Rolf Bjerre

Stem på IT-folk til valget

Jeg er bestemt kritisk over for alle tech-giganterne - dog ser jeg ikke et problemer med at bruge det til indhold alle må se.

Jeg er også på Facebook, dog uden at kaste penge på dem - som jeg heller ikke gør med Google. Tænker det er vigtig vi bruger teknologien kritisk, men ikke melder os helt ud.

Og hvis nogle ønsker videoen sendt igennem privatlivssikret kanal, gør jeg selv sagt gerne dette

21. oktober 2021 kl. 19:24
Stem på IT-folk til valget

Hej og tak for at være nævnt her sammen med andre gode folk med IT fagligheden iorden. Jeg vil rigtig gerne svare på alle spørgsmålene, men vil lige vente et par dage - så kom gerne med flere. For nu vil jeg gerne i ser denne video fra en god dag hos prosa I kbh(linket), for den forklare ret godt hvad jeg står for.

https://drive.google.com/file/d/1l65lFKXS9GPcSny7qGZCRbeO-8aammvs/view?usp=drivesdk

20. oktober 2021 kl. 18:23
Kan machine learning i medierne starte 3. verdenskrig?

Så er spørgsmålet ikke mere om AI kan stoppe den - eller hvordan putter vi statistik, etik og moral sammen - tænker jeg.

Åbenkildekode er nok et must før vi kan se om hvad den laver..

7. juli 2019 kl. 16:50
Yderst begrænset felt af politikere med it-baggrund på valgsedlerne

i Alternativet er vi sideopstillet, så personlige stemmer afgøre det - så op til folket hos os i Å

4. juni 2019 kl. 17:17
Yderst begrænset felt af politikere med it-baggrund på valgsedlerne

over 60 opstillede politikere har været med til at lave disse IT forslag, og vi vil gerne have dig med til at gøre det endnu bedre:

http://bit.do/RegnBueIT

og her taler vi om processen og forslagene:

https://ing.dk/artikel/techtopia-107-it-politikere-lancerer-faelles-initiativ-politik-paa-tvaers-partier-226434

vi som vil IT, må samarbejde de næste 4 år OG det er igang - kom med her

https://www.linkedin.com/groups/12012854/

og godt valg ligegyldigt hvilken farve du er.

Kh Rolf Bjerre

4. juni 2019 kl. 12:02
Yderst begrænset felt af politikere med it-baggrund på valgsedlerne

Stem på mig til folketingsvalget hvis du vil fastholde Å som det parti på borgen som kraftigst kæmper for at du skal have rettigheder når du er på nettet.

Tilbage da Alternativet startede blev jeg udnævnt til partiet første IT-ordfører. Jeg har derfor være ham som har lagt de grundsten som Alternativet bygger deres IT-politik på idag. Jeg er meget ydmyg over at jeg have haft denne rolle og det gør mig så glad at se at vores parti er det på borgen med flest kyndige IT-politikere, ifølge version2. Føler lidt at os der startede IT-politiken i Å, er lykkes med at tiltrække rigtige mange empatiske og kyndige IT folk til partiet.

Så til dette folketingsvalg har vi flere som kan det digitale og det gør mig rigtig glad.

I Alternativet ved vi hvordan vi komme af med "fake news" og vi har også den holdning at du skal have rettigheder når du er på nettet. Du er ikke et data kvæg i tech-giganternes digitale slagtehal.

for 4 år siden var jeg få stemmer fra at komme i folketinget, ja faktisk så tæt at flere stadig tror at jeg kom ind. Måske det også handler om at nogle aviser er lidt for hurtige på publicer knappen.

4 år gamle "Fake News" hvor du kan se hvor slidt jeg var af valgkampen:

https://www.bt.dk/politik/folketinget-har-faaet-sin-helt-egen-hr.-skaeg

Tak til alle som stemte på mig sidst og specielt til alle de mennesker som har støtte, hjulpet med at Alternativet er den stærkeste IT, i folketinget. I er simplethen for mange til at jeg kan skrive jer alle her - men skud gerne en anekdote eller en historie fra glemmebogen.

