Troels Müller

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Re: Nok derfor at NemID på hardware stadig ikke er løst

Jep: "Feitian Technologies is a public company incorporated in China. Headquartered in Beijing in 1998" https://www.ftsafe.com/onlinestore/product?id=3

Re: 2 første runder online?

Så vidt jeg kunne forstå så var det netop LAN serverne der var netværks problemer med.
Kommentar til Protest-aktion i gang mod lukning af netadgang til skoleprøver

Re: Eksamensformer

Hvorfor skulle netadgang ikke have noget at gøre til en eksamen? Hvis blot eksamen tager højde for at eleverne har haft adgang til internettet undervejs? Alle benytter vel internettet i deres daglige arbejde hvis det giver mening for den arbejdsopgave man er igang med at løse?
Kommentar til Fjernelse af internetadgang til eksaminer møder skarp kritik

Re: Målet med en eksamen?

paratviden er vel det vi har de muntlige eksamener til? Der er vel ikke nogen der på arbejdet sidder og skriver nogen form for undersøgelser, uden at benytte internettet i en eller anden grad?
Kommentar til Intels lynhurtige 3D-storage er på vej til din bærbare

Re: "lynhurtig"

ArsTechnica har lidt mere info om hvad ideen med dem er: https://arstechnica.com/gadgets/2017/03/intels-first-optane-ssd-for-regu...

Re: Når de så er færdige

Det fremgår faktisk af Facebooks betingelser at ingen konkurrencer må opfordre til likes eller deling for at deltage. Desværre bliver ikke ikke håndhævet nok. E 3. fra: https://www.facebook.com/page_guidelines.php "Promoveringer kan administreres via sider eller i apps på Facebook....

Microsoft

Sådan har Microsofts 2-faktor autentificering fungeret i længere tid, er noget hurtigere end at skulle aflæse og indtaste en kode.

Re: Hvorfor?

Typisk vil banken tilbagebetale beløbet til din konto, og så vil det være butikken der står og mangler pengene for de produkter de har sendt. Så det giver god mening at det er dem der kan bestemme om de vil benytte engangskoderne.
Kommentar til Kommune tilbød teleselskaber gratis master - men ingen sagde ja

Re: 3 fjer blev til 10 høns

Jeg har endog MEGET svært ved at se, hvor der er problemer med dækningen i kommunen, som ikke kan dækkes af eksisterende infrastruktur. Nu er der vel heller ikke kun tale om dækning, men om god nok 3G/LTE dækning til fx. video transmissioner?