Kim Dragon

Dansk netshop gemmer billeder af kundernes pas

Det første Proshop kunne gøre er at tilbyde deres kunder en sikker betalingsform såsom Bitcoin. Bitcoin vil også kunne anvendes til at bekræfte identiteten på kunder, som man tidligere har handlet med.

Men det kan man jo også med Dankort jo. Problemet er bare, at det ikke er slået til hos alle, fordi det irriterer folk når man skal have en kode sendt med SMS, og indtaste kodeord ved alt det der VISA checkout security, og de mener, at de derfor mister kunder på det ift. de butikker som IKKE bruger det. Så hvis det blev noget alle netbutikker skulle gøre, så tror jeg det ville gøre en del.

7. juli 2017 kl. 18:57
Kommentar: Rodet strategi efterlader Windows Phone dødeligt såret

Det vil jeg heller ikke benægte - eksempelvis hvis meget af det programmet skal lave er lokalt intensivt, eksempelvis et spil, så giver et native program absolut mening - man skal vælge sin slag med omhu, så det var mere i konteksten et menukort i restauranten eller lignende, at jeg mente der er mere ræson i en HTML5 "app", eller i forbindelse med noget som kun bruges flygtigt, og som folk ikke vil have liggende og fylde op på deres telefon.

Så skal det nævnes, at MS arbejder hårdt på at integrere native apps og HTML5 fx. Mindes jeg så en video eller lignende, hvor de viste, at næste skridt netop var dette. Nok fordi de også har indset, at de slet ikke får den samme app-developer opbakning som Android og iOS. Så at satse hårdt på bl.a. HTML5 og integration af dette, direkte på telefonen, og ikke blot gennem en browser eller lignende, ja, det er måske vejen frem.

25. februar 2016 kl. 01:23
Apple udvikler trådløs opladning til kommende iPhones

Det her er jo en af Nikola Teslas store drømme. Trådløs strøm til alle. Om Apple så magter opgaven, det er jo så spørgsmålet. Det "vildeste" jeg har set inden for de seneste år (Prototyper) er noget, hvor de kan pege en form for fan (Dog et magnetfelt af en art) i en retning, og hvis man så står korrekt, så burde man få strøm. Meeen, det virker ikke optimalt til det her i hvert fald. Så hvis det lykkes, fedt !

1. februar 2016 kl. 12:36
Salg af Windows Phone halveret på tre måneder

Godt kamera ? Kan nu ikke gøre det, selv om det er meget vigtigt for mig.</p>
<p>Men kan se at test af kameraet i Lumia 640 bliver kaldt middelmådigt, det er ikke godt nok hvis man gerne vil ind på et markede.

Gider du lige nævne en telefon til 700-800 kr., hvor kameraet er sublimt ? Nej vel ? Godt så... Om end Lumia 950 har fået noget af en dårlig start (Ustabilt software), så er det stadig et af de bedste kameraer der er på markedet lige nu.

30. januar 2016 kl. 03:49
Microsofts plan for at redde Windows-mobilerne: De skal køre iOS-apps

Ikke at MS har gjort alt galt, måske bare at den store gruppe af mennesker ikke vil have MS på deres telefoner, når de kender det fra Desktop hvor det har været svært at undgå ?

lol

Google,. Åben kildekode, og til dels fri. Bagud kompatibilitet. Stort og frit marked, med få begrænsninger. Gratis. Meget få restriktioner. Kan køre på det meste hardware.

Bagud kompatibilitet ? Android ? Hold hold... Det er da om noget det mest fragmenterede OS der findes. Og kan køre på det meste hardware, ja, endnu engang lol :D Har man nogensinde haft en telefon til under 1000 kr. med Android, så ved man det er den største løgn, medmindre man er helt tosset med laggy og langsomt software.

Man kan så tage Nokia som et andet eksempel på hvad man ikke skal gøre. I mange år fravalgte de Android da de så ikke kunne have deres egen (play) og dermed kunne side på markedet og tjene penge. Så de døde på grund af grådighed, dumhed som dækker mange ting. Mens vi andre kunne side på sidelinjen og tages os til hovedet over deres beslutninger i mange år.

