Michael Madsen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Disrupted

Postnord godt nok utroligt

Det er vel langt fra første gang at det brander ved virksomheder, postnord burde vel have nogle fleksible løsninger. Det giver jo ingen mening at skulle tage post/pakker med ud til et sted man ved der er brandt ned. Det burde vel også rent praktisk og økonomisk være bedre for Postnord at de kan ...
Kommentar til Disrupted

Omdirigering af pakker

Mener faktisk godt at man kan det. Kan du ikke prøve at tage kontakt til Postnord? Evt. overveje en postboks i en periode https://www.postnord.dk/modtag/postboks

De kunne starte med

De kunne starte med at få smidt en upload formular ind i netbanken, så ens skatte papir ikke skal sendes over email, som i dag. De har sagt til mig at det er normalt at folk skal sende disse former for oplysninger over alm. mail. Danske Bank kan man uploade det via netbanken.
Kommentar til Sådan blev 283 millioner kroner spildt på skrottet it-system

Re: Ingen kvaler, det offentlig betaler

Synes det er træls at der skal smides så mange af vores penge ud på projekter der ikke bliver til noget. Håber nogen sidder med røde øre et eller anden sted.
Kommentar til Sådan blev 283 millioner kroner spildt på skrottet it-system

Ingen kvaler, det offentlig betaler

Det er meget sørgeligt at sådan noget her sker, og at man i det offentlige ikke lærer af det. Så konklusionen må være:"ingen kvaler, det offentlig betaler." ironi kan forekomme.