Jacob A

EU i intense forhandlinger med USA om Schrems II-løsning

Jeg er bestemt enig med din intention! - men som det er lige nu virker det ret urealistisk. Jeg kender i hvert fald ingen europæisk baseret cloud provider, der kan tages i brug af private virksomheder, som kan levere samme kvalitet som de amerikanske - dvs. Google, Microsoft Azure, AWS og IBM.

Og derudover er USA, formentlig gennem NATO, viklet ind i de fleste Europæiske efterretningstjenester, hvilke, som de fleste ved, føler sig hævet over alt og alle og opererer uden for lovgiving, tid og rum - altså nok sender basicly alt data de kan få videre til USA anyways.

24. april 2021 kl. 01:18
Sådan fungerer Brøndby Stadions ansigtsgenkendelse

Det system de har lige nu virker da sådan set som det ideelle system hvis man skal anvende ansigtsgenkendelse. Billeder slettes hurtigt. Overvågningen er begrænset til det mest nødvendige (kun kamerar ved indgangen) - så ingen uskyldige overvåges. Et menneskes vurdering er en forudsætning for en afgørelse. Overvågningen anvendes kun til ét formål. Overvågningen deles ikke med 2. eller 3. parter. Det bør forblive lige præcis sådan som det er implementeret lige nu.

18. februar 2020 kl. 09:57