Kim Larsen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Stem på IT-folk til valget

Hvilke partier?

Tak! Det giver faktisk et rigtigt godt overblik, specielt for en som mig der er meget i tvivl om hvor krydset skal sættes. Kan du overtales til at skrive hvilke partier de enkelte personer stiller op for ved siden af deres navn på listen?

Ikke overraskende

Det kommer umiddelbart ikke som en overraskelse for mig. Et af mine familiemedlemmer har selv arbejdet indenfor det offentlige, hos SKAT, og inden hun gik på pension sagde hun at det ikke var unormalt at hun lige undersøgte ting om folk i sin omgangskreds. Som hun fortalte det, så var hun langtfr...

Registrering bliver udskudt

Ifølge en pressemeddelelse fra DSB, så bliver registreringen udskudt til ukendt tidspunkt. Dette ændre dog ikke på at man stadig skal vise billedeid fra d. 4 Januar. Man kan læse pressemeddelelsen her: http://www.dsb.dk/om-dsb/presse/nyheder/dsb-er-i-dialog-med-myndigheder-...

Re: Vi har filtre

Det var også min tanke. Umiddelbart ville jeg også tænke DNS blokeringerne på eksempelvis Piratebay som et filter, men spørgsmålet er om dette tæller som noget andet i deres øjne? Er der eventuelt nogle med et større indblik i hvordan den nye EU-lov kommer til at påvirke disse filtre?
Kommentar til Lær at tale klingon: Microsoft udruller Skype Translator i dag

Mit liv er nu komplet

Nu kan jeg endelig sige "Hab SoSlI' Quch!" med ro i sjælen.
Kommentar til Netflix forsøger sig med visning af reklamer

Tror det er den forkerte vej at gå

Umiddelbart tror jeg at det vil koste dem mange kunder hvis de ender med reklamer. Der er trods alt mange folk som netop betaler for at undgå reklamerne, så i mine øjne er det nok den forkerte vej at gå for Netflix.