De var ved at dø inden MS opkøbte dem. MS reddede deres røv. De skulle have været med på bølgen lang tid før, og ikke da skibet allerede var ved at synke. Det ville Android ikke have hjulpet noget som helst med.

29. december 2015 kl. 15:19
Microsofts plan for at redde Windows-mobilerne: De skal køre iOS-apps

Det er måske et lidt pinligt spørgsmål at stille, men er der noget, jeg har misset? Har Microsoft frasolgt sin mobil-division som anført i ovenstående citat?

De havde opkøbt Nokias mobildivision for mange milliarder, under Ballmers tid. Det er den de har nedskrevet, og tabt en masse penge på. De har jo stadig deres hardware division, som laver alt deres hardware. Tror ideen er, at de måske hellere vil stå for det unikke, og lidt dyrere hardware, som Surface, og så forhåbentlig lade andre OEMs, som Android, spytte alt det under ud, og evt. compete med deres eget high-class hardware. At de så nok, i hvert fald det næste gode stykke tid, bliver nødt til OGSÅ at spytte medium hardware ud, det siger vist lidt sig selv :)

29. december 2015 kl. 15:14
Undrer du dig også over, hvorfor du pludselig har Candy Crush på din Windows 10?

Vi studsede på redaktionen mest over det principielle i at Windows forbeholder sig retten til at vælge, hvilke programmer du skal have og installere dem med opdateringer - og at de vurderer candy crush som et af de programmer.</p>
<p>Også med henblik på, hvilke gadgets man som W10-bruger ellers kan se frem til i fremtiden.

Som en anden sagde: Hvorfor brokkede man sig ikke over det i de gamle Windows versioner, hvor man også fik diverse spil med, som man ikke havde bedt om ?

At de udvider deres pre-installed spil er vel ikke nogen dårlig ting ? Det er jo trods alt ikke spil, som ingen kender, det er Candy Crush ! Så kan man mene hvad man vil, men det er da et af de mest populære spil i verden (BAseret på antal spillere i hvert fald). Det er jo ikke en type af dem man får med, når man køber en bærbar med a butt load of crapware spil.

Korte af det lange: Candy Crush er MEGET populært. At give det med er ikke et hak værre, end alle de gamle spil som minestryger, 7-kabale og så fremdeles. Vil man ikke have det, så klikker man bare uninstall - det tager lige præcis 2 sek.

Når det så er sagt, så fik jeg det heller ikke installeret på mit Win 10 Pro.

5. august 2015 kl. 12:54
Microsoft skærer 7.800 job

"The Verge bemærker i den sammenhæng, at det ikke er umiddelbart klart, hvad 'en mere effektiv og fokuseret telefon-portefølje' betyder for Microsofts Lumia telefoner. Derudover oplyser mediet, at der dog er planlagt to nye high-end Lumia telefoner med Windows 10 mobile til udgivelse senere i år."

Det betyder, at de gerne vil væk fra alle de der 100 Lumia numre, og forskellige devices på tværs af carriers - hvilket giver god mening. De laver med garanti en Surface strategi på telefoner, hvor de laver omkring 4 gode telefoner, hvor to måske er high-end, en i midten og en i low, så andre firmaer kan se, hvordan man får mest ud af Win 10 - ligesom med Surface.

Kort sagt: Det giver god mening. Det andet var forvirrende, og forbrugerne har ingen ide om der er tale om en upgrade som fra en iPhone 5 til iPhone 6, når der var en masse forskellige telefoner, med en masse forskellige numre.

8. juli 2015 kl. 17:15
Det er for nemt at snyde til eksamen.

