Peter Jensens billede

Peter Jensen

Kommentarer

Program.

Hvilket program er de krypteret med?
Kommentar til Den Blå Avis-svindlere kan ændre navn trods NemID-validering

Re: Ebay ejer også paypal

Ingen vil tvinge det ned over hovedet på dig, du kan bare holde dig til dem du kan betale på den måde du vil, der er sikkert stadig steder som tager flintsten som du kan handle med.

Straf

Man må da håbe sådan en taber får en straf som kan mærkes - Kunne dog ikke lade være med at smågrine for mig selv over at der findes sådan personer som ikke selv kan se de er syge i hovedet. Hold nu op en taber!!
Kommentar til Undersøgelse: Danskere klar til e-valg med NemID

Dumt!!

Der er så meget der kan gå galt og vores valgsystem virker så godt at det er helt unødvendigt.
Kommentar til FBI dropper sag om børneporno mod Tor-bruger: Vil ikke afsløre exploit

Re: Sørgeligt

Ligesom dig, jeg gider bare ikke bevise det. Men din skyld kan ingen være i tvilv om.

Lukke konto

Den første dag det sker vil mange jo lukke deres konto.

Mister troen på at staten er en god ting

Søren Pind har lige så stille pillet min tro på at staten er til for at hjælpe mig væk.
Kommentar til Kommentar: Big Data står til at vinde valgkampen i 2020

Meningsmålinger

Så længe dem med den "rigtige" holdning efter deres hoved, bliver ved med at dæmoniser dem der har en anden holdning end dem, så det kan havde store personlige konsekvenser hvis ens holdning til emner kommer frem, så længe vil meningsmålinger være totalt utilregnelig.

Re: ALARM ?

Ja det koster at indføre et nyt system ingen kender, når alle så kender det er det bedre end det gamle. Sådan er der. Jeg er selv på et sted hvor alle i Danmark har kontakt med stedet og vi har et virkelig dårlig edb-system og det vil koste at udskifte, men i løbet af 5-10 år vil det være tjent...

Virker som en god plan.

Jeg syntes det ser rigtig fornuftig ud set udefra, det virker til at de forstår at det vil koste noget at skifte til et nyt system som ingen kender i nu, men at de omkostninger er bedre at tage med det samme istedet for at lade 2 systemer virke sammen hvor folk altid vil vælge det system de kende...
Kommentar til To ud af tre unge bruger adblocker

Afsnit.

Undersøgelsen er foretaget blandt 2.700 i alderen 18-24 år, og de unge afviger betragteligt fra den øvrige amerikanske befolkning, hvor det blot er 15 procent, der benytter sig af adblocker. Der står her at der ikke er særlig mange unge der bruger en ad-blocker? Er hele afsnittet her en fejl?
Kommentar til Microsoft: Edge er 45 procent mere energieffektiv end Chrome

Re: Har de fikset

Jeg prøvede det lige i edge. Den starter i "WWW linien" som på nye browser også er en søgemaskine der står "søg eller skriv en web-adresse." Den www-linie du efter spøger er blevet udvidet. Men ser ingen grund til at bruge edge når Chrome er så meget bedre.
Kommentar til Rejsekort-direktør om ny svindelsag: Kort-nøgler blev hacket i 2008

Hård straf

Det vil virkelig være de dummeste kriminelle der bruger den her metode i og med straffen er meget meget hårdere end bare at blive taget uden billet.
Kommentar til Facebook pønser på at starte videolyden automatisk i din newsfeed

Usårlige

De kan gøre som de vil, der er ingen alternativ.

Sølle

Hvis det der står her passer er det simpelthen så sølle af den person der står bag appen Min Trafikkontrol.

Svært at komme igang

Efter min erfaring er Bitcoint så svært at komme igang med at det ikke er for normale folk. Jeg har selv set videoer mm og har også købt nogen, men andre stadig ikke hvordan jeg gør i en sådan grad at de 2-3 timer jeg har brugt på at købe og se videoer slet slet ikke er nok til at komme igang med...
Kommentar til Microsoft åbner for AI-eksperimenter i Minecraft

Virkeligheden

Smart at lære computere at hvis du pisker børn når de spiser slik så stopper de.

Umuligt at finde gode apps

Efter jeg er skiftet til Apple er jeg en af dem der nu ikke downloader apps, prisen er for dyr og kvaliteten på de apps jeg finder er pinligt ringe. Så når jeg igen og igen har givet 8-16 kr for en App for at opdage at den er lort er jeg simbelthen stoppet med at bruge penge og tid på apps.
Kommentar til Forkert check ud-app hitter efter Rejsekorts app-lancering

Mig

Jeg kom til at købe den... Øv..
Kommentar til Undersøgelse: Amerikanere dropper kablet internet

Perspektiv

Mon ikke problemet er det samme som i Danmark hvor man er bundet til en udbyder. Jeg er bundet til Yousee og jeg kan kun få internet igemmen dem hvis jeg køber tv og jeg er også bundet til at betale til en antenneforening. Hvis det ikke var fordi jeg kunne få Hiper gemmen telefonkablet ville jeg...