Kasper Sandberg

Facebook: Vi lytter ikke med!

Det virkeligt interessante er jo så, at en meget stor del af dem som mener at have oplevet det, fortsætter brugen

11. november 2017 kl. 12:39
Forsker: Piger opdrages til at fravælge it-branchen

"Her i Europa, fejrer vi stadigvæk Sankt Hanks... Hvad er det egentlig, det drejer sig om ? Tænk dybt over det..."

vorherre.....

4. juli 2017 kl. 02:51
Falske nyheder - ægte profit

Jeg er ret sikker på at det hverken er falske nyheder eller smædekampagner imod hillary at trump vandt. Folk har været ret trætte af hvordan ting har gået på det seneste, og de har været ekstremt trætte af politisk korrekthed. Trump har sagt de ting folk vil høre, og han har gjort det på en måde hvor det fremstår somom han rent faktisk mener det han siger, realistisk eller ej, fakta eller ej. Det er det folk vil have. Folk ser ham som en ikke-PC forretningsmand som ikke er købt på lige fod med "systemet".

4. december 2016 kl. 19:41
Freak eller frelser? Mød ubuntuBSD

Godt forsøg, men det er ikke kun udviklere der bruger LGPL der pludselig kan skifte mening og gå til GPL. udviklere der udgiver under BSD kan så sandelig også.

edit: og btw, linux servere kan sagtens have flere års uptime, har det selv på nuværende tidspunkt, og har haft det igennem mange mange år.

22. marts 2016 kl. 18:33
It-sikkerheden sejler hos offentlige forsyningsvirksomheder

tiltag som dkim hjælper dog noget, og for eksempel gmail bruger det jo.

ved godt det ikke fikser problemet med at afsender computeren kunne være inficeret, eller lignende problemstillinger, men hvis langt flere implementerede dkim ville det hjælpe en del med at tjekke op på om det kommer fra det korrekte sted.

Ville selvfølgelig også kræve ordentlig implementering i mail klienter, da folk næppe gider tjekke headers selv

6. marts 2016 kl. 18:08
Safe Harbor-afløser strammer reglerne for amerikansk dataopbevaring

Og det er ikke kun folkeskolen der er inficeret på samme måde med "anonyme" spørgeskemaer.

Som minium region midjylland har sendt brev ud til folk med "Hvordan har du det?" hvor man stærkt opfordres til at deltage i et "anonymt" spørgeskema online, nåja, hvor man selvfølgelig lige skal logge ind med sine unikke credentials der er i det addresseret brev.

ved konfrontation med dette bliver der bare sagt det er anonymt, trods det tydeligvis ikke er.

5. marts 2016 kl. 16:16
Popcorn Time-udviklere lister app på iPhone udenom Apples sikkerhedsmekanismer

I den lovlige verden giver det ikke problemer med IOS og AppStore. Jeg mener ikke Apple skal støtte ulovligheder.

ja og da mulighed for at selv styre hvad der kan installeres er ulovligheder, ser du naturligvis frem til dagen hvor du på din PC kun kan installere software personligt accepteret, godkendt(= betalt beskyttelsespenge) af microsoft.

11. april 2015 kl. 17:20
Google og Microsoft fortsætter strid om sårbarheder: Google afslører nye sikkerhedshuller

man kan så dog heller ikke give google den fulde skyld for android situationen, producenter af android enheder gør jo nærmest alt der kan gøres for at ikke levere opdateringer.

man kunne så diskuttere om google skulle have gjort mere for at opretholde kontrol over økosystemet for at sikre opdateringer, det ville de fleste folk nok ønske som tingene ser ud idag, men der er næppe meget gavn til slutbrugerene af android af at google laver opdateringer til aosp som 1 ud af 100000 androidbrugere kommer til at se.

21. januar 2015 kl. 06:10
Kvindelige Google-ingeniører får 20 procent lavere løn mænd

min erfaring er også at kvinder generelt(disclaimer: kun mine oplevelser) betragter deres job som et sted de er 8 til 16, og derefter er det 100% ude af deres tanker, hvor mænd i udviklingsjob(igen, af hvad jeg har oplevet) i langt større grad tager arbejdet med hjem, også laver software udvikling som hobby, og eventuelt har gjort det selv tilbage i folkeskolen og/eller gymnasium.

Altså er samme "erfaring" jobmæssigt absolut ikke ens betydende med at man har samme evner eller reel erfaring.

Der er garanteret også mange andre faktorer der spiller ind.

27. november 2014 kl. 23:31
Feministisk gamer trues med massakre på universitet

Hvor har du set hende omtale sig selv som forsker?

Hun har måske ikke omtalt sig selv som forsker direkte, men hun har da ihvertfald lagt video op hvor hun beskriver hvordan hun skal bruge midlerne fra kickstarter mm på at lave massere af dybdegående og tidskrævende research. Dette være sig at købe spil, spille dem igennem og dokumentere hvad hun finder.

At hvad hun i virkeligheden gjorde så istedet bare var at tage folks penge, finde tilfældige youtube videoer fremstillet af andre folk, hive klip ud af videoer på yderst misvisende vis, undlade at give credit, er jo så en anden sag :)

16. oktober 2014 kl. 15:58
Brancheforening: Hackede virksomheder skal ikke i offentlig gabestok

Man kunne nok opsætte nogle regler der vægter skarpt udfra hvilket data der kræver offentliggørrelse, for eksempel persondata eller lignende.

Jeg vil dog også mene at enhver indbrud der kan formodes at være med det formål at lave industrispionage absolut skal meldes, hvor indbrud som har til formål at deface eller lignende er mindre alvorlige.

16. oktober 2014 kl. 11:43
Ressourcekrævende at forfølge IP-spor i hælerisager

man skulle vel også mene at man kunne prøve at rent faktisk udgive sig for at ville købe hælervarerne. Det hjælper naturligvis kun såfremt de ikke er solgt endnu

16. oktober 2014 kl. 11:36
Feministisk gamer trues med massakre på universitet

og lad os så heller ikke lige glemme at de fleste folk der ikke synes om anita formentlig har set hendes videoer, og eventuelt set nogle af folks modargumenter hvor det er ret åbenlyst at hun twister alt til ukendelighed.

der er også en god slat folk der er sådan lidt mugne over hvordan hun har bedraget, løjet og stjålet fra folk der har finansieret hende, samt tilfældige folk.

Anita har omtrendt så lav respekt som nogen kan have ved mig, og mange andre.

15. oktober 2014 kl. 20:02