Hvorfor har man dog indført alle de hjælpemidler?
Nogen har tilsyneladende haft den ide, at eksamen skal ligne "den virkelige verden". Men det kan en 4 timers eksamen på ingen måde alligevel.</p>
<p>Man må sætte sin ambition for eksamen ned til det man kan: en nogenlunde sortering af eleverne efter kunden - og frem for alt en honerering af de flittige elever, som alt andet lige vil få højere karakterer, ved en eksamen - også (og måske især?) uden hjælpemidler.

Det ville du kunne gøre i nogle fag. Men kemi, matematik og fysik, der vil man godt nok få nogle kedelige og uinteressante opgaver, hvis det var uden hjælpemidler. Der er mange formler man skal huske, og hvis man ikke på forhånd får at vide, den og den formel er dem der skal bruges, så er man vitterligt lost.

27. juni 2015 kl. 14:03
Windows 10 skal forene platformene - men Microsoft er sin egen største modstander

Efter hvad jeg har set, og prøvet, så ser det ud til at blive helt vildt fedt. Spørgsmålet er jo så bare, om de kan fjerne de bugs og ustabilitet, som der er i de builds nu, til release. Men mon ikke nok det sker.

Derudover, så skal der jo nok sidde nogle og sige: "Jeg kan gøre denne handling 2 mikrosekunder hurtigere i Win 7" eller lignende, og fred være med. Jeg synes vitterligt bare det spiller lige nu. Dog kunne jeg godt ønske lidt mere kælen for touch interfacet. Der mangler stadig lige lidt synes jeg. Men ellers er jeg ret spændt på at se hvad det bliver til.

22. juni 2015 kl. 02:48
Microsoft vil tvangsfodre opdateringer til Windows 10 Home

Alternativet er så at benytte Windows, hvor en lang række programmer koster penge ud over Windows. Det gør de ikke på linux. Så det er altså både OS, store softwareudgivelser samt mindre softwarepakker, man kan spare en hel del penge på.

Som Thomas så fint siger det, så er det jo også tilfældet på andre platforme ! Windows får man efterhånden kylet i nakken alligevel, så det er vel per definition næsten gratis. Når det så er installeret, så er alle de freeware programmer der findes til Linux, i langt størstedelen af tilfældende, også noget der findes til Windows. Der er i hvert fald tale en om en meget inkarneret Linux fan, hvis han vælger at bruge tid på at lave et program, som kun kan køre på, hvad, 2-3% af verdens computere ? Det er derfor Linux ALDRIG får ordentligt fat. Fordi det kan gøres ligeså let og elegant i Windows, som man kender i forvejen, hvor man kan få hjælp til alt, og hvor man ikke skal bruge tid på at finde frem til programmer, som bare er lidt tilsvarende af dem man kender fra Windows.

I modsætning til den community, så har MS penge til MÅSKE at øge markedsandelen af Windows Phone. Men som Jesper siger: Hvorfor skulle folk skifte ? En af grundende kunne være økosystemet - noget som Linux heller ikke rigtigt har. Men det er ikke engang sikkert her - det vil tiden vise. Derudover, så scorer MS kassen på hver solgt Android og iPhone, så de har egentlig kapital til at fortsætte deres eventyr et stykke tid endnu.

8. juni 2015 kl. 15:30
Microsoft vil tvangsfodre opdateringer til Windows 10 Home

Man skal bruge tiden på det, for at spare penge i det lange løb. Og blive uafhængig på flere fronter. Og støtte et frit samfund i stedet for et bundet. Og jeg kunne komme med mange flere gode argumenter for at støtte open source.</p>
<p>Og så virker det jo kun så længe, at man ikke gør noget, som udviklerne ikke har taget højde for. Som f.eks. at behandle et filmklip med fejl i. Eller installere andre programmer på computeren, som gør det primære program ustabilt. Eller så længe at man opgraderer til den sidst nyeste version af softwaren, så de påkrævede funktionaliteter understøttes. Og endnu flere gode årsager...</p>
<p>"Oceaner af tid..."
-> nu er den tid, der skal bruges på at finde alternative softwareløsninger, jo kun noget, der skal gøres én gang. Og så sparer man en masse udgifter, der ellers ville være ved købesoftwaren.
Jeg er noget i tvivl om, at de omtalte betalingssoftware nu også virker så perfekt endda. Og at open source skulle være markant ringere, det kender jeg heller ikke til...

