Franz Birch Hansen

Nu kan du tjekke, om du er blevet udspioneret

Det skræmmende er at det er muligt at installere software på en bruges enhed uden nogen form form interaktion fra bruger side. Det er jo IOS og Andriod der fejler her.

23. juli 2021 kl. 11:02
Avis: Storbritannien blev presset til at fravælge Huawei af USA

Jeg synes det vil være klog at benytte sig af flere udbydere til et telenetværk som man i tilfælde at fejl på et sytem ikke stadig har nogen andet der virke. At vi i DK har valgt Ericsson istedet for Huawei er jo ok, men der burde også være mindst en mere som også leverer en del af netværket. Dermed er man mindre sårbar og er med til at understøtte europæiske virksomheder og deres knowhow.

22. juli 2020 kl. 12:28
Politiet stoppede falsk håndsprit-salg: Kører videre på udenlandsk domæne

Kunne man ikke blokkere muligheden for at betale med danske kreditkort til disse sider. Eller eventuel modtagen en advarsel fra banken om at betaling til denne betragtes som suspekt og at man skal acceptere overførslen igen. Det er jo også i bankernes interesse at stoppe disse.

8. april 2020 kl. 11:35
Apple langer ud efter EU's fælles opladerstik

EU forbyder jo ikke Apple at have et lightningfatning på deres telefoner, de kræver vel bare at de er udstyret med den standardiserede fatning til opladning. Det er vel ikke forbudt at have flere fatninger på en telefon.
Men det skyldes vel også at Apple forhindrer and producenter at benytte lightning stik på deres produkter.

6. februar 2020 kl. 13:35
Danske Uber-chauffører udvikler ny app for at kunne køre videre

Uber kunne jo sagtes have fortsat hvis de reelt ønskede at tilbyde samkørsel og ikke taxikørsel. Man skulle bare have vent den om så det var kørerne som angav at de har en kørsel fra A til B på et givet tidspunkt og så kunne andre melde sig på hvis det passede sammen (det er samkørsel) En kører skal så ikke have mulighed for at kunne tilbyde mere end en tur adgangen på et givent tidpunkt,

Taxi kørsel ihenhold til de nye regler burde også være muligt en en enkelt APP. Telefonen kan jo bruges som kamera i bilen samt taxameter og betalingsenhed. Og med en OBD modul i bilens diagnosestik burde man kunne aflæse om der sidder nogen i de enkelte sæder. Det er i hvertfald muligt i en del nye biler. Et magnetisk taxi skilt på taget der også er tilsluttet app´en og så er man kørende.

10. april 2017 kl. 13:33
Jurist: Facebooks dataspredning er fuldt lovlig

At vi er nød til at acceptere udbyderens vilkår for at få adgang bør ikke give udbyderne tilladelse til dette alligevel. Så kunne vi også skrive ved indgangen til en supermarked at såfremt man går ind ad døren accepterer man at overvågningsbilleder af en kan videresendes til andre. Det er ikke lovligt. Hvor er forskellen?.

Der er udtrolig mange elektroniske produkter som man først efter man har købt dem finder ud af at man skal registrere sig og forbi til enternetter før de fungere.

Vi bør kræve at EU sætter regler op for hvad man maksimalt kan kræve adgang til for at diverse App´s fungerer.

10. marts 2017 kl. 11:55
Nokia på vej med en ny udgave af klassikeren Nokia 3310

De skal huske at lave en ordentlig antenne. Ikke det skidt som man idag propper i smartphones hvor man antager at der kun er 100 m til nærmeste mast. Lang batteri tid og god rækkevidde er vigtige parametre.

22. februar 2017 kl. 12:21
Sikkerhedsfirma finder folk bag hævnporno på en dag - efter politiet afviste at forsøge

Bettina Hansen kun uden problemer hyrer konsulenter til Rigspolitiet for millioner af kroner årlig.

3. februar 2017 kl. 11:49
Donald Trumps hotelkæde indgår forlig efter flere databrud

er det per gæst eller samlet. Hvis det er samlet er det mindre end 1 $ per gæst, som næppe kan betragtes som en erstatning. Men modsat tror jeg ikke at de drejer sig om 3,5 mia $ (50000 x 70000)

28. september 2016 kl. 14:23
Ny Apple-teknologi kan tvangsslukke dit kamera under en koncert

En funktion der sletter foto og video optaget i et område, ved at sende et geofence signal via Bluetooth eller WiFi. Eller en funktion som sletter foto der for Apple kan virke krænkene Moralens vogter.

