Mikael Kristensen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kompetencerne eller

ændre kulturen. Dansk nå ja det går nok slaske sløv dansk kultur.

underernæret hum.

Ja, mit umiddelbare indtryk er tillige at der ikke er meget ren humaniora i feltet. Anyway, når nu fb er blevet så populært, så er det vel et udtryk for at folket er ligeglade med data og privatliv?

Finansieringsmuligheder

og hvor kan mænd så finde støtte henne?
Kommentar til Sikkerhedseksperter: Her er programmerne, hackerne elsker, du bruger

Opdateringsmeddelser

Hvordan ved man at disse her opdateringsmeddelser kommer fra den rigtige kilde?

Re: Nu vi er ved Unity...

Ja, de har et tæt samarbejde med Microsoft, det eneste andet alternativ er vist Unreal, når det handler om det nyeste på XR fronten.

Det er helt sikkert sikkert. Klart nok.

Det er der vist ikke noget der er. Videnskabsmænd med interesse i atomfysisk havde travlt med at love guld og grønne skove om hvor sikkert atomkraftværker er blevet, lige ind til det gik galt. Nu har jeg set og hørt en del artikler og videoer der forsøger at forklare for ikke specielt IT-kyndig...

+

Man skal så lige huske regler om ophavsret mv., Det er flere udbydere, men er det ikke kun Unreal og Unity der sådan rigtigt er gearet mod fremtidens AR/VR ? Unreal er vist stadig gratis op til et bestemt beløb. Om Unity er lettere at bruge, det er sgu smag og behag. Man kan selvfølgelig gå lang...

- men kan de konkurrer

med fx Unreal?
Kommentar til Langt de fleste Gmail-brugere kører uden 2-faktor-autentifikation

Til andre der leder.

Log på gmail web som normalt, under indstillinger (tandhjul) > Andre indstillinger for Google-konto > Login på Google . De kunne godt også have lagt det under "sikkerhedstjek", det var der jeg startede med at rode rundt.
Kommentar til Spiludvikling i Danmark er i vækst - men salget af spil er sløjt

Investorer

Hvordan finder man alle de her fantastiske investorer? Er det kun for den finere klasse eller ?
Kommentar til Ubuntu på en Lenovo Carbon X1 til arbejde: Det var både nemt og svært

Handler denne her artikel om Ubuntu egentlig?

Er overskriften misvisende? I mindste noget med køre flere skærme på Ubuntu/windows? Er det ikke mere et langt spørgmål end et svar?
Kommentar til Sådan gendanner du tabte familiebilleder med open source-værktøj

Hvis armen er gået...?

Det er meget sødt, men hvis nu man kan høre armen fra den gamle disk støde på, clock, clock, clock ??? Så kan man sende den til et special laboratorie og betale 10.000 kr eller mere for gendannelse?
Kommentar til Statens spillemyndighed: Lootboxes kan være gambling

+ giv spilleren mulighed privatliv

Noget andet der bør forbydes på internationalt plan er tvunget detaljeret spiloplysninger, spilleren skal selv have mulighed for bestemme hvem man vil dele hvilke detaljeret oplysninger med.
Kommentar til Statens spillemyndighed: Lootboxes kan være gambling

Lootboxes bør forbydes

Det bør forbydes på internationalt plan. Det eneste egentlig formål er at malke penge. Fint at købe virtuelle ting og sager, hvis man ved hvad man køber. Problemet er at man ikke engang ved hvad gevinsten er, selv ved lotto ved man hvad man kan vinde.

Lemmings

Kritikken af jobcentre er jo netop at de arbejdsløse behandles som standard objekter, at der ikke tages højde for den enkeltes særlige og forholdsvis unikke situation. Mao. du kan ikke være anonym i systemet, som omtalt. Hvis det benyttes til at finde sammenhænge som man ikke kunne se, så er de...
Kommentar til Protest-aktion i gang mod lukning af netadgang til skoleprøver

Re: Eksamensformer

Du bliver nød til at skelne mellem forskellige eksamens-former og hvad formålet er med dem. Det giver god mening til et projekt over flere dage. På samme måde som da jeg gik i folkeskole og havde adgang til biblioteket eller andre ressourcer under en projektopgave/eksamen, ligesom man kan have i ...
Kommentar til Protest-aktion i gang mod lukning af netadgang til skoleprøver

Eksamensformer

Som jeg har skrevet før, så har netadgang intet at gøre til en lukket eksamen. Hvad er det der eksamineres i? Det handler om den korrekte eksamensform. En projekteksamen over 1-3 uger, ja selvdølgelig, men en lukket eksamen på 5 timer, nej det holder ikke. Så skal man helt afskaffe lukkede eksame...

Re: Intet internet til lukket eksamner

Ja, ligesom man dengang heller ikke havde adgang til biblioteket ved den eksamens-form som vi snakker om. Så var det en projekt-eksamen over x uger, hvor man så kunne lave research og tage rundt på forskellige biblioteker mv..

Intet internet til lukket eksamner

Stop nu det fis med at eleverne skal være online. Til en lukket skriftlig eksamen skal der slet ikke være mulighed for adgang til internettet. Hvis der er behov for internet mv. så er det en hel forkert eksamensform. Hvad er det helt præcist der skal eksamineres i? Evnen til at hacke software? E...
Kommentar til FBI til amerikanske selskaber: Boykot Kaspersky

Oldschool

Altså hvis firmaer lagre forretningshemmeligheder og produktudvikling digitalt, så har man vel ikke tilstrækkelig respekt for sikkerhed?