Frank Stott

Elever i København har overtaget undervisningen i nye it-systemer

godt at KBHs kommune tager teten og lader dem der ved noget om produktet i daglig brug hjælpe andre. Sidegevinsten er at de elever som er med i Mediepatruljen samtidig lærer endnu mere om produktet og endnu vigtigere lære at lære fra sig. En kompetence vi har masser af brug for i voksenlivet. Rart og betryggende at læse der er en styring og plan for hvordan og hvor meget den enkelte elev må bruge af tid og ressourcer på at hjælpe. Vi vil jo gerne have kompetente og dygtige voksne ud i den anden ende.

18. oktober 2016 kl. 09:20
Forsvarets afgående it-direktør: Vi skal aflive statens små it-herredømmer

Endelig en indefra som siger det højt... der er for mange små datacentre i det offentlige. Nu er det på tide vi benytter muligheden til at omstrukturere det offentliges IT og bygger en række nye datacentre baseret på moderne teknologier. De kunne passende ligge i de nye supersygehuse og være under hver sin region. På den måde får vi cloud til det offentlige i danske datacentre, med størrelse og skalerbarhed der giver driftmæssig og økonomisk mening. Og samtidig får vi mere nytte værdi ud af regionerne.

11. juli 2016 kl. 09:43
KMD bygger en sky, der skal huse 10.000 servere i 2017

Løsningen blev præsenteret på Cisco Connect i April af KMD og Tech Mahindra og brugen af UCS Director som service katalog mm , gør at de i dag er Hypervisor uafhængig. Så i indlægget ud som at KMD/Tech Mahindra kunne vælge "best for the job" hypervisor i kataloget.

13. maj 2016 kl. 09:39
Hvor er computerne i Star Wars?

Historisk indsigt, kilde kontrol og erfaring... meget læseværdig artikel, med mange gode pointer :-) Glæder mig til at følge mange flere fra den "unge" generation af journalister... nu skal man jo huske den tid Star Wars kommer fra, som du selv skriver er den personlige computer fra slutningen af 70 erne... Og her kommer så "Historisk indsigt, kilde kontrol og erfaring" ind i billedet, da den første Starwars film jo netop er fra 1977 og et grafisk og teknologisk mesterværk (uanset hvad min teenage søn siger...) og episode I, II og III er kommet til i "vores" IT tider, men af respekt overfor handling og os som kan huske IV, V og VI fra de store biograf tider, kan man jo ikke inddrage teknologier i Star Wars Universet som IKKE eksisterer i de første episoder. Når dette er sagt, god artikel og heldigvis kommer episode VII jo ganske snart og der kan man jo springe ind i IT æraen... hvis man har behov for det, Jedi styrken er jo stor. MAY BE THE FORCE BE WITH YOU

20. oktober 2015 kl. 09:16
Region Sjælland bygger robust datacenter i Ringsted for 46 mio. kr.

Om ikke ret lang tid er ALLE regionerne fuldt virtualiseret i nye og moderne datacentre. Efterhånden som det software defineret datacenter vinder indpas kan vi snart tage det fornuftige skridt... at nedlægge kommunernes datacentre og lade det blive driftet i regionernes datacentre. Giver mening på alle fronter. Frigør ressoucer i kommunerne til at løse andre it opgaver, sparer strøm, gør daglig drift mere sikker.. og sidst men ikke mindst.. vi slipper af med SKI udbud på datacenter udstyr.

16. april 2015 kl. 12:41