Brian Josefsen

Politiet bruger ulovligt indsamlede teledata mere end 11 gange om dagen

Eller imorgen er der en betjent der har set sig sur på dig fordi du giftede dig med hans ungdoms kærlighed, der er jo ingen logning eller konsekvens af hvem der tilgår data? Eller vi bedages til at vælge politikere der bevidst går efter dissidenter og nu har værktøjerne? Eller vi kan beslutte os for at privatliv faktisk er en ret vi har kæmpet for, og en nødvendighed i et demokrati. Man kunne godt opklare forbrydelser inden masse overvågningen kom.

Men under alle omstændigheder, hvis vi ikke står op for vores rettigheder i grundloven, så har vi ikke fortjent den frihed samme lov giver os.

19. oktober 2020 kl. 12:38
iPhone var ved at tage livet af VLC: Sådan overlevede open source-projektet

Som bruger siden 2001 føler jeg mig skamfuld over at jeg ikke vidste dette. Tænkte nok bare at den sikkert var perfekt eller at der ikke var bugs til min platform siden der ikke kom opdateringer. Og tak for artiklen.

22. juni 2018 kl. 21:41
Mobilepay: Opdatér ikke vores app

Hvor længe lukker den her historie munden på de tåber der råber kontantløs samfund ?

De vil ikke forstå det.

18. april 2018 kl. 13:21
Juleopgave del 2: Kan du få hurtigt internet?

Nej der er nok ingen chance for pair bonding her, da vi havde fået kaffen, det har TDC manden nemlig tid til her, så måtte vi finde en ledning fra et par, og en ledning fra en anden så vi kunne komme over i boksen længere nede af vejen, herfra var der tre ledere til centralen, han fandt de to bedste og kørte ned og sløjfede det. Realiteten på Møn og mange andre steder i det sydsjællandske er at det kobber TDC har fået forærende er alt for ringe vedligeholdt. xDSL har vi kun for den korte svartid, så hjemmearbejde foregår ved at skifte imellem DSL til dataudveksling og 3g når der skal uploades filer, de store CAD tegninger downloader jeg men nogen gange kommer de først på serveren når jeg forbinder på LAN i KBH.

17. december 2016 kl. 19:09
Juleopgave del 2: Kan du få hurtigt internet?

Du glemmer vist også at fordi "din" hastighedsmåler skyder lavere end konkurrentens så får du også kunder. Jeg er kunde hos kviknet fordi jeg herude på markerne kun blev lovet 5/0,5 og alle andre sagde 20/5 eller 10/10. Det virkede ærligt, så jeg ved ikke om det var min mavefornemmelse.

/Brian

14. december 2016 kl. 17:49
Varnish: I still aten't dead

Endnu engang tillykke med fremgangen, verden trænger sgu også til så meget mere godt software i bytte for rigtig meget bras.

Til jer ordgascister (<-- ja det må jeg godt skrive sådan) Det er PHKs blog, og hvis i ikke kan tåle at blive udfordret skriftligt så afbestil jeres internet forbindelse og hyg jer lidt med kirkenyt istedet. Der skal sgu være plads til litterære referencer, endnu mere hvis det er så stort et problem at forstå dem.

hat

25. februar 2015 kl. 15:02
Københavns Universitet har egen Exchange-server, men sender alligevel mails forbi Microsoft i udlandet

En central anti spam/virus løsning burde være til rådighed på forskningsnettet med servere på DIX og i Århus. Det er til grin hvis ikke de danske uddannelsesinstitutioner kan kommunikere internt uden at sende det over grænserne. Bare se hvor stor trafik besparelsen ville være. Man kunne så ved lov lave en forpligtigelse til at servicere landets gymnasier, handelsskoler etc. hvor der ikke er budgetteret med sikkerhedsfolk.

Det er 2015 for pokker !

/Brian

17. februar 2015 kl. 10:26
Danske teleselskaber tør ikke spærre for Skype: Frygter kundeoprør

Hele telebranchen har altså heller ikke været innovative, udover vi er kommet ud af kobberet og ind i æteren.

Hvor er der et produkt så man kan købe et simkort til 350kr. i kiosken, så virker det i et år med 1Gb data om måneden og 1000sms'er, tænk alarmer og fleet management.

Hvor er tilbudsberegneren til hele husstandens telebehov hvor man tænker lidt uden for far, mor og 1,8 barn tanken.

Jeg har lige skiftet selskab, kun fordi min tidligere udbyder ikke havde dækning i den antenne skygge jeg bruger 8t om dagen, og efter at have brugt 3 uger på at kigge på teleselskaber syntes jeg godt nok at teleydelser er enormt usexede.

Mvh Brian

17. marts 2013 kl. 22:41