Tror du det er for sjov, at sådan et program som fx Photoshop er noget vel alle profesionelle inden for grafik, and what not, bruger ? Det er jo altså ikke billigt. Hvis der fandtes et gratis alernativ, der var ligeså godt, så er jeg da ikke et sekund i tvivl om, at de ville bruge det i stedet. Og hvorfor findes det mon så ikke ? Jo, fordi langt de fleste mennesker gerne vil have sig betalt, af alt det arbejde de smider deres tid efter. Du koder da ikke Photoshop over night i hvert fald. Og sådan er det for et HAV af andet software. Det er dér open source fejler, og altid vil fejle. Langt de fleste vil gerne have penge for den tid de bruger på projekter. Og de folk der ikke har noget imod at arbejde gratis, jamen, de har sjældent kundskab til alt. Dvs. der vil være områder, hvor de stinker, og det er til at se i meget open source software. Derudover er der ofte ikke det bedste samarbejde ved open source projekter, som hos en firma som MS og Apple for den sags skyld. Igen, pga. penge...

Det er muligt man vinder nogle ting via open source, men der er også meget man mister på den bekostning. Spørgsmålet er jo så hvad der er bedst.

7. juni 2015 kl. 22:24
Microsoft vil tvangsfodre opdateringer til Windows 10 Home

Naturligvis skal man ikke køre noget via Wine. Det kan kun gå i ged. Men der findes alternativer. Også ud over PlayOnLinux og Crossover.

<a href="http://www.linuxalt.com/">http://www.linuxalt.com/</a&gt;
og
<a href="http://www.datamation.com/open-source/20-linux-alternatives-for-common-…;.
og
<a href="http://alternativeto.net/?platform=linux">http://alternativeto.net/?pla…;
og...
kan der findes mange alternativer. Søg og du skal finde!</p>
<p>"Men du kan ikke bruge det på dit CV."
->Arh, mon ikke? Hvis man har viden indenfor feltet, så er det de færreste arbejdsgivere, der udelukker en.</p>
<p>"Så hvis du er professionel indenfor grafik og animation, så er du nødt til at bruge Mac eller Windows."
->selvon dette trods alt kun er en niche, så findes der altså alternativer. Hvis arbejdsgiveren var klar over, hvor mange penge firmaet kunne spare ved at skifte, så var det nok ikke helt udelukket.</p>
<p>"For brugervenlighedsmæssigt, der er Linux desktop kommet en lang vej ifht. windows, og særligt windows8+. Det giver bare intet i sig selv uden software, for de fleste."
->"for de fleste"? Altså hvis de "fleste" ikke er firmaer med visse behov, så er der vist rigeligt af muligheder på linux-platformen.
Og mht. den "professionelle" software så findes der masser af alternativer. Muligvis skal der en konvertering til mellem systemerne, men det er ikke umuligt.</p>
<p>Hvis folk blot ville åbne deres øjne.

Men hvorfor skulle folk dog bruge tiden på det, hvis det allerede virker, som det skal i Windows og på Mac ?

Mange af Win 8 haters, hater jo på Win 8, netop pga., at de skal bruge 10 sek ekstra om dagen pga. startmenu. Men at skulle bruge oceaner af tid på at finde software som svarer til noget af det som virker perfekt på Win/OSX (Nok bare markant ringere), det er intet problem, eller...?

