Peter Hansen

Kildekode og andre kritiske data er stjålet fra Samsung i stort hackerangreb

Jeg undrer mig over at nets stadig leverer en version af log4j med sikkerhedshuller. Testhttps://www.medarbejdersignatur.dk/produkter/nemid_medarbejdersignatur/support/

Selvbetjeningen (uden log4j) virker ikke uden log4j i den usikre version.

9. marts 2022 kl. 09:10
Apple ignorerer Internet Explorer i sikkerhedsbreafing

Jeg bliver altid bekymret når folk refererer til Net Applicationshttps://en.wikipedia.org/wiki/Usage_share_of_web_browsersSelv Computerworld er begyndt at referere til Statcounter (også)

23. oktober 2014 kl. 21:19
Dankort spærret - men hvad er forklaringen egentlig?

Jeg modtog en fredag en SMS om at mit dankort var blevet spærret. Jeg ringede til banken for at høre hvorfor og fik at vide, at årsagen var at man fandt min indbetaling til wikimedia foundation suspekt og ville sikre sig, at det var en overførsel jeg stod inde for.

Den forklaring jeg fandt noget besynderlig. Jeg betaler fra min hjemmecomputer til en kendt organisation - som jeg har støttet før.

Så jeg spurgte banken og fik dette svar:

"Hej Peter,

Tak for din henvendelse.

Jeg vil starte med at beklage, at du ikke har fået besked om dit kort blev spæret med det samme. Jeg vil sende sagen videre, med henblik på at få forbedret processen omkring information givning.
Grunden til at dit kort er blevet spæret, er ikke som sådan at du har støttet wikimedia foundation, men at dit kort i forbindelse med den støtte, er blevet fanget i et sikkerhedsnet.
Hvordan dette sikkerhedsnetværk er opbygget, og hvilke ting der ligges vægt på, er der ikke mulighed for at få indsigt i.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os igen.

Med venlig hilsen

..."

Er der nogen der kan komme med en lidt bedre forklaring end ovenstående Orwelske sludder og nonsens?

Peter

27. september 2016 kl. 14:28
Er Windows 8 en død sild?

Det minder mig om dengang Jacob Haugaard forudsagde det daværende kommunistpartis (DKPs) død ved at iagttage toiletgraffitien i det Århusianske natteliv (som jeg vil tillade mig at omskrive lidt):

"Fisse er bedre end Windows8"

Hvor kommentaren længere nede forudså dødsstødet

"Ingen fisse er også bedre end Windows8"

Uden at nogen skal beskylde mig for at opfatte forfatterens artikel som rent toiletrens..

16. november 2012 kl. 13:07