Jeg har aldrig forstået, hvorfor man forsøger at gøre det umulige; at forudse prisen på en given ejendom på et givent tidspunkt.
Mit forslag er at basere skatten på den faktiske salgspris, og fremskrive hvert år med de generelle pris udsving i området.
For eksempel. Jeg køber et hus til X kroner i 2017 beliggende i byzone i postnr NNNN. Jeg ejendomsbeskattes i 2018 af X. I 2018 er priserne på huse i NNNN-byzone i gennemsnit steget med 6%, hvorfor jeg i 2019 beskattes af X+6%, og så fremdeles.
Det bør ikke koste mange basse-ører at implementere, ej heller at vedligeholde.
Er en anelse unfair at sammenligne password-sikkerheden med LinkedIn. LI var usaltet SHA1, og til dato ca. 98% er passwords er blevet afkodet.
ToS passwords var krypteret med phpass, som er saltet md5 med variabel antal runder. I dette tilfælde er hvert password hashet 2048 gange.
Så ikke nok med at hvert password her skal afkodes 1 ad gangen pga salt, men tager det også ca. 2.000 gange længere tid at teste hver kandidat.
Det sagt så er der i skrivende stund afkodet ca. 27% af passwords fra ToS lækket
I skrivende stund indeholder den kriminelle wallet for godt 15.000.000 kroners kryptovaluta.</p>
<p>På grund af måden, kryptovalutaerne er bygget op på kan man se alle <a href="https://etherscan.io/address/0x73dd29637db64d2832a4f4d5aa428572f8fbcde0…;
Den "kriminelle wallet" tilhører HitBTC, en helt legitum crypto-exchange, derfor det store beløb (p.t. ca. $48 millioner), i mere end 200 forskellige crypto-valutaer.
Mit gæt er at de 4 addresser som tokens har været i gennem er: Aleksandr's wallet -> Den kriminelle's "private" wallet -> Den kriminelle's wallet på HitBTC -> HitBTC's hot wallet
"De to russere, Muscovites Vladimir Drinkman, 37, og Dmitriy Smilianets, 34"
Altid rart at starte weekenden med en artikel der kan få én til at trække på smilebåndet. :)
Go' weekend
Muscovites (eng) - moskovitter (da)
Var det ikke mere åbenlyst at rette henvendelse til Steam? Hvis dette vitterligt er ulovligt i Danmark, var det langt mere effektivt at få Steam til at lukke for at brugerens konto kan bruges på disse sider, fremfor endnu en ineffektiv DNS-blokering.
Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say. -Snowden
Automatiseringen er interessant, da den kan afsløre hvorvidt de rate-limiter opslag. Sikkerhedshullet er i min optik mere alvorligt da der ingen begrænsninger var på antal opslag der kunne udføres.
Havde der været en grænse på f.eks. 5 opslag, inden systemet satte en stopper for det, var det stadig et relativt alvorligt sikkerhedshul, men der havde ikke været nogen risiko for at man kunne arbejde sig igennem hele CPR-registret.
"EU har beregnet, at det samlede beløb for europæernes private data ligger i omegnen af 100 millioner euro årligt. Det vil sige, at en gennemsnitseuropæer kan tjene 1000 euro, ca. 7500 kroner, om året på egne data."
Jeg troede der var langt flere end 100.000 europæer. Selv med de 100 mia euro, nævnt i kilden, er vi stadig langt fra det korrekte befolkningstal.
Wiki har befolkningstallet til 743,1 mio, hvilket så giver DKK ~1.000 per person.
der er tale om MySafeVPN
Og så skal det måske tilføjes at de i seneste spam-kampagne har brugt navnet MyVPNHouse, som viderestiller til MySafeVPN
That One Privacy Guy har en fremragende sammenligning af et stort antal VPN udbydere, så man kan vælge en udbyder der bedst passer til ens threat model.https://thatoneprivacysite.net/vpn-section/
Hvorfor siger han ikke bare at han har glemt passwordet.
Hans "fejl" var at han fra start nægtede at udlevere/indtaste passwordet. Derfor er det svært bagefter at komme og sige at han har glemt det.
Hvordan pokker kan dur password ikke falde ind under 5th amendment?
Fordi dommeren ikke kræver at han udleverer passwordet, men bare indtaster det, for derved at låse diskene op, så politiet kan undersøge indholdet.
"Researchers from Chaitin Security Research Lab were the only group to attack Mozilla Firefox, and earned $30,000 for demonstrating a new zero-day exploit."
Lækket inkluderede forøvrigt 544 "@km.dk" konti
"Og Dropbox og cloud-baserede officeløsninger som aldrig er blevet hacket [...]"
68 mio Dropbox konti blev lækket sidste år.
Med det sagt, så er jeg enig i at der nogle gange er så høj fokus på sikkerhed at systemerne generelt bliver ubrugelige. Her lader det dog til at sikkerheden er lav, sammenkoblet med et ubrugeligt system.
vi journalister leder stadig efter ordentlige enheder i denne gren - Henrik Vinther
Hvad med bare at opgive lagerkapacitet i MB/GB/TB/osv i stedet for arbitrære formater? Dette er trods alt et medie rettet mod IT professionelle.
The Intercept har i dag en interessant artikel om politiets nye system.
https://theintercept.com/2017/02/22/how-peter-thiels-palantir-helped-the-nsa-spy-on-the-whole-world/
Jeg havde samme tanke, Hoder Jensen. 3 lader ikke til at have nogen ide om hvordan det er sket, og har ingen planer om selv at efterforske dette. I stedet sætter de deres lid til at politiet opklarer, ikke bare hvem der står bag, men hvor 3 har fejlet.
Id'et er ikke et MD5 hash
"GPU’en kan så blot foretage flere tusinde gæt i sekundet."
Det vil være mere passende at sige "flere milliarder gæt i sekundet"
Et GTX1080, f.eks., klarer på den gode side af 25 milliarder MD5 gæt/sekund
Jf artikel paa EB om emnet, er straffen for anonyme kort sat ned fra 750,- til 600,-
begrundelse: "Prisen er stadig forholdvis høj, fordi kortene netop er anonyme. Det betyder, at det er væsentligt sværere for os at finde personerne, og derfor koster det så meget mere, siger Christian Linnelyst [Salgschef DSB]."
Hvem giver besked til Danske Sprognaevn om den nye defnition paa anonym?
- Forrige side
- Nuværende side
- Side
- Næste side
Thomas Graungaard