Kenneth Ellested

Skal Java også tillade nøgleordet 'var'?

For år siden havde jeg svært ved at vende mig til at bruge var, men i dag syntes jeg det er både bekvemt og smukt, og jeg vil ikke bytte tilbage. Det giver ikke nogen umiddelbare fordele at erklære sine typer "igen", og compileren skal nok fange det der ikke kan lade sig gøre. Som andre har nævnt giver var mindre støj i koden, og kan gøre det nemmere at refaktorere. Så der er stadigvæk god sikkerhed, bare med lidt mindre støj. Btw. så er det meste syntactic sugar blot en vanesag, ligesom det er at skifte til et andet sprog.

10. marts 2016 kl. 17:40
Bilejere tjekker ikke Digital Post for synsindkaldelser

Well, jeg har mere end en eboks, og havde glemt at bekræfte min mail adresse på min private eboks. Jeg havde derfor ikke opdaget synsindkaldelsen i tide hvorfor jeg modtog en bøde a kr. 2000 på papir. Man bliver sku lidt fortørnet over at de godt kan finde ud af at sende en bøde på papir, men ikke en reminder om at man har overset sin indkaldelse - især når der er tale om en overgansfase. Nå men nogen skal jo betale de skjulte skatter.

13. november 2015 kl. 14:20
Danske politikere vil stoppe Googles scanning af Gmail-billeder

Hvad sker der mon hvis man sender et børneporno billede til Tom Behnkes gmail fra en kilde der ikke kan spores. Har han så gjort noget ulovligt?

11. august 2014 kl. 15:38
Rapport direkte fra Kiev: Det er stadig sikkert at outsource til Ukraine!

For ikke at blive misforstået kan jeg lige uddybe den engang. Du kan lige så godt skrive en overskrift med: Det stadig er sikkert at outsource til <indsæt et land her>

Hele problematikken er at alle dine blog indlæg handler om hvordan danske virksomheder sikkert, nemt og uden problemer kan outsource IT til lige netop det land du repræsenterer som virksomhed. Med andre ord - "det kunne lige så godt have været en reklame", selvom det selvfølgelig slet ikke er tænkt sådan. Det tror jeg dog de fleste alligevel vælger at opfatte det som, og derfor er der ikke megen sympati når det forsøges at blive "forklædt" som en blog.

Version2 må enten fjerne din slags eller min slags, for jeg har ikke tid/lyst til at sortere i den slags informationer i det lange løb. Lige nu er det kun dig der udgør den kedelige tendens, men fortsætter tendensen drukner Version2 jo i det man kunne kalde rent spam...

9. december 2013 kl. 15:24
Rapport direkte fra Kiev: Det er stadig sikkert at outsource til Ukraine!

Jeg tror du skal spørge dig selv om der overhovedet er nogen der interesserer sig for om du tæsker din kone eller ej ;-)

9. december 2013 kl. 15:07
Rapport direkte fra Kiev: Det er stadig sikkert at outsource til Ukraine!

Er det muligt at jeg kan få oprettet en blogger konto her på Version2, og hvad koster det?

Det trækker virkeligt ned på jeres omdømme at lade indlæg af denne karakter gå lige igennem "redaktionen" (eller mangel på samme). Den eneste værdi dette indlæg har er at bloggeren får promoveret sin egen virksomhed. Der har ingen nyheds værdi, og det interesserer vel stort set ingen af jeres læsere hvordan det politiske klima for udviklere i Ukraine har det.

Det er nok nu i skal overveje hvem Version2 skal være - det var f.eks. den slags selvransagelse der gjorde at Google blev søgemaskinen. Med andre ord, så har i med det her niveau samme kurs som Altavista :-)

9. december 2013 kl. 12:12
Myte: Danske dataloger er bedre end de ukrainske

Denne type "reklame blogs" er ikke ligefrem med til at højne standarden for Version2.

Nu leverer jeg selv outsourcing af helt andre og meget simple ydelser. Jeg ved at det ikke nødvendigvis er fagligheden der er problemet ved outsourcing, men derimod kommunikation af design, krav og retningslinjer.

Software er som regel en meget kompliceret ydelse at outsource, og jeg har endnu ikke rigtigt hørt om nogen der har haft virkeligt gode erfaringer med dette - faktisk kun det modsatte når alt kommer til alt, og man virkeligt skal sætte det på spidsen.

Nogen der har positive erfaringer?

8. november 2013 kl. 12:26