Janus Christensen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

VPN tjenester

Måske Version2 skulle bringe en artikel om hvilke VPN tjenester der findes på markedet i dag og deres respektive fordele og ulemper. Det lyder som om det ville være relevant.

Hvilken telefon

Hvordan kan man være sikker på at den telefon som personen der udfører id-kontrollen med, rent faktisk er den som vedkommende har fået udleveret af DSB? Det kunne vel lige så vel være personens egen telefon eller en helt anden som der bliver brugt til at tage billeder med?
Kommentar til Fingrene væk fra kryptering

Nemlig

Det virker, ud fra et rent praktisk synspunkt, uovervejet når man vil give efterretningstjenesterne endnu flere oplysninger om alle og alt, når de ikken engang kan finde ud af at administrere de oplysninger de allerede ligger inde med.

Re: Et ord: kryptering.

Jeg skal ikke kunne udtale mig om hvorvidt Al Qaeda bruger mobiltelefoner, men jeg tror nu nok at rockere gør - Henrik Sass Larsen kom i klemme, netop fordi han havde haft SMS udvekslinger med en kendt Bandidos-rocker.

Re: Et ord: kryptering.

Jeg er bange for at kryptering ikke vil beskytte mod sporing via lokationsdata fra mobiltelefoner. Hvor man er, hvornår kan afsløre meget om én.