Jens Bjerre

WinRAR sikkerhedshul er blevet populær angrebs-vektor for hackere

Der er ikke meget nyhed over det her https://www.zdnet.com/article/winrar-versions-released-in-the-last-19-years-impacted-by-severe-security-flaw/Vil I ikke nok holde jer til at skrive om danske IT nyheder? Alle jeres læsere har allerede læst de internationale nyheder andre steder så hvad er pointen.

31. marts 2019 kl. 19:30
Google Apps kræver nu nye browsere: Farvel til en femtedel af brugerne

Det er fantastisk at en virksomhed som Google er vilig til at risikere at blive upopulær hos sine kunder på kortsigt for til gengæld at sparke gang i den udfasning af gamle buggy browsere som har stået i vejen for udviklingen de sidste mange år.

5. juni 2011 kl. 13:30
Politisk flertal for at ændre terrorpakkens logning af data

Hvad er vores begrundelse for at lade politikerne slippe afsted med det her og lignende uindformerede og skadelige lovforslag? Det er jo himmelråbende åbenlyst at hvis en flok terrorister er smarte nok til at skaffe en atombombe så er de nok også smarte nok til at bruge Google Talk for slet ikke at tale om http://www.torproject.org/. Hvis vi nu skulle bruge det mest berømte eksempel på et terror angreb så havde flere af deltagerne en teknisk baggrund som burde gøre det let for dem at anvende disse metoder til at skjule sig. Brug istedet ressourcerne på godt gammeldags politi, efterretnings og infiltrations arbejde. Det virker og rammer kun dem det er tiltænkt.

24. juli 2010 kl. 23:42