Du kan også læse om det digitale borgerrettigheder her:https://alternativet.dk/politik/vores-politik/digital-baeredygtighed-it

og godt valg derude, kan mærke at de næste 4 år - bliver med kyndige IT folk i alle partierne.

4. juni 2019 kl. 11:49
Enhedslisten, Alternativet og Socialdemokratiet: Der er behov for et it-ministerium

Vi har fået gennemført et data etisk råd, så vi er halvt i mål med den, vil jeg sige - men du har ret, netop ved et ministerium ville vi kunne for IT til at handle om andet en driftsbesparrelser :)

20. maj 2019 kl. 15:09
Enhedslisten, Alternativet og Socialdemokratiet: Der er behov for et it-ministerium

Vi har længe haft det som officiel politik på IT området at vi skal have et IT ministerium, det er for slapt at vi ikke tager IT seriøst nok her i dk.

Vi er også dem som har fået skabt et Data etisk råd som vi med hjælp fra andre gode partier har fået vedtaget i folketinget.

vores IT vision kan læses her OG det er ikke lavet i en valg tid - just saying..

https://alternativet.dk/application/files/8215/2708/2364/Alternativets-vision-for-et-Digitalt-Baeredygtigt-Danmark-1.pdf

OG så er vi også en folk politikere som arbejder tværpolitiske med at få en god IT politik her til lands - mere om det, de næste par dage :)

og god vind derude

20. maj 2019 kl. 15:07
Datamagt kræver demokratisering og politisering

I Alternativet er vi besluttet på at du og jeg skal have rettigheder også på nettet. Du kan læse dem her i Vores digitale vision

https://alternativet.dk/application/files/8215/2708/2364/Alternativets-vision-for-et-Digitalt-Baeredygtigt-Danmark-1.pdf

9. maj 2019 kl. 21:45
Danmark har brug for et Digitaliseringsministerium

I Alternativet IT politik er et IT ministerium et af vores fundamentale ønsker, vi må simplethen til at tage det her IT seriøst. glæder mig til at læse mere.

og du mod meget gerne give vores IT vision kritik og bedre: https://alternativet.dk/politik/vores-politik/digital-baeredygtighed-it

30. april 2019 kl. 15:43
Hvis der var valg i morgen - eller om tre-fire uger

Det her er bare såååå godt, glæder mig til at følge med :) KUDOS

30. april 2019 kl. 15:36
Pal-Udansk adfærd kan lukkes ned - The power belongs to the people

Kære tech-nørder, IT specialister og andre der ikke vil en ydeligere polarisering af vores samfund.

Jeg er led og ked af at en enkelt enlig ulv kan kidnappe den politiske debat og sætte brænd i gaderne OG samtidig vil jeg ikke en begrænsning af vores ytringsfrihed.
Alle politikerne og influencerne kappes om at sige noget vigitigt og klogt, men ingen af dem har rigtigt en løsning - så de gør jo bare problemet større ved at deltage i denne polarisering.

Så hvad er så en konsoloderende samlende løsning, jo her er mit bud. Hvis du kan lide den vil jeg meget gerne hører fra dig - kun sammen kan vi lykkes <3

Forestil dig en platform hvor borgere kan skrive sig op til eks.vis at donere en koran, hvergang Pal-Udansk brænder en af - kan vi samle bare 10 som vil det, bliver alle hans afbrændinger jo til det modsatte. Det behøves ikke at være en koran som doneres, forklaringen er tænkt som eksempel. Så gi mig gerne de bedre bud her i tråden, hvis du har et bedre bud - kun sammen kan vi lykkes <3

Jeg var for år tilbage med i et lignende projekt som jeg linker til her, for at øjensynliggøre at det har være brugt med succes før:
https://www.cnbc.com/2017/08/21/german-town-tricks-neo-nazis-into-fundr…

Jeg søger mest bud på hvordan sådan en platform nemmeste kunne sættes op OG jeg mangler gode folk til at få dette projekt til at flyve.

