Birger Nielsen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Kina langer ud efter USA's Huawei-blokade

Re: Dårlig stemning?

Jeps - så hellere handle med demokratiske lande hvor undertrykkelsen gemmes under lavtlønsgrænsen, hvor mennesker dør hvis de ikke har et arbejde. Er det tortur at tvinge mennesker til at sulte eller dø, hvis de ikke påtager sig det mest menneskefjendske arbejde?

To måneder tog det dem

Og efter godt to måneder gav lederne it-enheden besked om, at nu havde de fisket alle de data de havde brug for, så nu skulle adgangen fjernes og kommunen skulle for syns skyld offentliggøre, at der desværre var sket en fejl men at den nu var blevet lukket. Eller hvad man nu skal tro på.

Ubetalte regninger

Mig bekendt er der tale om at folk ikke har betalt de fremsendte regninger og at restancen derfor skal overføres til gældsinddrivelse. Det er det sidstnævnte som er problemet. Ikke at de ikke er blevet bedt om at betale.

Trøst dig, måske

Går det som du spår, så kan hovedstaden overtage et af de øvrige forhåbentligt velfungerende systemer, til en (teoretisk, da der er politikere indblandet) rimelig pris. Men hvis du tænker lidt over din sætning "Det er bygget til det amerikanske sundhedsvæsen, hvor fakturering er en helt...

Teatertid

Det er grotesk, at politikerne nu vil have os til at tro, at årsagen til de snesevis af tabte milliarder kroner, ligger i problemerne med EFI. Der er kun én årsag til det enorme tab og det er, at den daværende regering afmonterede det eksisterende skatteinddrivelsessystem ogt opsige så mange med...
Kommentar til Mens vi venter på bane.dk

Oprindeligt program

Det oprindelige program var velfungerende og med brugervenlige funktioner og meget oplysende. Men nogen mente det burde være på niveau med banestyrelsernes øvrige materiel og udstyr, så de fik det ændret til det man ser nu.

Gad vide..

..om det blot er et forsøg fra myndighedernes side at tydeliggøre, hvilke konsekvenser det kan få for den almindelige borger, at Apple ikke vil medvirke til dekryptering. Det vil ikke overraske mig.

Re: Uhyggeligt

"Det er jo en skrøne, for der er på ingen måde blevet "rundbarberet" på den administrative side." Det bliver de da sikkert glade over at høre inde hos SKAT. De skulle måske bruge lidt tid på at lede efter de manglende kollegaer.

Uhyggeligt

Man kunne jo ligefrem få den afskyelige tanke, at offentlige instanser prioriterer sagsbehandling frem for design af hjemmesider, nu efter at deres budgetter er blevet rundbarberet af politikerne adskillige gange.
Kommentar til Datatilsynet går HELT amok!

Re: Jeg synes det er sygt

Egentlig ville jeg sige, at leverandører har mere fokus på indtjening, end at levere et produkt som er gangbart. Indrømme dét - næppe. Men at få snablen ned i de offentlige kasser - ohh boy - that's wonderfull. Gør dine kontrakter så uoverskuelige og så omfattende som muligt, så er din lykke g...
Kommentar til Datatilsynet går HELT amok!

Jeg synes det er sygt

Jeg synes gang på gang jeg læser om at it-leverandører dækker sig ind under at det og det forhold ikke er omfattet af kontrakten. Selv basale ting og hvad andre opfatter som selvindlysende funktioner, bliver gjort til et spørgsmål, om det er omfattet af kontrakten. Derfor kan det ikke overraske...
Kommentar til Sådan blev 283 millioner kroner spildt på skrottet it-system

Re: med så mange folk på et

Det er osse derfor jeg spørger til, hvor professionalismen er henne hos leverandøren. Man burde vel kunne forvente, at primær leverandøren har overblik over processerne - bl.a. det jeg kalder professionalisme/faglig stolthed.
Kommentar til Sådan blev 283 millioner kroner spildt på skrottet it-system

Re: Jeg undrer mig over dette

"Arbejdsskadestyrelsens vision om et automatiseret system er den altovervejende grund til, at projektet ikke lykkedes." De troede at man kunne automatisere sagsbehandlingen og bestilte et system til det. Senere (alt for sent) gik det dog op for dem, at det kunne man ikke. Egentlig...
Kommentar til Analyse: EU-sag mod Google kommer for sent

Retfærdighed...

..det er et fy ord. Det drejer sig om tallet på bundlinien!