Mads Birkeholm

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Re: Forvænte?

Det er vel et spørgsmål om behov vil jeg tro. Udvikling = datamatiker (meget målrettet uddannelse) Infrastruktur / one-man-army support til en startup = Datatekniker (meget bred uddannelse, uanset om man vælger den ene eller anden specialisering) Datatekniker er bred uanset specialiserin...

Re: Forvænte?

Og hvorfor hyre en datatekniker til programmering? Hvorfor ikke? Er selv datatekniker lærling med 1 år tilbage, de sidste 4 år har jeg siddet og skrevet kode hver eneste dag. Husk på der er netværk og programmerings datateknikere, det er ikke alle over én kam.

Re: Forvænte?

For en friskuddannet datatekniker ligger den på 30k+. Men lad os tage udgangspunkt i artiklen, så omtales der en god programmør og her tror jeg lønnen er lidt bedre. Og i må gerne kalde mig Mads.
Kommentar til Trustpilot-direktør: Vi er uperfekte, men nyttige

Trustpilot er genialt

Nu bryder jeg stimen lidt, men jeg synes det er genialt. Hvis du bare ser ratings er det ubrugeligt, men læs på kommentarer og se hvordan virksomheden opføre sig ved svar. Så finder du også ud af hvilken service de har hvilket jeg finder meget brugbart.
Kommentar til Eksperter lover at udvikle kunstig intelligens for menneskehedens gode

Men er det så intelligens?

Er det kunstig intelligens hvis vi skal fortælle dem hvad de skal lave?
Kommentar til DrivingIT 2014 - glæd dig til 14. november

Re: Live Stream?

Vi forventer ikke at lave stream. Ville meget gerne med, men når man bor i Aalborg er det en rimelig lang tur :(

Re: Mere og mere betændt

eg tror heller ikke på, at nogen debattører på V2 med hånden på hjertet er i tvivl om, at svenskeren har (forsøgt) at hacke CSC. Jeg har ingen idé om han har forsøgt at hacke CSC eller ej. Jeg følger udelukkende sagen pga. anklagers gode udtalelser. Men ret skal være ret, er der beviser for...

Re: Bevar klippekortet, når rejsekortet ikke er i orden.

Jeg vil nu meget gerne have klippekortet tilbage. Jeg har ingen idé om hvad en tur fra Aalborg til Hjørring koster med rejsekort - prisen hopper eftersom hvad trin jeg er på. Med klippekort er der 9 zoner, færdigt arbejde.
Kommentar til Hvordan ville dansk foldbold have klaret de sidste dage med HANA

Re: Intet nyt...

Pudsigt - jeg anede ikke, at Jens var hos CIBER :-) Det står ellers under "Om Jens Andersen" =)