Knud Jensen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Microsoft giver adgang til sine softwarepatenter

3x

embrace extend extinguish

Clickbait?

Overskriften er lidt noget vrøvl. I form af smartphones har de i masser af år haft en lyttepost i vores hjem. Det eneste nye med Google Home eller Echo er at det står på pakken hvad de lytter efter.

Der er fordele ved et globaliseret marked

Men omvendt er der så også ting som jeg ikke har lyst til at købe fra udenlandske butikker. Såsom fødevarer og ting som skal i 220volt stikket. Nogle af de danske priser ligger også højere fordi vores krav til produkterne er højere.

Live demo

At en Live demo ikke virker på en konference om IT sikkerhed er vel næsten givet på forhånd? Hvilket frekvensbånd anvender disse nye bilnøgler? Umiddelbart burde et relay, selv hvis det er SDR, ikke koste flere tusinde kroner, medmindre man absolut vil have professionelt udstyr.
Kommentar til Ansigtsgenkendelse hos Facebook undersøges for GDPR-brud

ansigtsgenkendelse

Formålet er, ifølge Facebook, at begrænse misbrug af brugernes billeder i andre sammenhænge, fx hævnporno eller på falske profilbilleder. »Når vi (efterfølgende, red) modtager foto og videoer i vores system, sammenligner vi disse billeder med ansigtsskabelonen. Facebook kan ikke identificere en ...
Kommentar til PET anklages for vildledning om hemmeligt data-lager

"overført"

Er der måske endnu et kinesisk firma i København som har modtaget ukrypterede CD'er med posten? Og havde vi egentlig ikke en "vagthund" for PET, som burde kunne svare på hvad der er sandt.

Re: Alt for lidt.

Mange kommer dog ikke langt i forsøget på at finde alternativer. Inden for telefoni og internet er der rigtig mange monopoler i USA.

Hvad er problemet?

De 500 mest aktive automatierede spammer-accounts udgjorde 22 procent af alle de postede links, hvoraf de mest aktive 500 menneskestyrede accounts kun udgjorde seks procent af linkaktiviteten til eksterne sider. Så er det da ikke ligefrem et problem. Hvis det kun er knap 4 gange hastigheden på m...
Kommentar til Iran: 200.000 switches og routere er blevet ramt i globalt angreb

Ramme hvad i Rusland

Med alt det postyr der har været omkring Cisco-routere/switche som den amerikanske regering skulle have "opdateret" før forsendelse til udlandet. Er der så virkelig noget at komme efter i et land som Rusland? Umiddelbart har jeg svært ved at se hvordan de på nogen måde kunne have tillid...

Sagde han det?

"»Diskussionen er så, hvor hurtigt vi skal gøre det.«" Hvis det er et direkte citat fra landets justitsminister, burde han så ikke allerede være blevet politianmeldt for magtmisbrug/pligtforsømmelse?
Kommentar til Ny SSD-enhed runder 100 terabytes

Re: IoT

Man skal ikke undervurdere hvor meget lagerplads klytkode har brug for. Og IoT enheder er ikke ligefrem kendt for høj kode kvalitet.
Kommentar til IBM laver mikro-computer: Mindre end et saltkorn

IO

Og hvordan forbindes den så til andet udstyr?

Re: Bedre end ransomware

Ved ikke om det er bedre. Der kommer jo nok en den dag hvor de vil slette sporene efter sig. Og så tænker jeg at udgiften i strøm til kryptomining nemt kan overstige udgiften til at indlæse en backup.

Re: OT: Dårlig karakter

Synes ikke helt jeg kan se selve grunden til at den crasher, selvom han beskriver ganske godt hvordan problemet kan frembringes. Det ligner mest buffer overflow som han nævner, men hvis det er tilfældet, hvorfor kan der så fremvises "korrekte tegn" på skærmen? Jeg mener de før har haft...

Re: DDOS angreb ?

Der står at det var to perioder som varede i 3 minutter. Og at det kun var fra specifikke sider. Så det kan jo være at hardwaren sagtens kunne klare det i denne relativt korte periode.
Kommentar til Intel gør klar til hardware-lås for at forhindre nedgraderings-angreb

lappeløsning?

Så i stedet for at angribe det med gamle versioner. skal man bare vente til den nuværende version får en kendt sårbarhed, og så angribe inden den opdateres? Måske endda bare give en gammel version et nyt versionsnummer, uden resten af indholdet ændres. Eller måske bare spamme den med falske opdat...
Kommentar til TV 2 PLAY har haft problemer hele ugen: Kan ikke håndtere primetime

Re: "...hele ugen..." hvad så med resten af året?

Umiddelbart virker det lidt underligt at du har brugt det et par år, og alligevel mener det er en ommer. Er det mangel på alternativer som gør at du fortsætter med at smide penge efter et dårligt produkt? At stemme med pengepungen er som regel det eneste som ændrer noget.

Lidt mere information tak

Når nu artiklen handler om et jobopslag som ikke gav pote, virker det underligt at der ikke er en kopi med her i artiklen. Og så kunne det også være rart at vide hvor de har slået det op. At få nul respons tyder på det har været et meget lukket forum.

Re: Dejligt :)

Jeg forstår blot ikke relevansen for denne artikel. Måske intentionen er at gøre opmærksom på at der inden for IT er gode muligheder for at forhandle en del fleksibilitet igennem ved lønforhandlingerne lige for tiden?
Kommentar til Facebook: Vi lytter ikke med på dine samtaler

At læse mellem linierne

Det er jo ikke nogen hemmelighed at de data selvskabet ikke selv indsamler, køber de i stedet hos andre. Så det er da absolut muligt at de ikke brugte mikrofonen til at stykke en reklame sammen, men i stedet brugte betalingsoplysninger eller andet godt og straks efter sendte relevante reklamer ba...