30. juni 2016 kl. 18:10
Amerikansk mand fængslet på ubestemt tid: Vil ikke dekryptere egne filer

Det amerikanske "retssamfund" er ikke meget med retssamfund. Det næste bliver at man beskylder nogen for at have skudt en og kræver at han fortæller hvor den gemte piston ligger. Kan man ikke det smider man personen i fængsel indtil han fortæller hvor den er. Gør han ikke det beviser det jo at han ikke ønsker at pistolen dukker op = skyldig.
Til gengæld frikender man folk for mord hvis man bare påstår at det er gjort i selvforsvar og at man troede den dræbte havde et våben. Dette kræver dog at man skal være rigere en den dræbte..Det er jo dejligt at man kan betale en dyr advokat for frikendelse. Det næste bliver vel at fældselspolitiet skal have adgang til en bils log og derefter straffes for alle de hastighedsovertrædelser man kan finde.

29. april 2016 kl. 13:20
It-professor: Samtlige data fra JSF-kampfly lander hos amerikanerne

Hvis Amerikanerne mener at de skal have alle de data og at det er for fælles bedste, burde vi i Dk så ikke også have adgang til alle deres data. Vi er jo allierede så vi kan vel stole på hinanden eller hvad.

22. april 2016 kl. 15:17
Politiet: Derfor gemmer vi også billeder af nummerpladerne på uskyldige bilister

Nej du modtager bare en meget høj fartbøde.

19. januar 2016 kl. 13:59
26-årig bygger selvkørende bil med Ubuntu på en måned - nu vil han slå Tesla

Indlærer system også mennesket reaktionstider. Det vil jo ikke gøre det bedre, men måske kan den lære at forudse situationer ligesom erfarne bilister kan og tage farten af inde noget måske vil ske.

14. januar 2016 kl. 10:16
11-årig genererer og sælger sikre passwords for 2 dollars stykket

At en pige har solgt for cirka 60 dollars kodeord, hold da op.

27. oktober 2015 kl. 16:24
Sådan kunne VW snyde udstødningstest med software

De testfelter der benyttes til godkendelser kan ikke sammelignes med almindelige rullefelt. ESP, antispin bliver ikke slået fra. Testen foregår på 4 hjulsfelter.

For at opnår lave Nox værdier benyttes EGR hvilket ikke er godt for partikeludslippet, men det optages i partikelfilteret, dog med den konsekvens at filteret stopper hurtugt til. Det er nok det man har villet undgå i "normal drift", mens ved test når det ikke at få indflydelse på filteret, da testen er relativ kort. Derudover vil brug af EGR (exhaust gas recirculation) reducere motoreffekten. Problemer med EGR der stopper til er også blevet løst af flere producenter ved at indsætte en restriktor i EGR´en (dermed opfylder de heller ikke de test som de blev godkendt på.

De modeller med Ureatilsætning (Taureg og Audi Q7) kan måske også være manipuleret, da man for at opnå god reduktion af Nox ved lave udstødning temperaturer (ved opstart, lav last) indsprøjter Urea ved temperaturområder som ikke vil holde i længden da det giver krystaliseringer af Urea ved temperaturer under 200-230 gr og kan tilstoppe SCR katalysatoren. Samtidig vil en øget ureaforbrug også betyde at føreren skal efterfyldt Urea oftere. Det er også derfor at vi ikke ser de miljøforbedringer i byerne efter at vi har fået Euro 4 og 5 lastbiler. Da udstøddningstemperaturene er lavere end ved de standardiserede test hvor kun en del af testen er "bykørsel" og det er den samlede udledning for hele testen som skal være under en given værdi. Det betyder af man ved test godt må udlede mere ved bykørsel, hvis man så har lavere værdier under motovejskørsel.

23. september 2015 kl. 11:50
Apples tynde iPhone 6 Plus-phablet kan bukkes

I videoen nævner han Front pocket, hvordan bliver det oversat til baglomme???????

24. september 2014 kl. 14:50