Geo Jensen

2,7 milliarder er ikke nok: it-system til ejendomsvurderinger bliver dyrere

Den enes virkelighed den andens fantasi.

@Henrik Sørensen Når du skriver til Anne-Marie på denne måde, udviser du svaghed på din egen person på så mange planer. Du er den ”anden” i overskriften. Anne-Marie holder altid en sober tone og dit angreb bevidner at hun har sagt noget som du, meget bestemt, ikke vil have at andre skal tro på eller lytter til. Dit ego er så berørt at du nedværdiger dig selv til dette mesterværk i fejhed. Hvis du ikke mener at der skal være plads til andre end dine holdninger, så overvej lige igen hvem det er som skal smutte.

Fra den ”enes” perspektiv: Er den andens virkelighed banal.

5. februar 2019 kl. 15:19
Microsoft har fundet russisk operation målrettet politiske institutioner i USA

Det eneste af værdi i denne propaganda artikel, er at MS nu er en udøvende politimagt. Hmmmm!?!

21. august 2018 kl. 13:19
Pape vil ikke sætte udløbsdato på dødsdømt telelogning: Jeg håber på ny lov i 2018

Overvågning har kun et formål, hvilket er at sikre magtens position.

Når man opretter databaser for journalister og konspirations teoretikere der kompromitere magten, er det et sikkert tegn på et fuld implementeret at diktaturet. (Tror at en artikel om dette er på vej)

7. april 2018 kl. 12:29
Amerikansk sikkerhedsråd: Kun kort og flygtigt vindue til at stoppe cyberangreb i 9/11-klassen

Til trods for et godt stykke retoucherings arbejde i PaintShop Pro, er det stadigvæk tydeligt hvad den mand havde i munden.

4. september 2017 kl. 21:22
Ansigtstræk afslører kriminelle i neuralt netværk

Orwells sidste brik til vores nuværende samfund er tankepolitiet. Overvågningen er under fuld kontrol, men ikke med vores tanker og handlinger.

Denne artikle lugter langt væk af (endnu engang) af promovering af AI som det nye grafen, eller som den teknologi som med guddommelig blidhed kan belyse/løse alle samfundets problemer. Sandheden er nok nærmest den omvendte, AI er den sidste brik på vores nye totalitare regime til at færdigøre Orwells (politikernes våde) drøm om total kontrol over befolkningen.

Hvordan kan to studerende få adgang til oplysninger om kriminelle og måske mere mærkeligt, oplysninger om personer som ikke er. Iøvrigt hvad er kriteriet for at være kriminel, man kunne undres om Søren Pind er kategoriseret som kriminel eller Hillery som på lige fod med Snowden har lægget fortrolige forræderiske oplysninger.

Vi er hele tiden blevet oplyst om at overvågning vil hjælpe systemet som skal passe på os, såsom med at fange terroister og andet slyngleri, men hvor det nok mest handler om at have kontrol til at skjul korruption på høj plan.

Vores politikkere malker vores skattekroner til at bekæmpe terrorisme og øge (deres) sikkerheden, fremfor at hjælpe folket med bistand, udannelse og fred.

Det store spørgsmål er:

Hvordan ender dette?

25. november 2016 kl. 20:22
Søren Pind vil indføre totalovervågning af alle danskeres færden

Dette sker ikke bare i danmark men overalt i den vestlige verden. Hvad sker der, er vi på vej i krig, er vi ved at starte WW3? Man forsøger at overbevis folket at vi leve i et demokrati men udviser adfær af et diktatur. Hvis vi virkeligt har demokrati, ville det være på sin plads at få en folkeafstemning på dette område og ikke bare lade være op til marionetpolitikkere.

18. november 2016 kl. 12:14
Regeringen vil bruge internetfilter mod ekstremistisk propaganda

"Kan de lalleglade på borgen ikke selv se hvor absurd det er. Det er præcis den model de kører i Kina."

Interessant perspektiv. Et andet kunne være, at deres model beskytter deres borgere fra vores model. Naaa, bare lige et lysglimt jeg fik der, det er væk igen.

11. oktober 2016 kl. 14:36
Kongresudvalg: Snowden er ikke en helt - han er en forræder

Edward Snowden er en forræder fordi han har forrådt forræderiet.

16. september 2016 kl. 12:47
Bernie Sanders tilslutter sig Snowden-koret

Man undres over at en folkevalgt demokratisk regeringer er så angst for domino brikker, at deres villighed til at skabe så stor ubalance trosser enhver form for fornuft.

15. september 2016 kl. 14:43
Frankrig kræver stop for tracking af Windows 10-brugere

Jeg er "frygtelig ked af" at jeg sviner din elskede korrupte virksomhed til, men det er faktisk en god og kort beskrivelse af M$'s forretning. M$ tjener ikke kun penge på deres produkter men også på at gøre deres kunder til et produkt. Jeg har svært ved at forstå at du forsøger på at hjælpe dem. M$ er ikke mere den Microsoft som du, og jeg også, engang var glade for. M$ indgik en kontrakt med NSA og har side den gang været en helt anden virksomhed. Hvis din forretning er afhængig af en portefølje af M$ produkter, er min anbefaling at du begynder at omstille din forretning.

