Gert G. Larsen

Kommentarer

Ikke bare kravstilling

De skal ikke bare stille krav til leverandørerne, de skal tilmed også ansætte kompetente tekniske medarbejdere, der både forstår kravstillingen og forstår teknikken i det udstyr der anvendes.
Kommentar til Mere serverplads hos politiet: Nu slettes mails først efter et år

Automagisk formuldning hvis sagen er mærket politisk

I et moderne intelligent offentligt IT-system bør der være en formuldningsfunktion, så man kan mærke sager eller emails med at de potentielt kan blive politisk betændte, og data herefter automagisk formulder over tid. Måske med automatisk overvågning af medieomtale, således data formulder ekstra ...
Kommentar til Ulven kommer - eller er Amazon her egentlig ikke allerede?

Skal vi fokusere på fortid eller fremtid?

Hvorfor skulle vi købe lokalt, i vores globale samfund? Er det ikke at holde krampagtigt fast i fortiden? Det er ikke sikkert at Amazon er perfekt eller rare eller den gode fremtid, men det er heller ikke fremtiden at tro vi får lokalbrugsen tilbage. Lad os favne fremtiden og alt hvad den bring...

Kan det ikke udbredes til alle?

Kan de lave en IDS/IPS-komponent til alle, f.eks. obligatorisk for offentlige netværk, og valgfri for private virksomheder og borgere? Der alt efter opsætning indrapporterer trusler, angreb mm. til dem centralt? Naturligvis åbent og frit, så diverse privatlivsinteressenter kan give deres analyse ...

Eeeh, nej.

Nej, og nej, og nej. Tag backup, test backup, test recovery. Regelmæssigt. Får du ransomware, så håndtér det som ethvert andet malwareincident. Tag "backup" af ransomwaren hvis du skal bruge den til efterforskning eller efterfølgende retssager eller dialoger med f.eks....
Kommentar til Kina optrapper Weibo-censur oven på Xi Jinpings magtbefæstelse

Kan vi gøre noget?

Pyt med frihedsrettigheder så længe vi kan få billigt elektronikgrej og vores koner kan handle ind på Wish.... ....eller? Kan vi gøre noget?
Kommentar til Svenske bedemænd vil udvikle chatbots som simulerer afdøde

Hvis de bliver tilstrækkeligt realistiske og troværdige....

Hvis de bliver tilstrækkeligt realistiske og troværdige, vil jeg være mere bekymret for folk der laver chatbot-kopier af nulevende personer.

Chippen i mit pas er knækket.

Chippen i mit pas er knækket. Jeg kommer fint ind i USA hver gang alligevel, og ingen stiller spørgsmål eller siger noget til det. Hvordan kan det være? Hvad bruger de det så til?

Hvordan sikrer man sig?

Hvordan sikrer man sine telefonnumre mod det? Er det teleudbyderen der skal gøre det? Hvorfor sikres det ikke pr default? Det kan journalisterne måske grave lidt nærmere i...? :-)
Kommentar til CFCS: Vi er i dialog med teleselskaber om brug af Huawei-udstyr

Re: Hvem vil vi helst have...?

Til Henrik Kramshøj: Jeg leder faktisk efter en ny router med simpel firewall i, der kan klare min nye gigabit internetlinje. Den gamle Cisco 5505 kan ikke følge med. Hvordan er netværksthroughput i de der Turris Omnia? Som alternativ havde jeg overvejet pfSense SG-dimser fra https://shop.secur...
Kommentar til CFCS: Vi er i dialog med teleselskaber om brug af Huawei-udstyr

Hvem vil vi helst have...?

Hvem vil vi helst have har snablen nede i trafikken? USA via Cisco eller Kina via Huawei? Hvem stoler vi mest på? Hvem vil bruge det til mindst imod os?

Whoa

Det lyder da pænt sexistisk at gøre så meget ud af om man er et eller andet bestemt køn. Er det virkelig stadig moderne at gå op i?
Kommentar til PornBots invaderer Danmark

Og på Facebook?

Er der ikke også en bølge i gang på Facebook? Jeg har i hvert fald fået over 30 venneanmodninger den sidste uges tid, af sådanne falske bots. Det er en del flere på en del kortere tid, end normalt.

Det ku nok godt fortolkes lidt anderledes.... :-)

Det bliver fremstillet som om; - det er én test - det er noget nyt Det ku nok godt fortolkes lidt anderledes.... :-)

Burde det ende på wikileaks?

Hvad synes folk herinde om sådan nogle leaks? Burde det ende på wikileaks? Hvorfor, hvorfor ikke?

Det kan alle reklamer vel også?

Når man som website sælger en iframe-plads eller anden form for inclusion fra tredjepart, f.eks. reklameplads, kan det vel også fint anvendes til at høste kryptovaluta? Og er det ikke også helt i orden? Eller er det ikke? Webservere udstiller kode de ønsker de besøgende skal køre. De besøgende(...
Kommentar til Dankortlukning og min ytringsfrihed

Kom så..

Sååå hvem graver i det og finder frem til kilden, i stedet for bare at sludre herinde?? :-D
Kommentar til Undersøgelse: Mobil-apps indsamler persondata i strid med GDPR

Re: Slå det fra

Det eksempel med Silvan der, er det reelt??? Jeg er ikke så erfaren Android-bruger, og har aldrig hørt om sådant brug. Det lyder helt vildt..?!

Re: hvad med ludomaner og børn?

Det kommer vel an på dit mål. Der er sikkert masser af penge i børn og ludomaner.
Kommentar til Verdens kraftigste, privatejede supercomputer er en realitet

Måske lige nok..

Eni oplyser, at koncernen bruger systemerne i datacenteret til at understøtte den digitale transformation i hele værdikæden Ja med de specs lyder det som et system der kan køre SAP næsten uden lag.