Peter Jensen

I dag begynder politiet at patruljere på internettet

Det er helt analogt til at politiet skulle snige sig rundt i private forretninger og lytte til hvad folk taler om. Ulækkert STASI-samfund.

1. april kl. 18:37
I dag begynder politiet at patruljere på internettet

Blot en ny måde for regimet at intimidere borgerne til tavshed på.

1. april kl. 18:34
Endeligt nederlag i højesteret: Den danske telelogning overlever

Højesteret er til for at sikre at regimet altid får sin vilje. Folk spilder kun deres kræfter i regimets smart opsatte trædemøller.

Det er mørkets kræfter der står bag gardinet og bestemmer hvad der skal ske. Demokrati, frihed, lov og retfærdighed er en illusion. Vi har ingen indflydelse på noget som helst og får det heller aldrig med det nuværende system.

Den eneste måde at få forandring på er ved at vende ryggen til systemet, og gøre os så dyre og besværlige for systemet som overhovedet muligt i de tilfælde hvor de tvinger os til at interagere med dem.

31. marts kl. 17:12
Justitsministeren vil gemme fingeraftryk og DNA på sigtede i op til 20 år

Hvad med at sigtede er uskyldige, indtil andet er bevist/dømt i retten?

De er fløjtende ligeglade med dig, mig og alle andre der ikke er med i deres cult. Demokrati, frihed og retfærdighed i Danmark er en illusion. Der sidder nogle andre mørke magter ved roret og udstikker kursen og bestemmer hvad der skal ske. Det er ikke os.

29. marts kl. 15:34
Kommuner presset i bund af overgangen til MitID

Jeg mener at der er et juridisk problem.

Hvis man ikke kan aktivere deres MitID med deres NemID, fordi der pludselig mangler "identifikation" efter 12 års brug, så må det jo betyde at NemID IKKE er/har været en gyldig identifikation

Dermed vil alle aftaler du har underskrevet med deres NemID i de sidste 12 år jo logisk set være juridisk ugyldige...

28. marts kl. 11:40
Rusland blokerer for Facebook: »Millioner af almindelige russere vil være afskåret fra pålidelig information«

Censur er en form for vold der bruges, når man ikke har et argument.

10. marts kl. 11:49
Platform med danske udviklere har indsamlet millioner til Ukraine

Nogen der ved hvor meget de samlede ind til ofrene i Irak, Libyen, Syrien og Afghanistan da vores egne regeringer invaderede disse lande?

10. marts kl. 11:39
Android 12 ramt af alvorlige fejl: Producenter standser udrulningen

Der er næppe noget sikkert ved en CCP-telefon.

18. januar kl. 11:44
Facebook har fjernet 18 millioner opslag med COVID-19 misinformation

Det er faktuelt 100% korrekt hvad du skriver, men alligevel stemmer folk din kommentar ned.

TANKEVÆKKENDE.

20. august 2021 kl. 10:07
Justitsministeren vinder i Østre Landsret: Logningsbekendtgørelsen overlever

Der er ingen lov og ret i Danmark. De stærkeste bestemmer og gør hvad der passer dem. Dommerne er en del af systemet. Selv statsministeren og ministrene kan bryde Grundloven uden at det får nogen som helst konsekvenser for dem. Danmark er Idiocracy på steroider. Det hele vil bryde sammen og det er for sent at redde Danmark som vi kendte det.

29. juni 2021 kl. 11:47
Danske ministre og topembedsfolk i kæmpe Facebook-læk: Se her, om du er ramt

Jeg skal love for at der visse elementer på Version2s debatter, der optræder ubeskriveligt arrogant og nedladende over for andre.

Dette lave niveau gør blot Version2s debatter til en ligegyldig skraldespand for folk med psykiske problemer, der har behov for at hævde sig selv på bekostning af andre.

Vær dog ordentlig, respektfuld og saglig i tilgangen til andre mennesker. Debattér indholdet i debatindlæg, i stedet for formen af dem. Gå efter bolden, ikke efter manden.

18. april 2021 kl. 12:40
Danske ministre og topembedsfolk i kæmpe Facebook-læk: Se her, om du er ramt

Korrekt.

Jeg mener desuden at Version2 udnytter det hackede/ulovigt tilvejebragte materiale til egen økonomisk vinding i form af at drive webtrafik til Version2.dk via information om at man kan få oplyst hvilke navngive personer der har fået hacket og lækket sine data. Jeg mener at det er er uetisk at exponere andre mennesker på den måde for profit.

17. april 2021 kl. 09:25
Danske ministre og topembedsfolk i kæmpe Facebook-læk: Se her, om du er ramt

Hvis man kan søge et navn så ER der per definition personfølsomme data. Folk kan altså undersøge om der er lækket data om andre personer.

Har I Datatilsynets godkendelse til at lægge en søgbar database på nettet med folks navne?

