Albert Jensen

Jurist: Forening tabte den store logningssag på grund af fodfejl

Danmark er en lilleputstat, der aldrig har implementeret magtens tredeling, som i rigtige stater, og som heller ikke har nogen forfatningsdomstol, som rigtige stater. Derfor kan det ikke undre, at domme i sidste ende skrives af justitsministeriet. Hvis man vil føre sag mod den danske stat, kan det IKKE gøres i Danmark, men skal gøres ved EU Domstolen eller Menneskerettighedsdomstolen

31. marts kl. 07:42
Aarhus Kommune dropper Kaspersky på 15.000 maskiner: »De ligger under for russisk lovgivning«

De-facto grunden til at USA forbød Kaspersky var, at den faktisk fandt vira produceret af Israel og USA selv. Det gør de øvrige virus produkter ikke. Århus kan nu gå tilbage til Virus software med bagdøre.

15. marts kl. 10:37
Forfattere: Skats problemer skyldes mangel på faglig indsigt i ledelsen

Skats problemer strækker sig langt tilbage i tiden, og partiet Venstre bærer langt størstedelen af ansvaret for problemerne. Det startede for mere end 30 år siden da daværende skatteminister Anders Fogh Rasmussen slagtede Selskabsligningen og fyrede de ansatte der kendte noget til ligning af selskaber. Det åbnede en ladeport for svindel og med et slag på tasken svindles der for mindst et to-cifret milliardbeløb om året. Nok snarere tre-cifret. Selskaberne ved nemlig godt, at de stort set ikke kontrolleres. Svindelnumrene når kun enkelte gange overskrifterne og omfanget er i sagens natur ukendt.

Fogh Rasmussen blev efterfølgende stillet for en rigsret for sine kriminelle aktiviteter, men selskabsligningen blev aldrig genindført.

Senere Venstre ministre som Karsten Lauritsen og Troels Lund Poulsen fyrede ligeledes løs blandt Skats ansatte. Mindst 5.000 røg ud. Blandt med henvisning til gevinsterne ved det "nye" fælles inddrivningssystem EFI. Systemet kørte helt i hegnet og Skat mistede et to-cifret milliardbeløb på fordringer, der ikke længere kunne inddrives, fordi de var forældede.

Skats problemer ligger ikke i Skat. De er politiske. Skabt af skiftende regeringen og skatteministre, der har åbnet den ene ladeport efter den anden for svindel. Venstres grundholdning er, at pengene ligger bedst i borgernes (og selskabernes lommer), og det skal Skat ikke ligge hindringer i vejen for.

13. juli 2021 kl. 13:31
På høje tid at lovgive mod fake news og hybride trusler

Fake news == begreb opfundet af Donald Trump til at tilsvine medier der er kritiske overfor ham, eller bringer historier han er uenig i.

Dets vigtigste funktion i andre dele af verden er nu at indføre censur. Dvs. undertrykke historier lokale magthavere er uenige i, eller ikke ønsker frem.

"Fake news" i betydningen usandheder eller falske historier har altid eksisteret, og som regel spredt af magthaverne selv. Nazisterne havde et helt ministerium for den slags. CIA brugte under Vietnamkrigen europæiske medier til at sprede løgne om situationen i Sydøstasien. På "newsspeak" hedder den slags i dag spindoktorer.

7. september 2020 kl. 07:17
Facebook i frontalangreb: Israelsk sikkerhedsfirma brugte falskt domæne til at hacke journalister og diplomater

I hvert fald den eneste stat i området, som har noget, der minder om demokrati

Det er i hvert fald den eneste stat i området der holder 3 millioner mennesker i koncentrationslejre. Nemlig palæstinenserne i de israelsk besatte områder, der hverken har lov til at rejse ud eller ind af deres land. Og selvfølgelig heller ikke ret til at stemme.

