gøre det, men ALDRIG ALDRIG før. Det er svinsk og hjælper egentligt kun til, at flere mennesker kommer til at kende et potentielt farligt sikkerhedshul.

Henrik Petersen må kende skolen og dens folk personligt, siden han så sikkert kan skrive at hvis Jonas havde håndteret det anderledes, så havde han været "golden". Ellers er det jo noget af en antagelse og svare til den jeg selv laver i dette indlæg....... ;)

Ingen af os ved vel egentlig hvad forløbet havde været hvis han var gået direkte til skolen først.

1. oktober 2015 kl. 15:49
Med 150 Gb/s kan XOR DDoS-botnet nu lægge selv store servere ned

Når vi snakker om enheder som arbejder sammen e.l. så hedder det fint nok "node" på engelsk. Et "MS cluster" består eks. af "nodes". Og når vi eks. taler om infrastruktur bruger vi tit "node". På dansk vil "knude" da være helt forkert.

1. oktober 2015 kl. 14:31
Microsoft lusker Windows 10 ind på din pc

at gøre alle tilfredse. Før i tiden fik MS lidt skudt i skoene at de ikke var hurtige nok til at lukke alvorlige sikkerheds huller. Nu har de komplet overtaget styringen, og så er VI(jeg er selv inkluderet) utilfredse.

Personligt er jeg STOR tilhænger af patchning, patchning og patching. De fleste som arbejder med sikkerhed er vist også enige i, at et af de vigtigste forsvar er at holde sit OS/programmer/plugins opdaterede.

Men jeg er enig i, at det kunne være rart at have lidt kontrol over det.

For dem på forbindelser med DL begrænsinger, så kan man sætte sin forbindelse til at være "Metered" og at der ikke må hentes opdateringer via denne. (Kan vist også bruges til at holde opdateringer væk, men det kan vist ikke helt anbefales).http://www.howtogeek.com/224471/how-to-prevent-windows-10-from-automatically-downloading-updates/

14. september 2015 kl. 10:45
Dansk Industri: Mangel på it-specialister hindrer væksten

Efter at have læst artiklen på jobfinder, så sidder man jo tilbage med den opfattelse at Dansk Industri måske burde kigge noget mere ind ad.

De burde finde jobfinder artiklen alarmerende og derfor råbe lidt efter deres medlemmer, istedet for hele tiden at beklage sig.

4. september 2015 kl. 13:15
Volkswagen hemmeligholdt sikkerhedshul i startspærre i to år

@MAX Hvis du læser artiklen, så handler det jo primært om at startspærren har sårbarheden. Ikke hvorvidt man kan bryde ind i bilen. Det er altså 2 forskellige scenarioer.

I din lille historie stjæler de jo ikke din bil, men blot et sølle kabel. I tilfælde hvor de pga. en sårbarhed kan omgå startspærren, gøres dette for at stjæle hele bilen, ikke et sølle kabel.

21. august 2015 kl. 10:31
Windows 10 er IKKE den sidste version: Support udløber om fem år

Da det forventligt bliver en abbonnement service, så passer din 1-2-3 vist ikke helt. Men det er jo nok uvidenhed fra din side.

28. juli 2015 kl. 15:00
Nu kommer Airtames HDMI-dongle endelig på hylderne

ChromeCast kan godt mirror din PC skærm. Det gøres stadig via chrome browseren, man skal blot benytte deres beta version af chrome udvidelsen. Så den er ikke specifikt begrænset til udelukkende indhold i din browser.

3. juni 2015 kl. 10:54