Søren Nielsen

Passagerer kan kræve penge retur fra DSB for hullet internetdækning

Jeg ved positivt at det gælder signaler wifi routere som du finder dem ifb. med trådløst internet. Samt de sendere der er placerede i Mobil sendetårne. Blue tooth i bilen lukker jeg for. Og jeg bor heldigvis i landzone. Personligt prøver jeg at undgå alt trådløst stads. Er ikke dygtig til standarder. Så jeg har ikke et bedre svar. Tændte mobiltelefoner/tablets osv. er selvfølgeligt heller ikke noget jeg opsøger. Jeg har et måleapperat, som jeg anvender på steder jeg ikke kender. det går fra 50Mhz til 4 Ghz. Slår det ud, som f.eks. i stormagasiner IKEA eller museer som f.eks. Lousiana prøver jeg at gøre opholdet kort. Ellers har jeg et nødværge i form af et hovedtørklæde og en vest af sølvtråde, som dæmper omkring 40dB. Er jeg nødt til at opholde mig et sted med f.eks. 100 -200 mikrowat/m2, så kan jeg holde en 4 timer. Ikke helt svar på hvad du bad om, men da en uddybning af problematikken.

6. oktober 2014 kl. 14:24
Passagerer kan kræve penge retur fra DSB for hullet internetdækning

Jeg har under et blindtestningsforsøg dokumenteret at være allergisk over for wifi. Ophold i et wifi strålingsfelt giver hovedpine, kvalme, hjertebanken og hjertesmerter, samt så megen nedsættelse af mine cognitive evner at jeg vanskeligt kan deltage i en almindelig samtale. Håber transportselskaberne snart får øjnene op for denne problematik. Effekten er tydelig ned til 1 mikrowat/m2 se videre her: http://www.ehsf.dk/

6. oktober 2014 kl. 13:52
Din pc'er og tablet lader trådløst fra næste år

Det ser ud til at frekvensen kunne være Industrial, Scientific and Medical (ISM)bands, e.g., 6.78MHz, og effekten omkring 50 watt. Mon det er det en gammel am sender vi taler om i ethvert bord i Starbucks?.http://www.rezence.com/sites/default/files/IEEE%20IMS2012%20LC%20WPT%20Technical%20Paper.pdf.

Jeg er blindtestet som EHS allergiker for mobil og wifi stråling under 1 mwatt/m2. Så jeg siger velbekomme :-((

8. september 2014 kl. 18:55