7. juni 2015 kl. 15:46
Microsoft vil tvangsfodre opdateringer til Windows 10 Home

Det ved du jo ikke, han kan lige som dig måske være skabsbøsse, og ikke vil have konen eller forældre skal vide. Eller ved at planlægge et terror angreb.</p>
<p>Begge ting nogen som alle 3 stjerner vil være interesseret i,den første da det kan være en sikkerheds risiko eller en mulighed for afpresning.</p>
<p>At alle skal vide, alt om alle, ser jeg jeg som et stor problem, større end sikkerhedsbrist i software på et Atomkraftværk. Det kan kun ødelægges en gang, resten kan forfølge alle, resten af livet.</p>
<p>Hvis du om 10 år vil have job, men bliver afvist fordi du har været interesseret i vise politiske, som ikke passer din arbejdsgiver. Eller du har har mange sygedage, på måske på grund af børn, eller af andre grunde, så vil du mente at det er helt i orden ? Alle disse ting kan allerede nu findes, og købes på nettet. Prøv bare at tænke på din facebook profil, som kobles samen med databasen fra lægerene, der ikke helt er slettet, også din google søgning, og din GPS færden, samt køb på nettet. Så er det lige ved at vi ved mere om dig, end dig selv.
Bare din elforbrug, baseret på timebasis, fortæller hvornår du står op, spiser, arbejder og går i seng. Velkommen til 84.

Wow, elegant måde at kalde mig homo på Bent, tommel op !

Derudover, tror du virkelig, at man bare ringer NSA op, og siger: "Hey, jeg skal have Mark Hansen til jobsamtale på onsdag, gider I lige finde alt snavs om ham inden da. På forhånd tak" ? For det lyder meget til, at du tror, at det blot bliver en tag-selv-database med alt info om enhver person, som enhver bare kan gå ind og slå op i. Nu kommer jeg bare med et friskt bud her: Sådan kommer det IKKE til at være.

Som sagt, sikkerhed er vigtigt, og jeg så da også selv, at NSA og lignende, ikke havde mulighed for at checke det man lavede på nettet. Det er jo så heldigvis det MS, og andre store techfirmaer i USA prøver at komme til livs. Men, når det så er sagt, så er Geo, dig, eller jeg nok absolut intet værd i NSA henseende. Så når jeg ser en som Geo, som er ved at gå ud af sit gode skind, fordi NSA måske opsamler data på, hvad han render rundt og laver, så griner jeg bare højlydt. For at tro man er så speciel, ja, det kræver en hvis karakter, det er helt sikkert.

7. juni 2015 kl. 15:42
Microsoft vil tvangsfodre opdateringer til Windows 10 Home

Jeg kan stadig ikke se, hvorfor man skulle bruge Microsoft bare fordi det er Microsoft?</p>
<p>For det er jo netop det, du her skriver.</p>
<p>Hvis open source løser ens problem, så bruger man open source. Længere er den ikke.</p>
<p>Du er iøvrigt blev et ret ulidelig at læse. Synes ellers du startede OK objektivt, men det er så droppet fulædstændigt kan jeg forstå.</p>
<p>Lidt klamt egentlig.

Det har jeg da heller ikke sagt man skal ? Og ja, open source kan løse mange problemer, men som jeg påpeger, så er det ofte noget folk tyer til, som frelseren over alt, som om det ikke har nogle problemer overhovedet, og verden ville være et bedre sted, hvis alt bare var open source. Korte af det lange, jeg brækker mig hver gang jeg hører det.

Og sikkert. Det er også meningen. Geo begyndte at snakke som en 14 årig teenager. Jeg bekæmper ild med ild. Der er ingen grund til at bruge tid på at gøre det neutralt og uprovokerende, når det eneste man får tilbage er netop dette. Kort sagt, meget bevist handling fra min side.

7. juni 2015 kl. 15:33
Microsoft vil tvangsfodre opdateringer til Windows 10 Home

Hvad er det for en tone og måde at debattere på Jesper Pedersen, alvorlig kan vi da ikke tage dig mere. Hvis du ikke har mere at tilføje end dette, så skulle du måske ikke skrive mere.

Ahhh ja, imitation er den bedste form for smiger - jeg bukker og takker :)

Og hvad mener du med at tage Sølvpapirs hatten af ?
Eller de ting som folk mente NSA og andre 3 bogstavet lavet, er da helt overskygget af virkelighede, som var lagt være end selv de værste persemister og sølvpapirshattebære have tænk i deres værste mareridt. Nu frihedshelten Edward Snowden har afsløringer noget af virkeligheden,, eller det har du måske også misset, eller ikke helt forstået dybten og vigtigheden af.

