Melder historien noget om hvorfor nogen har følt sig nødsaget til at bestemme hvilken editor udviklerne skal bruge? Jeg er sådan set ligeglad med hvilken editor folk bruger, men jeg har svært ved at sætte mig ind i hvorfor det skulle give forretningsmæssig værdi at diktere en medarbejders værktøj på den måde. Er der nogen der kan enlighte mig?
Det er vel ikke ethvert open source projekts ansvar at skulle gøre det muligt at enhver kan følge projektet på deres foretrukne medie eller protokol. Jeg synes det giver mening at fokusere på de mest populære kanaler og så bruge kræfterne på at vedligeholde projektet, i stedet for at bruge alt for mange kræfter på at vedligeholde kommunikationskanaler.
Det er jo helt til hest. VPN giver netop privacy, i stedet for at bryde det.
Der står ikke noget om at bryde privacy, men privacy love. Så mon ikke der er tale om love som overvågningsloven Søren Pind vil indføre. Forbud mod privacy er vel også en privacy lov.
Det er vel lige så meget den type "hackere" han arbejdede sammen med.Systemet kan detektere såkaldte avancerede vedholdende trusler eller hackere, der graver sig ind i computernetværk for at stjæle handelshemmeligheder eller for at gøre anden skade.
Altså de samme type hackere Keith Alexander kæmpede i mod i sit arbejde i NSA.
Gør man det? Bruger man det ikke bare som et eksempel på en større udbyder?
Jeg lavede en lignende øvelse i starten af året hvor jeg flyttede ~8 domæner fra små webhotelløsninger, over på en VPS hos Hetzner til vist nok £7.9/måned. Det er også lavtrafikdomæner, og serveren klarer det upåklageligt (efter jeg migrerede til Nginx fra Apache, der tilsyneladende ikke var tilfreds med kun at have 512mb ram til rådighed).
Det er som nævnt en VPS hvilket betyder at de har et (begrænset) udvalg af Linux distros til rådighed, du vælger et, og så er maskinen klar et par minutter (sekunder?) efter. Jeg valgte en minimal Debian, og satte selv alting op derfra via. SSH, der er selvfølgelig fuld adgang til hele VPS'en.
Så er spørgsmålet jo bare hvem der ellers har den nøgle.
Der er ikke tale om performanceproblemer, men at app'en løber tør for ram? Det ville jeg nok have arkiveret under performanceproblemer. Desuden synes jeg også at det virker fjollet at give html5 skylder for at en app løber tør for ram, det er jo ikke som om der er et memory leak i html5, det er vel nærmere et problem med hvordan du bruger din teknologi, ikke teknologien selv.
Jeg laver en del af mit udviklingsarbejde i vim over en SSH-forbindelse til en dev maskine, det er vel ikke sååå nyt. Det behøver vel ikke være i en browser for at være "cloud"?
Det vil måske samtidig betyde at man ikke skal udfylde en 72-siders formular for at ansøge om boligstøtte, eller skal det kun være lettere at skære i denne, og ikke at tildele den?
Det er vel også kun ud fra en forestilling om at et enkelt job kun kræver en enkelt færdighed. Det er vel ikke som om man lukker hjernen fuldstændig af fra omverdenen fordi man får børn. At have børn giver jo også færdigheder, i form af planlægning og tidsstyring for bare at nævne nogen.
Hun var en rar dame, og en bigtig drivkraft i de projekter hvor jeg mødte hende.
Mine tanker går til Kristian og børnene i denne hårde tid.
Det lyder ellers som en sjovt idé. Synd det foregår i Århus, ellers kunne jeg sagtens være interesseret :-)
Jeg kan også godt lide idéen med de koncepter du nævner, ikke fordi at man nødvendigvis kan (eller bør) starte en virksomhed på et par timer, men pga. muligheden for at få inspiration og netværk der måske kan bruges til at skabe spændende projekter senere.
Tifingersystemet er jo også kun en fordel så længe der er tale om en eller få større tekstblokke der skal udfyldes. Så snart der er mange felter, hvoraf ikke alle nødvendigvis er til standard tekstinput, skal man alligevel ofte have fat i musen som ikke har meget gavn af tifingerinput.
Der er andre IT-folk end professionelle programmører, så der er vel ikke noget der forhindrer IT-folk i kun at programmere på hobbybasis (hvis overhovedet).
Hvad blev der af det offentliges pligt til at levere de ydelser som Vejlegården har betalt? (post, afhentning af skrald...)
Jeg har ikke lige fået planlagt min rute endnu, men jeg regner med at være at finde derude i morgen, så jeg har stadig i aften til at få set programmet igennem og prøve at danne mig et overblik. Ud fra de ting jeg har set indtil nu skulle der være nok at glæde sig til!
Det er også en ting der irriterer mig meget, og endnu mere når den slags state ikke gemmes på samme device. Når jeg slæber min bærbare hjem fra arbejde og åbner den herhjemme skal jeg som det første scrolle til der hvor jeg nåede til i min stream. Men det er heldigvis noget man begynder at se det rundt omkring. Amazon gør det, så hvis du smider din Kindle på hylden og hopper ned i bussen og åbner Kindle-appen på din telefon kan du fortsætte hvor du slap. Jeg mener også at TweetDeck kan gøre det samme for din Twitter/Facebook stream.
Hvis de vil sikre kvaliteten vil det vel give mening at efteruddanne de folk som de vil beholde, og ikke de folk som bliver fyret?
Hvem der har sat det i værk er vel i og for sig irrelevant. Det ændrer jo ikke på at det er informationer offentligheden burde have adgang til. Bare fordi man selv har fundet på det er det jo ikke nødvendigvis en god idé.
- Forrige side
- Nuværende side
- Side
- Side
- Side
- Næste side
Jesper Jarlskov