22. juli 2016 kl. 12:23
Frankrig kræver stop for tracking af Windows 10-brugere

Her kan du læse om safe harborOg her lidt mere uddybende om samme enme

Dette er begyndelsen til enden for M$. Hvor meget mere bevis skal der til for at folk og virksomheder finder ud af at deres hemmeligheder bliver stjålet af M$. Det er naivt at tro det kun er for at fintune reklamer, det er meget mere end det. Edward Snowden forsøgte at fortælle det til os, men blev forsøgt nedtonet af lobbyister. At Frankrig nu tager tyren ved hornene, betyder anerkendelse af Edward Snowdens lækkede oplysninger. Er du stadigvæk i tvivl, så burde episoden on det røde kryds give dig en ide om Microsofts skumle metoder til at hijacke dig til at "opdatere" til det ypperligste spyware OS set til dato. Vågn op og kom væk!

21. juli 2016 kl. 19:32
Microsoft opgiver mål om en milliard Windows 10 enheder i 2018

Her Bent, hjælper dig lige med lidt ekstra skyts fra udlandet...

"Windows sucks probably means one of the following:

  • extremely poorly designed GUI
  • bricked systems
  • issues with hardware non-compatibility which should have been identified in the hardware report and the system not upgraded.
  • issues with telemetry/spyware
  • issues with the poor design of the OS (such as the control panel)
  • issues with instability of the OS
  • issues with touch screen technology not being releveant or useful on desktop systems
  • Microsoft's participation with the NSA to collect user data (called 'prism') which Microsoft was the first to volunteer its services for.  At the time, Microsoft was using the slogan "Your privacy is our priority".
  • issues with forced restarts during the update process.
  • issues with Microsoft's vision of future computing which people absolutely do not agree with.

Its good your four computers work but it doesn't change the experiences or opinions of other people."

Kikker man uden for danske grænser, er modstanden mod MS stærkt voksende

20. juli 2016 kl. 17:51
Microsoft opgiver mål om en milliard Windows 10 enheder i 2018

"Vi er fuldkommen enige i at debatten ingen steder fører hen. Det var jo egentlig grunden til at både Jesper Hansen og undertegnede egentlig kom med vores sure opstød. Hver gang der er en artikel om Microsoft skriger du op om død og ødelæggelse. Vi gider simpelthen ikke høre om det længere. Dine antagelser rager os og tilføjer sjældent noget til debatten, og hvis det så endelig sker, så drejer det sig typisk om noget helt andet."

Det er en mega ubehagelig udtalelse du kommer med, men passer godt i MS's ånd. Du mener at man kun har ret til at udtale sig hvis man er pro MS? Det samme gælder de 9 andre AI'er(eller hvad i er)

Hvis WX er så godt som i forsøger at give udtryk for, så ville WX kunne sælge sig selv, men det kan den jo åbenlyst ikke.

Personligt ser jeg frem til MS nedturen. Med deres forbryderiske metoder til at hijacke brugere til WX og alt det andet lort de laver, fortjener de hvad der kommer til dem. Jeg ser også frem til deres sidste selvmål, når de indfører licensbetaling for WX.

Jeg håber også at det er ved at gå op for både virksomheder og brugere af Wx|x=alle, at de bare er et betalende data-medie for MS's overlords.

19. juli 2016 kl. 18:28
Beslaglæggelse af servere får VPN-udbyder at trække sig ud af Rusland

Er det fordi at OpenVPN er blevet kompromitteret.

13. juli 2016 kl. 14:07
Fuldskærms pop-up er seneste tiltag fra Microsoft til at få brugerne over på Windows 10

ZDNet.com har artikel, af Ed Bott om samme emne, fået 869 kommentarer. Få af dem er MS pro. Artiklen er 5 dage gamle!?! ZDNet og Ed Bott er normalt MS venlig.

6. juli 2016 kl. 00:26
Microsoft muger ud i komplekse licensmodeller

"Microsoft giver samtidig deres programmer/services næsten gratis ud til folkeskoler, studerende": Tilvænning er gratis, der efter koster det. Inspireret at heroin-handel.

"non-profit og NGO’er": Definere venligst... Er privatbruger non-profit. NGO!?!, er du en MS AI?

"Så de ikke behøver at undvære must-have-applikationer som MS Office, OneNote og Skype For Business.": Must-have-applikationer!?! Hvorfor er de det?

5. juli 2016 kl. 19:43
Microsoft muger ud i komplekse licensmodeller

Ud over at du bare sviner Bent til, bidrager du ikke med noget fornuftigt! Hvis du er uenig, kunne du prøve at forklare din holdning og få en dialog. F.eks, kan du beskrive hvad godt der er i Microsofts licenshelvede.

4. juli 2016 kl. 19:46
Burner Laptops
5. april 2016 kl. 13:42
Amerikanske myndighed har bedt Apple eller Google om at åbne telefoner 63 gange

At de har forsøgt 69 gange uden at få lov, eller hvad?

31. marts 2016 kl. 12:39