Jonas Degn

Microsoft beklager racistisk chatbot

Når 4chan bestemmer sig for at "trolle" en AI som lærer af menneskerne den kommunikerer med, så skal der desværre ikke ret meget til før at den lærer de forkerte ting.

Jeg er dog til dels enig med Mikkel Malther, måske det kunne have hjulpet lidt hvis man havde lært den en masse på forhånd fra gamle tweets (eller anden information) og skruet en smule ned for den direkte indlæring fra live testen.

28. marts 2016 kl. 22:13
En million hjemmesider har nu installeret gratis SSL certifikat

Bare glem det :P

Folk har efterspurgt HTTPS på version2 i så lang tid som jeg kan huske, og version2 har ignoreret det i lige så lang tid.

Det kommer sgu nok aldrig.

10. marts 2016 kl. 22:06
Nu kan Google Docs oversætte tale til tekst - sådan da

Det kan blandt andet bruges til at skrive referat under møder. Hvis personerne til det møde vel og mærke er voksne nok til ikke at tale i munden på hinanden :)

1. marts 2016 kl. 07:59
Sving dit smartphonecam over det franske menukort og få en direkte oversættelse

Det har du da også fuldstændig ret i, man skulle tage billeder med den gamle, det var ikke helt real time.

Jeg ville gerne hente den, men er ikke, og kommer ikke til at være i besiddelse af en iPhone, så må vente og se hvordan de nye features fungerer, til når de kommer til Android versionen.

19. februar 2016 kl. 13:19
Sving dit smartphonecam over det franske menukort og få en direkte oversættelse

Det vil sige at nu kan Microsoft Translator app det samme som Google Translate har kunne i årevis? Dermed ikke sagt at Microsoft skal lade være, men hvad er det ved denne app der er bedre end det der allerede er på markedet, og som gør at forbrugerne bør overveje et skift?

19. februar 2016 kl. 12:31
MI5 har i et årti stået bag lyssky logning af briternes telefonopkald

At tillade sikkerhedstjenesterne at hacke sig ind på telefoner og computere i hele verden af ​​hensyn til den nationale sikkerhed

Der bliver da nødt til at være lovgivning i EU eller lign. der forbyder dette. Kan et land virkelig lave lovgivning der tillader angreb (hacking) på andre landes statsborgere fordi der trækkes "national sikkerhed" kortet?

6. november 2015 kl. 13:42
Dansk startup brugte anerkendt ukrainsk udviklingshus og fik russisk bagdør i koden

Det fungerer ikke så godt længere, da Fremdriftsreformen byder studerende at studere på fuld tid.

Det er meget muligt, men som studerende kan jeg oplyse at få studerende kan leve af SU, så det er enten SU-lån eller et studiejob, og jeg vælger personligt et job frem for at låne penge. Man dør jo ikke af at arbejde 50 timer om ugen, og så må man evt. feste lidt mindre i weekenden og arbejde i stedet.

4. november 2015 kl. 10:39
Knaphed på udviklere får KMD til at åbne .Net-skole for nyuddannede

Nu er jeg selv i starten af min bachelor og jeg kender ikke en eneste bachelor i software som ikke fokuserer på Java.

At KMD så ikke skifter må jo være op til dem, men forstår godt at de ikke kan finde nyuddannede .Net udviklere.

Og som ansat i KMD har jeg bestemt ikke noget imod at kunne begge ting, det kan da kun være dobbelt så godt.

22. april 2015 kl. 08:55
Nu forstår Google »rødgrød med fløde«

Du åbner "Google", går ind i "Settings" nede i bunden med de 3 prikker over hinanden. Vælger "Voice" menuen og sætter engelsk som primært sprog og dansk som andet sprog.

Hvis du ikke har de muligheder så vil jeg gætte på at dit system sprog ikke er på engelsk, i hvilket tilfælde du ikke kan udnytte alle de fede funktioner i Google appen.

Det ændrer du ved at åbne telefon indstillinger - Sprog og tastatur og sætter sproget til English (United States). Jeg ved ikke om det lige kræver en genstart eller ej, men så burde du kunne benytte alle features i Google appen.

8. oktober 2014 kl. 18:34
Nu forstår Google »rødgrød med fløde«

Det har været super længe ventet og jeg er overrasket over at det kommer så "tidligt", jeg havde mere håbet inde for de næste 10 års tid.

Ja det er en tidlig beta som de siger og ja tog mig ikke mange sekunder at finde fejl, men når det er sagt så i alt almindelig fungerer det faktisk okay, den forstår de mest tydelige ord og kan udføre funktioner ligesom på engelsk. (Ved at gøre som Peter Hansen skriver).

8. oktober 2014 kl. 18:30
Kapacitetsproblemer har nedlagt E-Boks

Det kan de da godt sige, men appen virker altså ikke her. Loading og mere loading er hvad jeg får, et problem som almindelig email eller post aldrig har haft.

og til edit med at eboks er oppe igen, så kan jeg hilse og sige at den sørme også er nede igen :(

26. september 2014 kl. 22:53
Hardwaren er klar, men Danske Bank tror ikke på NFC-betalinger med mobilen

Det er lidt sjovt fordi jeg er i den modsatte side. Jeg har i det sidste års tid ventet på at det her kom til Danmark så jeg endelig kan lade min pung (faktisk bare en kortholder) blive hjemme og så bruge min telefon, som jeg alligevel altid har på mig. Hvad er pointen i en telefon + pung, hvis man kan nøjes med telefon?

20. august 2014 kl. 11:14