Tonny Rabjerg

Browserbaserede CRM- og CMS-systemer bombarderes med it-angreb

Vi startede med at sælge vores product sent sidste sommer. Indtil videre har vores focus været banker. Når dette er sagt så er vi pt i dialog bade med CRM Cloud løsninger og ikke mindst med en række leverandører af IT Hosting og Service firmaer om inkludering i deres løsninger til bla HR og økonomi systemer, men pt., er ingen i production. Vi er pt i production med vores totale løsning i Indonesien og kører en række POC'er i Polen.

Vores seneste segmentering er at vi vil fokusere mere på virksomheder udenfor bank da vi ser et stort potentiale og behov i forbindelse med EU GDPR. Har også haft dialog med en række offentlige områder for beskyttelse af eks patient informationer og person data. Som skrevet overfor så ser vi en væsentlig større interesse i beskyttelse af web baseret løsninger og slutbrugeren, dvs medarbejder, partner eller kunde (indbygger)

16. september 2016 kl. 21:46
Browserbaserede CRM- og CMS-systemer bombarderes med it-angreb

Hej Henrik, vores løsning ser ikke på hvilken applikation eller hvem der bruger en web løsning. Det vi gør det er at vi sikrer browser og sessioner ved at bruge obfuskering, kryptering, nøgler og ikke mindst propper browser i en sandbox hvor vi så holder øje med hjem der gør noget, dvs hvis det er andre end os så ser vi det som et angreb og stopper det, så ja vi kan også beskytte medarbejdere vendte løsninger.

Check evt vores video der findes på www.codesealer.com, specielt bør du lægge mærke til hvordan browser indholdet er krypteret, også efter at SSL er blevet dekrypteret

16. september 2016 kl. 09:16
Browserbaserede CRM- og CMS-systemer bombarderes med it-angreb

Ja, jeg er en af dem der sælger en boks med software der kan hjælpe, indrømmet. Når dette så er sagt så hævder Gartner at web attacks i dag står for 10% af alle angreb der sker og personligt møder jeg også i dag en væsentlig større interesse end for 2 år siden hvor jeg startede i CodeSealer. Hvis vi ser hvor det svageste led er i kæden af sikkerhed så er det klart brugeren og hans device. Firmaer kan ikke få brugere til at downloade software og ofte vil de ikke være klar over at de bliver angrebet. Denne sårbarhed sammen med den nye EU GDPR som kræver større sikkerhed af vore kunder er klart med til at øge interessen på dette område, et område som generelt ikke er blevet dækket da de fleste løsninger er for beskyttelse bag Firewall. Som firma oplever vi denne større interesse specielt i lande som Polen, Indonesien, Asien generelt og nok noget mindre i Skandinavien. Tonny Rabjerg - CodeSealer INVISIBLE END-TO-END WEB SECURITY

15. september 2016 kl. 19:22
Aftale om NemID 2.0 faldet på plads: Papkortet får kniven

Som en del af sikkerhedsbranchen møder jeg en del banker i udlandet og når vi viser hvordan vi i Danmark har et papkort bliver der løftet lidt på smilebåndet. Når man så kan fortælle hvordan løsningen virker på tværs af forskellige brancher som en fælles løsning så har jeg endnu ikke mødt en eneste bank eller offentlig virksomhed udenfor Danmark der ikke har beundret det at man en fælles løsning,, og ikke mindst at man ikke skal installere noget, rende rundt med et stykke hardware i lommen og kan bruge det på tværs af banker, offentlige og private virksomheder. Som løsning kan vi her i Danmark være stolte, vi har vist at man godt kan samarbejde

1. juli 2016 kl. 14:02
Professor: Nordkorea har 6.000 militærhackere

Desværre bekræfter dette jo bare tidligere historier og beviser at fremtidens "krig" og "terror" også vil foregå via nettet. På et nyligt seminar fortalte FBI at man i dag ser flere kriminelle via cyber end fysiske angreb, og at det er en sikker form for kriminalitet da man ofte sidder i et land der ikke restsforfølger de kriminelle. Med 20.000 nye malware dagligt viser det jo også at det er en industri der vokser.

Vi hører om spionage af virksomheder, tyveri af data og angreb på banker, hvad bliver det næste?

100% sikkerhed findes i dag ikke, så lad os bruge fornuften og sammen på tværs af industrier, offentlige og private virksomheder gøre det bedste vi kan. Dette er en opfordring til at den nye offentlige strategi for sikkerhed bliver først ud i det virkelige liv og går fra en PowerPoint til en realitet, vi er mange der gerne deltager med vores viden og evner.

29. maj 2015 kl. 11:08
Danske bankchefer vil samle it-driften i fælles selskab

Har igennem en lang række år arbejdet indenfor luftfart og blandt andet været med til at bygge Amadeus det pan europæiske system der i dag bruges af 500+ selskaber. Konkurrenter som SAS, Lufthansa og British Airways er i dag samlet i samme IT system, og på trods af dette er der en god konkurrence for mig som forbruger, samtidigt med en modernet IT platform med delte omkostninger. Kunne man gøre det samme for banker. 80% af det der sker i en bank er det samme så hvorfor ikke, måske tiden er inde til at tænke nye tanker?

28. april 2015 kl. 10:59
Danmark holder sig udenfor nyt globalt cybersikkerhedsarbejde

I forbindelse med GCCS åbnede man også Europas største Security Delta. Åbningen skete med stor deltagelse fra mange lande, ikke mindst lande i Asien som deltog med højtstående deltagere. The Hague Security Delta blev åbnet af Hollands Finansminister og borgmesteren for Haag som i dag har fokus på at blive det største sikkerhedsforum i Europa.

Jeg deltog som leverandør, CodeSealer, med vores løsning til beskyttelse mod Man-in-the-middle/browser og generelt var der stor interesse fra mange lande, dog ikke en eneste fra Danmark.

John Foley og jeg er nok begge enige i at der mangler en egentlig debat og samarbejde på tværs af virksomheder, på tværs af det offentlige og private og ikke mindst på tværs af grænser, så håber klart på et større samarbejde i fremtiden

27. april 2015 kl. 13:35