25. maj 2020 kl. 14:26
Facebook i frontalangreb: Israelsk sikkerhedsfirma brugte falskt domæne til at hacke journalister og diplomater

Det er helt en misforståelse. Det er USA der er en stat i Israel. USA har siden 1948 været halehæng til Israels politik i Mellemøsten. Det er baggrunden for, at enhver resolution i FN's Sikkerhedsråd med kritik af Israel - f.eks. dets angreb på nabolande eller palæstinensere - ALTID mødes med et US veto. Det er baggrunden for, at Trump nu har lanceret en "Mellemøst fredsplan", der er skrevet i Tel Aviv og rummer annektion af betydelige dele af de allerede besatte dele af Palæstina. Israel planlægger at effektuere denne annektionsplan over de kommende måneder - inden præsidentvalget i USA i november. Så selvfølgelig udnytter Israel også de teknologiske muligheder der stilles til rådighed af virksomheder i USA.

25. maj 2020 kl. 08:47
Helle Thorning-Schmidt skal definere ytringsfriheden på Facebook

Det kan undre hvordan ordet ytringsfrihed har fundet vej ind i artiklen. Der er jo tale om en censurkomission.

Der var engang, hvor de eneste tilladte ytringer var kongens. Derefter staten og dens medier. Internettet har nedbrudt dette monopol og givet staten en udfordring. Den grundlovssikrede ytringsfrihed har siden 1848 nemlig de-facto været begrænset til ytringer, der var i overensstemmelse med statens.

Siden 11. september 2001 har staterne været i kapløb om indskrænkninger i ytringsfriheden. Først blev det gjort forbudt at ytre sig til fordel for modstands- og befrielsesbevægelser. Flere danskere er siden sat i fængsel for at overtræde dette forbud og web-sites lukket. De kaldte det "terrorlovgivning".

Siden blev forbuddet udvidet til mere eller mindre generelt at gælde muslimer, og staten opfandt begrebet "hadprædikanter". Og nej, det blev ikke brugt om Pia Kjærsgaard eller Rasmus Paludan.

Nu er det så udvidet til at omfatte ytringer der "strider mod statens interesser under Coronakrisen" og politiet har fået hjemmel til uden dommerkendelse at lukke sites, der strider mod statens interesser.

Ytringsfriheden er en ret vi har tilkæmpet os gennem mere end 140 år og som nu stille og roligt afvikles. Helle Thornings deltagelse i Facebooks censurkomission er blot udtryk for den globale tendens.

11. maj 2020 kl. 07:38
Velkommen tilbage fra påske – nu skal der ske noget, Mette!

Jeg kan forstå du ikke har læst WHO's anbefalinger. Det skal du ikke være ked af. Det har hverken Trump eller de danske myndigheder heller. Hvis de havde det, havde der nemlig slet ikke været nogen COVID-19 krise. WHO råbte allerede i starten af februar: "gør som Kina" (= luk ned). Det var der ingen der gjorde. Folk væltede rundt i verden og slæbte COVID-19 med hjem - bl.a. til Danmark. Siden sagde WHO: "Test, test, test, test". Det blev også ignoreret. I Danmark med det resultat, at ingen aner hvor mange der er smittede. De danske myndigheder "mente ikke WHO's anbefalinger gjaldt i DK". I dag siger WHO: "lad nu være med at lukke for hurtigt op". Og hvorfor så det? I Danmarks tilfælde skyldes det, at 6000 iflg. officielle tal er/har været smittede. Dvs. lidt over 0,1% af befolkningen. Vi mangler altså stadig de resterende 99,9% af befolkningen!!!! Tyg lige på den!!!! Med en dødelighed på 4% svarer det til, at regeringen lige mangler at slå 200.000 danskere ihjel endnu. (Ja, jeg har hørt at nogle mener, at dødeligheden i Danmark kun skulle være 0,1%, mens den i resten af verden ligger omkring de 4%. Check selv tallene!!) Ok. 200.000 døde er nok ikke nødvendig. Når 50-60% har været smittede når vi herd immunity, så 100.000 døde er måske tilstrækkeligt. Du har selvfølgelig ret i, at når kun 0,1% er smittede på en måneds dansk nedlukning, så skal der lidt mere tryk på kedlerne for at få smittet og aflivet resten. Men selvfølgelig kunne vi også bare gøre som WHO igen og igen opfordrede til for over 2 måneder siden: gøre som kineserne, udrydde sygdommen i stedet for at udrydde 4% af menneskeheden. Udrydde sygdomme har vi gjort før. Hvor svært kan det være?

