Kasper Jensen

Derfor fik Lumia 920 trådløs opladning

Jeg er stor fan af trådløs opladning, dog er jeg stadig også fan af kabel opladning.

Jeg synes det er smart at have det som ekstra funktion, som f.eks hvis jeg var ude at spise, var på hotel, diskotek og mange andre steder at jeg som service har mulighed for at oplade

Læste at wify.dk var gået igang med at montere den eksta service inden for opladning. Kan ikke se hvorfor folk hater så meget over at der bare er kommet en eksra måde at oplade på. bare fordi der er kommet en ny alternativ måde behøver man ikke skrotte den gamle.

13. oktober 2014 kl. 16:40
Din pc'er og tablet lader trådløst fra næste år

Når den ikke er i brug, laver den ingen magnet felt.

Når den er i brug, skærmer telefonen af for stråling.

Da det er et meget lille magnetfelt der opbygges.

Så tror nu ikke der skulle ske noget ved at have det i sit nat bord.

skulle man så heller ikke kunne lave mad på et induktions komfur uden at blive beskadiget??

4. oktober 2014 kl. 18:15
Trådløs opladning i fremtiden ( stemmer du FOR eller IMOD og hvorfor )

Slut med at rode med besværlige kabler til opladning. Det er drømmen, som stadig ikke helt er blevet til virkelighed. Men den rykker tættere på. Samsung og Qualcomm har nu stiftet Alliance for Wireless Power, der skal udvikle en åben standard for trådløs opladning af mobile enheder.

Det betyder dog ikke, at man kan sende strøm tværs gennem rummet. Der bliver snarere tale om, at man kan placere sin telefon på en bordplade og oplade den. Sådanne løsninger findes allerede i dag, men de kræver typisk en særlig adapter til telefonen.

Qualcomm kom allerede med sit WiPower system for tre år siden, mens Samsung måske er på vej med en udvidelse til den nye Galaxy S III, som vil gøre det muligt at oplade trådløst.

I en pressemeddelelse fortæller Alliance for Wireless Power, at man vil udvikle en løsning der kan overføre strøm gennem ikke-metalliske overflader. Dermed kan man altså f.eks. sende strøm gennem en træplade.

Salget af mobile enheder som kan lades op trådløst forventes at ramme 100 millioner i 2015, lyder prognosen fra analysefirmaet IMS Research.

En anden alliance, Wireless Power Consortium, markedsfører en alternativ teknologi kaldet Qi, hvor enheden skal placeres direkte på en opladningsplade.

Men Alliance for Wireless Power fremhæver at den nye teknologi skal levere "spatial freedom". Det betyder eksempelvis at man kan indbygge opladeren i en bordplade, men det betyder ikke længere noget, hvor på bordet enheden der skal oplades bliver placeret.

Elektrisk tandbørste

Den trådløse energioverførsel bruger en form for magnetisk induktion. Det kendes allerede fra elektriske tandbørster og der findes produkter, hvor man f.eks. kan placere en mobiltelefon på en plade for at lade den op. Det er den type teknologi, som Alliance for Wireless Power nu skal standardisere.

27. september 2016 kl. 15:01
Starbucks bygger trådløs opladning ind i bordene

Til Henrik Pedersen

Jeg har længe brugt dette. Det er ikke langsomt på nogen måde hvis man burger en lader med 2 A i output http://wify.dk/collections/jnn/products/vaeg-stik-samsung

2. oktober 2014 kl. 16:32
Starbucks bygger trådløs opladning ind i bordene

Udviklingen skal nok komme til mange forskellige elektronikdele

Macdonalds USA ville teste det af til det mobile udstyr i 20 forretninger

Jeg er selv meget Inspireret af konceptet og bruger det selv til min Samsung Galazy S5 og kan ikke undvære det efter jeg er begyndt at bruge det. Har bygget mine ladere ind i mit stuebord samt natbord, som så er mine ladesationer i hjemmet.

Det virker rigtig godt efter min mening, købte laderne og modtageren på www.wify.dk

2. oktober 2014 kl. 16:27
Din pc'er og tablet lader trådløst fra næste år

Udviklingen skal nok komme til det elektroniske udstyr

Læste at Dell og Intel ville satse på trådløs opladning (http://www.version2.dk/artikel/din-pcer-og...) Samt Macdonalds og Starbucks USA ville teste det af til det mobile udstyr i 20 forestniger hver.

Jeg er selv meget Inspireret af konceptet og bruger det selv til min Samsung Galazy S5 og kan ikke undvære det efter jeg er begyndt at bruge det. Har bygget mine ladere ind i mit stuebord samt natbord, som så er mine ladesationer i hjemmet.

Det virker rigtig godt efter min mening, købte laderne og modtageren på www.wify.dk

2. oktober 2014 kl. 16:13