Finn Rasmussen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Nyt plugin forhindrer Windows 10 opgradering

Bevar Win7 og opgrader en kopi

Jeg har monteret en ekstra harddisk indeholdende en klon af Windows 7 og opgraderet den til Windows 10. Valg af Windows-version i bootmeny i traditionel bios. Så var der god tid til at finde nye drivere til al den gamle hardware, som pludselig ikke virkede mere. Nu virker det meste. Jeg vælger ma...
Kommentar til En måned før deadline ignorerer især de unge stadig Digital Post

Java

E-boks halter bagud i forhold til bankerne med at indføre en java-fri løsning. Når man påtvinger folk at have en e-boks, bør man ikke samtidig tvinge dem til at have et af de mest usikre programmer installeret på deres pc.
Kommentar til NSA indsamler millioner af ansigter fra nettet

Grønne af misundelse

Der må være en del forhenværende STASI folk, som lige nu vrider sig af misundelse over de nye muligheder, den digitale verden byder på.
Kommentar til Ingen kender antallet af Windows XP-pc'er truet af support-stop

Re: To styresystemer

Hovsa! Det havde jeg ikke tænkt på. Det skal de selvfølgelig begge være, når man vil sammenligne. Min XP er ikke nyinstalleret.
Kommentar til Ingen kender antallet af Windows XP-pc'er truet af support-stop

To styresystemer

Jeg har oprettet en ekstra partition og installeret Lubuntu. Ved start vælges mellem Lubuntu til online brug og Win XP til offline brug. Lidt bøvlet, men ok til privat brug. Lubuntu starter betydeligt hurtigere end Win XP på samme hardware.