Lars Jensen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Slagsmål

Jeg synes at det er skræmmende at den nye direktør praler af at han har erfaring med leverandørslagsmål, og vil bruge denne erfaring i sit virke. Det virker ikke som invitation til et godt og fredligt samarbejde.
Kommentar til Facebooks nedbrud kostede 1 mio. kr. i minuttet

Telegram

Folk er ikke flygtet fra FB tilTelegram. I værste fald er de flygtet fra Messenger til Telegram. Mit gæt er at de er tilbage hos Messenger en time efter at Messenger var oppe igen.

Re: Er det ikke lidt en ”storm i et glas vand”?

Det er heller ikke noget nyt at nogen kører for hurtigt, men derfor kan man godt straffe dem man kan fange. Der er en lov og den skal overholdes.

De andre gør ikke noget

... men at NSA har bygget bagdøre i Cisco udstyr er vi ligeglade med. Det bruges nemlig til at vi selv spionere på vores nabolande.

Re: Kinetisk respons

De angreb der omtales har været på administrative systemer. Det er ikke omtalt at drift eller forsyningevirksomhed har været truet.
Kommentar til Lille fald i søgningen til it-uddannelser

Re: Fremtidig mangel på IT-folk er til dels regeringens ansvar

Det private arbejdsmarked har aldrig et ansvar? De vil bare gerne have dem når de er færdiguddannet og har 5 års erfaring?
Kommentar til Coronapas-app'en er downloadet 700.000 gange på en weekend

Re: Identifikation

Du logger på med NemID, det anses for at være gyldig ID.
Kommentar til Medie: Kina udnytter VPN-sårbarhed mod USAs forsvarsindustri

Overskrift og artikel

Hacking er noget skidt, men her skriver man i overskriften at Kina står bag angrebet. I artikel bliver det så til en mistanke, man "mener" at, og at der er en usikkerhed. Faktisk er der usikkerhed om hvilket land angrebet kommer fra. Det virker unægteligt som amerikansk probaganda for at...
Kommentar til Sagen er afgjort: Netcompany og Trifork skal udvikle dansk coronapas

Re: HTTPS i en browser plz!

Netcompany har vel bare budt på det der er blevet udbudt. Havde de budt på noget andet havde de diskvalificeret sig selv.

Statsstøtte

Det virker som om man skal digitalisere for at holde nogle få store virksomheder igang. Netcompany, KMD. Systematic osv. er ligeglade med om danskere får en nemmere digital hverdag. De er der for at hente penge. Her har regeringen selv inviteret lobbyisterne ind i varmen.
Kommentar til Tekniske problemer forsinker vaccinebooking i Region Syddanmark

Send ...

Så kan de jo sende vaccinen til Vestegnen.

Billigste løsning

Med bøder i den størrelse er det billigere at betale bøden end at rydde op i sit IT System. Kalkuleret risiko. Bliver vi opdaget, så betaler vi.
Kommentar til Hacker brugte Teamviewer til angreb på vandforsyning

Tvang?

Tvang han sig adgang via et hul i TeamViewer, eller har han brugt et gyldigt brugernavn og adgangskode? //EDIT I artikel fra reuter står der intet om tvang. "The hackers remotely gained access to a software program, named TeamViewer".

Re: Undskyld...

Det værste er næsten at V2 falder for fristelsen og viderebringer noget man på moderne dansk godt kan kalde Fake News. Apropos Citrix, skal V2 ikke gøre opmærksomme på at indholdet er sponsoreret?

Bulletproff

Er forskellen at FBI og Europol har en bagdør til de øvrige VPN udbydere, eller hvornår er en VPN så Bulletproof at den er forbudt?

Re: Hvornår går det op for det offentlige CPR

Det er vel derfor at der også skal anvendes PIN-kode.
Kommentar til Nyt NemLog-in ramt af leverandørproblemer: Forsinkes i 9 måneder

Covid

Det er så nemt at trække Covid19-kortet, men jeg tænker ikke at de har taget forbehold for det i en kontrakt, så til lommerne og betal dagbøder.
Kommentar til Afskaf skattefrit bredbånd

Konkurrenten

Jeg tænker på hvor mange "Premium" kunder CW vil miste hvis folk selv skal til at betale?

ja ja

I sidste uge var det det maritime Danmark der blev truet med ødelæggelse. Spændende hvem det er i næste uge?

Re: Mere interessant spørgsmål:

Det kunne jo tænkes at trafikken (S-tog) logges således at man i tilfælde af uheld kan kigge tilbage i tiden. Ud over det er der sikkert audit trail så bruger indgreb logges. Alt sammen noget der optager plads.