Jesper Hededam

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Re: Hvis det bliver lov..

Samme. Jeg vil aldrig nogensinde rette mig efter et forbud mod kryptering. Det svarer til at jeg ikke længere må løse ligninger. En sådan Verden er ikke værd at leve i, så det ville i den grad være dråben der fik bægeret til at flyde over.
Kommentar til 10 ting du skal vide om Windows 10

Venter

Venter indtil tvungne updateringer ikke er tvungne længere. Det er simpelthen en gamebreaker for mig. Vil gerne have et stabilt system som er trashware fri.
Kommentar til Salget af pc’er styrtdykket med 10 procent på et år

Re: Windows 8

Det vil jeg give dig ret i. Men det er måske lidt sent for dem at gøre nu da de allerede har investeret så meget i deres metro interface.
Kommentar til Salget af pc’er styrtdykket med 10 procent på et år

Windows 8

Jeg er måske ikke helt objektiv i denne sag, men jeg mener at det primært er Windows 8 der er skyld i et dårligere salg. Det er bare ikke en god interface, og bærbare med touchscreen som main input bliver aldrig populære, man bliver for træt i armene af at sidde og vifte dem rundt i luften. Jeg t...
Kommentar til TDC skal give alle adgang til ComX-netværk efter opkøb

Jeg er ComX kunde

Jeg er kunde hos ComX, vi har en 40/40Mbit. Jeg håber virkelig ikke at TDCs køb af ComX kommer til at ændre min nuværende aftale med ComX. Tror jeg betaler omkring 350kr/måned for vores TV pakke og 40/40Mbit internet forbindelse. Nogen der kender til ligende situationer hvor TDC har købt en udby...