15. april 2021 kl. 13:03
Etisk råd med privacy-opråb: Coronapasset bør fungere som trafiklys

Det er kun frivilligt i en overgangsfase for at holde kritikerne af indfasningen nede.

Når kontrolsystemet først er etableret vil det stille og roligt blive "normalt" for flertallet, hvorefter det bliver obligatorisk.

De arbejder fx allerede med at klargøre systemet til brug for supermarkeder: https://indblik.net/afsloering-styrelse-beskriver-brug-af-coronapas-i-supermarkeder/

En dag skal man regne med at man heller ikke engang må gå i supermarkedet og handle mad, hvis ikke man har fået statens indsprøjtning med en eksperimentel genterapi (som den såkaldte mRNA "vaccine" er).

Der vil med kontrolsystemets indførelse uden tvivl, på permanent basis, blive afkrævet en statstilladelse (som et coronapas helt faktuelt er) til alle former for besøg i forretninger og udførelse af sociale aktiviteter.

Desuden vil man begynde at bruge det til flere og flere "sygdomme". Husk på at helt almindelig influenza er fx for kort tid siden flyttet over i den farligste kategori af smitsomme sygdomme (sammen med pest og ebola) som via Epidemiloven ophæver retssikkerheden og legaliserer alle mulige former for uhyggelige menneskerettighedskrænkende statslige overgreb på mennesker i Danmark (tvangsbehandling, tvangsinternering i lejre på ubestemt tid m.m.).

Herfra vil man begynde at inkludere forskellige "vurderinger" af om folk er gode/dårlige / venlige/farlige. Dvs en "social credit score" som vi kender det fra det brutale kinesiske kommunistiske diktatur.

Politikerne vil ikke kunne stå for fristelsen til at beholde systemet når det er der, samt at udvide systemet og tage mere og mere magt over individet.

Dette beviser historien ad nauseum.

Danmark er ikke længere et liberalt demokrati med respekt for individet og menneskerettighederne.

8. april 2021 kl. 09:21
Etisk råd med privacy-opråb: Coronapasset bør fungere som trafiklys

Ufatteligt at man skal oplevet at Etisk Råd bakker op om fascisme og apartheid i Danmark. Føj for et ulækkert menneskesyn de har.

7. april 2021 kl. 12:27
EU er klar med plan for et fælles coronapas

Jeg glæder mig til der kommer et retsopgør med de forrædere der undergraver vores frihed og demokrati.

21. marts 2021 kl. 11:17
Justitia med hård kritik af ulovlig telelogning: ”Det er ikke godt nok”

Corona-hysteriet har cementeret dette. Statsministeren, minstre og embedsfolk overtræder endda Grundloven gang på gang - helt uden konsekvenser.

Lov og ret er ophævet i Danmark.

4. marts 2021 kl. 10:44
Sociale medier suspenderer Trump: Beskyldes for at bidrage til dødeligt oprør i USA

Først når Big Tech oligarkerne lukker munden på DIG vil du protestere, men så er det for sent.

8. januar 2021 kl. 09:15
På høje tid at lovgive mod fake news og hybride trusler

Enhver form for lovgivning mod hvad magtaverne til enhver tid finder det belejligt at definere som "fake news" er udtryk for en ulækker ekstrem totalitær tankegang der henleder tankerne på 30'erne syd for grænsen eller det kommunistiske diktatur i den nu opløste Sovjetunion.

At forbyde folk at sige eller skrive hvad de vil, er udtryk for den ækleste form for censur. Det er direkte anti-demokratisk og går i mod vores vestlige demokratiske værdier.

I et demokrati er det sådan at folk SELV bestemmer hvad de vil tro på. Ingen har ret til at bestemme hvad der er "sandheden". Alle kan offentliggøre deres meninger og den enkelte borger drager selv sin konklusion om hvad man tror på eller ej.

Censur er en del af den patologiske totalitarisme og forekommer kun i totalitære diktaturer, hvor magthaverne bestemmer hvad der er sandheden, hvad den enkelte borger må ytre sig om og hvad borgerne skal mene.

6. september 2020 kl. 13:37
Kinesiske kameraer overvåger våbensystemer på danske krigsskibe

Vi ved at det kommunistiske diktatur i Kina spionerer mod alt og alle i vesten og at alt IT og hardware udviklet i regimet er notorisk usikkert, men det er lige så meget det forkastelige i at nogen kan finde på at købe udstyr der er produceret af et blodigt diktatur. Hver gang man køber noget fra det blodige kommunistiske CCP diktatur i Kina, så støtter man kinesisk slavearbejde og man støtter det morderiske regime økonomisk. Menneskers liv er mere værd end at spare penge ved at ville købe ting der er produceret af et notorisk grusomt diktatur der slår egne borgere ihjel i fangelejre, tager politiske fanger og skærer deres organer ud for at sælge dem. Det er ærlig talt meget afstumpet at handle med et sådant grusomr regime.

5. august 2020 kl. 17:37