Palle Anker Andersen

Formand for Djøfs Tech-kommission: Genbrug af it-udstyr skal være lovpligtigt

Jeg købte for 6 år siden en brugt HPz820 Workstation til hjemmebrug og den klarer stadig dagens opgaver med glans. Masser af CPUkraft med dual xeon- og 32 GByte Ram og absolut ikke for lidt harddisk, og så er der 3 skærme på den. Men det kommer nok til at knibe med Windows 11, hvis ikke HP kommer med et FIX. Nu er den 10 år gammel.

Man har nok for vane at købe det billigste produkt der kan klare opgaven, i stedet for at bruge penge på noget der er fremtids sikret.

11. januar kl. 14:12
Fyret medarbejder i amerikansk kreditforening ødelægger 21 gigabyte data som hævn

Personalechefen havde måske allerede en mistanke om, at hun havde en kriminel tankegang, og derfor ikke fortsat skulle arbejde der...

Hvis hun nu tror, at hun får ansættelse et andet sted, end den lokale pølsevogn, så må hun jo nok tro om igen.

Et typisk tilfælde i at sparke sig selv i røven!

8. september 2021 kl. 12:16
The Guardian: Bots og trolde spreder falske rygter om brandstiftelse i Australien

Først og fremmest er det nok en fejl, at folk bosætter sig i de idyliske skovområder, for dermed ricikerer de uforsætlig at forårsage en brand, og dermed brænder inde.

I USA er der tidligere i historien været voldsomme men helt uforklarlige brænde, som har dræbt rigtig mange mennesker.

Det er teoriticeret, at meteornedslag har kunnet påsætte disse, og der er steder, hvor man har fundet meteorefterladenskaber i disse brændområder.

Små astroider kan delvist brænde op i atmosfæren eller eksplodere, og fragmenter der falder i skovområder, kan påsætte brænde.

9. januar 2020 kl. 14:08
Apple, Google og Microsoft tiltales i sag om farligt børnearbejde i Congos kobolt-miner

CITAT fra artiklen: *..og at alle opnåede betydelige økonomiske fordele ved den udbredte ulovlige minedrift af kobolt *

Minedriften kan da ikke være ulovlig, hvis den tillades af landts regering. Det kan da kun være ulovligt, at benytte børnearbejde i minedrift.

Man undre sig nogen gange over journalisters måde at beskrive situationer...

Hvad er alternativet for disse børn?

Uden arbejde - sultedøden?

Vi i vesten væmmes ved sådanne historier, og med rette, men at stå og se et barn sulte, hvis man mener, der er et arbejde vedkommende kan klare, og dermed undgå sult, er man så ikke et skarn, hvis ikke man giver barnet arbejdet? ..eller er det bare dilemmaet?

17. december 2019 kl. 17:32
Edward Snowden i GDPR-kritik: Problemet er ikke databeskyttelse, men dataindsamling

Det er der jo ikke penge i.Tvært imod, så koster det penge at passe på data, og dem vil man ikke bruge for mange af, når det drejer sig om, at generere overskud.

Tingene hører jo sammen...

8. november 2019 kl. 11:26
CSC sagen

Og det er selv om GRUNDLOVEN's...

§ 3 Den lovgivende magt er hos kongen og folketinget i forening. Den udøvende magt er hos kongen. Den dømmende magt er hos domstolene.

Herefter må man jo så formode, at Kongen (Dronningen) kan vælge at uddelegere noget af arbejdet til dem han/hun nu finder, kan klare jobbet.

12. september 2014 kl. 19:27