16. april 2019 kl. 15:49
Stem på IT-folk

Hej fedt med en liste over politikere som vil og kan noget bedre end det vi har lige nu - sååå træt af overvågningskapitalisme..

OG ser du dig selv som IT sikkerhedsekspert vil vi meget gerne have at I mødes med os politikere på Onsdag hos PROSA.

Invitation her:https://www.prosa.dk/nc/arrangementer/arrangement/bliv-en-del-af-det-it-tvaerpolitiske-netvaerk/

22. februar 2019 kl. 12:10
Blockchain kan skabe tryghed

Hey Poul Henning Kamp

Hvis du skrive dem sådan lidt som lovforslag-ish, så vil jeg gerne bruge dem, vi er netop i gang med at udvikle en krypto politik til alternativet.

https://medium.com/@kureibsenjens/en-aften-med-alternativet-og-krypto-klubben-7823f392e6f0

9. juni 2018 kl. 00:22
Jurist bag logning-sagsanlæg vred over borgerforslag

Philip Thinggaard, jeg tog ingen kontakt eller koordinerede på ingen måde borgerforsalget med foreningen imod logning. Jeg kendte til foreningen og har delt og støttet på flere måder.

Jeg er lidt i tvivl om hvad du mener er påfaldende, og om det er på en god måde :)

19. februar 2018 kl. 13:07
Jurist bag logning-sagsanlæg vred over borgerforslag

Eneste men,

"Sværte dem til i eget søle", kunne det udlægges som "agerer vagthund" - altså hvis man har de positive briller på B-)

Der bliver henvist til tamilsagen (ikke du) og fordomstider, respekt for historien - men er vores verden ikke fundamentalt forandret siden pre internet?

Synes det er en ret spænende samtale hvordan de spor juridisk og folkeligt arbejder bedst sammen OG da uden at velmenende politiker ødelægger noget. Tak for at gøre den mulig <3

12. februar 2018 kl. 17:51
Jurist bag logning-sagsanlæg vred over borgerforslag

Hvorfor fastholder du at jeg er politiker, i denne sag. Synes det hænger dårligt sammen med at du ikke koordinerer med mig :)

Jeg fastholder at det i høj grad også er en politisk sag - det min holdning. Det også min holdning at virkeligheden ikke kun findes i jura.

Jeg synes vi skal tage den her lidt mere åbent, det der med at sidde og koordinere med velmenende politiker, tror jeg ikke får folket med. Hvis I kun kan vinde med taktik og koordineret aktioner med politiker, er det tydeligt at vi ikke arbejder på det samme her. I er meget velkommen til at informere mig om de koordinerede planer, så jeg ikke laver en masse skade - jeg stadig mangler at forstå hvad præcist handler om OG derfor hører som en søgt påstand?

Synes stadig og forsat vi skal samarbejde :), og din holdning ER gyldig - er min?

jeg vil ihvertfald forsat støtte jeres mål alt jeg kan.

Kh Rolf Bjerre

12. februar 2018 kl. 01:28
Jurist bag logning-sagsanlæg vred over borgerforslag

Først, er stor fan af ideen om at få lavet om på nogle dybt kriminelle forhold, som justitsministeren fastholder. Støtter Rasmus Maler og gruppen bag a-politisk og brænder for et Danmark hvor vi ikke bliver masseovervåget.

Dernæst, dette er da i høj grad OGSÅ et politisk spørgsmål.

Og, det "borgerdrevne" forslag er en måde at skabe opmærksomhed på og page på nødvendige forandring. Ikke en del af en juridisk twist.

Så, i aktivismeland hvor jeg også bor ser vi det som en plural affære at skabe forandring og alle må være med OG det gør det kun stærkere.

Vil opfordre alle til at støtte op om begge projekter OGså politikere. I det borgerdrevneforslags spor, vil jeg forsøge at gøre det AL-politisk og ikke AF-politisk. Ser lysten til forandring nu går på 2 ben.

Kh Rolf Bjerre

10. februar 2018 kl. 17:09