Jesper A. Christensen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Google truer med at lukke sin søgemaskine i Australien

Re: Problemet er de steder, hvor Google IKKE genererer klik

Man kan vel ikke snylte på fakta. Tror heller ikke wikipedia selv har været ude med målebåndet.

Re: Vi mangler lige....

Apple lever af at sælge produkter. Apple omsætter for mere end 75 mia. i kvartalet på services...
Kommentar til Radikale: Indfør ny skat på streaming

Giver ingen mening

DR får penge for at lave public service. Netflix og HBO skal betale for ikke at få penge til at lave public service med. hmm...

Uvildig?

En fagforening undersøger og finder ud af at der skal ansættes endnu flere af deres faggruppe. Hvem havde dog set det komme.

ulige konkurrence

Problemet opstår vel når Apple selv begynder at konkurrere med de apps som de kræver betaling fra, men hvor Apple ikke selv betalder de 30%. Ganske rimmeligt at Spotify klager over dette.
Kommentar til Mediegigant: Google skal adskille søgemaskine og annoncesalg

Re: Det er ganske enkelt.

Så du er gift med en...?
Kommentar til Mediegigant: Google skal adskille søgemaskine og annoncesalg

hvordan

Svært at se hvordan det skulle ske i praksis. En virksomhed sidder på omkostningerne og den anden på indtægterne?
Kommentar til Android-enheder kører stadig på gamle versioner

Re: Android smartphones kan holde mere end 1 år

Apple har fuld kontrol både med hardware og software, og kan dermed give all forbrugere de samme opdateringer. På hvilken måde mener du fx at Samsung ikke har fuld kontrol over deres egen hardware som de selv laver og deres software som i kernen langt hen ad vejen er open source?

Personlige reklamer?

Jeg har aldrig set andet end reklamer som er beslægtet med det jeg søgte på hos Goolges søgeside. Og søger jeg på noget som slet ikke er relateret til et produkt, så kommer der slet ingen reklamer.

Glemt password

Hvorfor siger han ikke bare at han har glemt passwordet. Eller hvad hvis han rent faktisk har glemt passwordet og dommeren ikke tror på det. Sindsygt hvis man skulle sidde i fængsel for det til sin dødsdag.

Hvorfor klage

Hvorfor skulle man klage, hvis man er utilfreds så kan man jo bare slå det fra og slette sin historik. Jeg kunne forstå det hvis det modsatte ikke var gældene. Personligt må jeg dog indrømme er jeg er glad for at google sender min en notifikation ved fyraftenstid når der er kø på vej hjem og ka...
Kommentar til Steve Jobs fremviste den første iPhone for 10 år siden

Re: Den første iPhone var revolutionerende

I dag kan man stort set ikke købe en telefon der ikke ligner iPhone Ingen mobiler nu om om dage ligner den oprindelige iphone med en meget lille skærm. Alle inkl. iphones ligner mere den første samsung note med en markant større skærm.

Re: Det er ikke på vej til iOS

Skal man stadigvæk slå location service samt 3G/4G/LTE fra for at få det til at virke på ios? (som beskrevet her: http://9to5mac.com/2014/09/26/more-details-on-how-ios-8s-mac-address-ran...)

Hvad så med den her

Der skal ikke meget omskrivning til før Apple sikkert ikke synes det er så fedt: Netop argumentet om at Apple ønske underminerer app-udgivernes ret til fri tale, og tvinger udgiverne til at gøre ting mod deres vilje, er et af hovedargumenterne i app-udgivernes forsvar."
Kommentar til Hvem kæmper Apple for?

Hvad kæmper I for?

Nogen som kan forklarere mig hvorfor det er så vigtig at man kan nægte myndighederne adgang til ens mobil selvom de har en dommerkendelse? Der er aldrig nogen som stiller spørgsmålstegn til myndighedernes ret til at krænke ens ejendomret og rensage et hjem med en dommerkendelse. Hvis jeg skulle v...
Kommentar til Apple: Error 53 er en sikkerhedsforanstaltning

Re: Rettelse

Mit motherboard i min gamle MacBook Pro blev skiftet uden beregning 3 år efter køb, fordi Apple besluttede at den fejl ikke skulle laste deres brugere Hvis det er den samme sag som jeg tænker på, så ignorerede Apple den fejl i rigtig lang tid (3 år som du selv skriver) og de gjorde først nog...
Kommentar til New York-lovforslag: Forbyd salg af telefoner med ubrydelig krypto

Re: Hvad er den forventede effekt af et forbud mod salg?

De fleste forbruger er nok ligeglade, så det vil presse producenterne
Kommentar til Facebook anklages - igen - for omfattende tyveri af Youtube-views

brøkdel

Mig bekendt så får man 55% af reklameindtægterne, så lidt mere end hvad jeg forstår ved en brøkdel.

Flash

Har alle glemt Flash teknologien som Apple ikke ville lade komme ind på ios fordi det ville være en konkurrent til de spil som Apple sælger igennem deres appstore. At tro at ios er lukket for at beskytte brugerne er en smule blåøjet, det hander i lige så høj grad om at beskytte Apples pengetank.
Kommentar til Apple vil bygge kæmpe datacenter i Viborg

bæredygtig energi

Hvad hjælper det lige at de vil bruge bæredygtig energi hvis ikke de laver en tilsvarende investering i bæredygtig energi som kan genere hvad der svare til deres forbrug. Ellers hiver de jo bare bæredygtig energi ud af marked som der jo allerede er der i forvejen, som så skal erstattes et andet s...