Jeg mener, at sikkerhed naturligvis er vigtig. Men jeg gider ikke høre på folk som Geo, som siger, at MS absolut ikke gør noget for at komme det til livs - for det gør de godt nok. De har jo en enorm kundebase uden for USA, som godt kunne tænke sig at benytte sig af MS services, uden at blive "lyttet" til. Og at MS ikke skulle gide at gøre noget ved, det er simpelthen bare latterligt at høre på, især når de virkelig har prøvet og stadig prøver. Men at tro, det sker over night, som jeg tidligere har sagt, det er også bare utopi.

Sølvpapirshatten er mere tiltænkt folk som Geo. Jeg er sgu med på, at store corporations har vigtige ting, de helst ikke vil "dele" med USA, men Geo har med 100% sikkerhed ikke, og NSA/USA er 100% ligeglade. Så hvis han ønsker at hoppe af nettet, fordi det er blevet så usikkert som han påstår, så be my guest. Men mere speciel er han altså ikke. Hvis det er måden han kan komme til at føle sig lidt mere speciel på end hidtil, jamen så go for it. Der er da ingen tid at spilde. Sæt nu de får fat i alle hans top hemmelige dokumenter !!!

6. juni 2015 kl. 12:09
Microsoft vil tvangsfodre opdateringer til Windows 10 Home

Den sætning virkede før snowden, men ikke efter.
Jeg har sagt det før, jeg hader ikke MS, jeg mener bare at de er helt ude i hampen med deres strategi. Vi havde også samme kamp omkring W8 og lur mig om ikke vi får den igen omkring Windows (11 måske 12, eller whatever)

Hvilken strategi ? Rent faktisk at prøve at begrænse NSA ved at samle en masse store tech firmaer i USA, og prøve på at få ændret grundlæggende love, så de IKKE har ret til i hvert fald at "lytte med" på data der ikke er i USA ?

At de prøver at skabe et all-in-one OS, som virker på alle platforme, så bl.a. developers slipper for at skrive 3-4 forskellige apps/spil til 3-4 forskellige enheder med samme type OS ? Samtidig med de øger sikkerheden markant mere end nogle af de andre OS firmaer ? Ja, shame on them... De tog jo din elskede startmenu, og gad ikke lytte til din fantastiske feedback, som du sendte dem for 3 år siden.

5. juni 2015 kl. 22:16
Microsoft vil tvangsfodre opdateringer til Windows 10 Home

De har stadigvæk dette problem og sådan skal det også blive ved med at være. Skal lige sige vi kender stadigvæk ikke det fulde omfang af deres prism projekt. Vores problem er at vi ikke har et alternativ (endnu), men vi kan håbe på at nogle, ikke USAske, ser et kæmpe forretningspotensiale i at lave et open source OS og open source BIOS, samt end to end kryptografering uden bagdøre. Indtil det sker har jeg mindre og mindre lyst til at være på nettet og dele noget med nogle. Og som virksom ville jeg hurtigst muligt skifte til et open source OS og afkoble alle forretningshemmeligheder fra et hvilket som helst netværk som har adgang til internette. (svær opgave men mulig)

Du er med garanti også #1 på NSA's liste over dem de aller mest vil holde øje med, det er helt sikkert.

Jovist er sikkerhed vigtigt, men at påstå bl.a. MS ikke prøver at gøre noget ved det, det er simpelthen en tåbelig påstand.

Desuden ved man bare, at folk har tabt sutten, når de hopper på Open Source toget, som frelseren over alt. Det er udmærket til noget, men så stopper det gode, der kan siges om det vist også der.

Og helt fint Geo. Hop du af nettet i et stykke tid. NSA skulle nødig få fingre i dine top hemmelige dokumenter.

5. juni 2015 kl. 22:11