15. april 2020 kl. 14:12
Tysk avis: Huawei samarbejder med kinesiske efterretningstjenester

Dette mønster kender vi helt tilbage fra Vietnamkrigens dage. Når USA skulle have løgne ud, lod CIA (mis-)information sive til aviser i Tyskland, Frankrig, Italien. Derefter kunne de citeres tilbage i USA. I dette tilfælde får vi trods alt at vide, at Handelsblatt har sine "informationer" fra USA. Huaweis kode er tilgængelig for de kunder det sælger til, og ingen har hidtil kunnet påvise, at de skulle have fingrene i honningkrukken. For USA handler det om, at NSA selv vil have fingrene i honningkrukken, og så er det iøvrigt en del af USA's handelskrig mod Kina.

30. januar 2020 kl. 07:23
Problemet er hverken Kina eller Huawei

Helt enig Poul-Henning. Danmark har gjort hvad det fik besked på af USA siden 1945. De 50 år inden gjorde Danmark hvad det fik besked på af Tyskland. Så meget at de allierede næsten frem til krigsafslutningen betragtede Danmark som en del af aksemagterne - Tysklands allierede. Den oplevelse lærte Danmark desværre ikke noget af, men udskiftede blot den ene dubiøse storebror med en anden lige så dubiøs.

6. februar 2019 kl. 11:43
Advokat om Højesterets afgørelse: Tvangsudlevering af NemID særligt problem for ressourcesvage

Afgørelsen undrer ikke. Vi lever i et samfund, hvor banker er vigtigere end mennesker (se blot på Danske Banks kriminelle aktiviteter i den 12 cifrede klasse), så selvfølgelig sætter retsvæsenet banker over mennesker.

28. januar 2019 kl. 07:05
DSB vil have data, der kan kortlægge rejsemønstre over hele landet

DSB, er det ikke dem Ole Birk Olesen - sekunderet af direktionen - nu sigter målrettet mod at slagte. Arbejdsforholdene for de ansatte skal gøres endnu værre. De var ikke gode i forvejen. De ansatte nedlægger arbejdet og de sidste kunder forsvinder. Suk. Kollektiv trafik er jo også i strid modsætning til Liberal Alliances totale individualisme. Stakkels Danmark. Vi har fortjent bedre.

21. december 2018 kl. 07:23
Forsvarsminister: Danske virksomheder griber hacker-angreb helt forkert an

Krigsministeren griber freden HELT forkert an. Vi husker ham bedst som socialminister, der overtrådte ministeransvarlighedsloven og førte Folketinget bag lyset. Det udløste en Cavlingpris til journalisten, der afslørede kriminaliteten, og burde have kostet ministeren jobbet.

8. november 2018 kl. 06:59
Domstol: Britisk masseovervågning - afsløret af Snowden - overtrådte menneskerettigheder

"Kommunikationshovedkvarteret". Ha ha, den var god. GCHQ er akronymerne for det britiske PET. GCHQ er bare 20 gange større end dens danske lillebror - og sandsynligvis med 20 gange flere kriminelle aktiviteter.

14. september 2018 kl. 07:22
Nu vil Pentagon ikke længere sælge mobiler fra Huawei og ZTE

USA har gennem årtier anvendt produkter produceret i USA til at spionere mod resten af verden. Uanset om det er krypteringsudstyr, Cisco routers, sociale medier, telefoner, programmer eller computere. De regner vel bare med, at kineserne gør det samme - hvad de måske også gør. At USA gør det ved vi i hvert fald med 100% sikkerhed. Ellers spørg Edvard Snowden.

3. maj 2018 kl. 14:16
Danske politikere sætter tape for kameraet: Efterretningstjenester lytter med

Ha ha, det er da underholdende, at de refererer til russerne. Det eneste vi ved med sikkerhed (fra Ed Snowden) er at NSA kigger med.

16. april 2018 kl. 09:47
Iranske hackere anklages for at stjæle forskning fra danske universiteter

Det er da utroligt som propagandamaskinen kører for fuldt drøn. USA's militær skrev i 2017 en ny doktrin hvor hovedbudskabet var, at Kina og Rusland er USA's hovedfjender. Sekundært Iran og Nordkorea. Doktrinen udmønter sig i daglig propaganda:

  • Iran hacker Danmark og resten af verden. Det er ikke noget vi tror. Det er noget vi ved.
  • Rusland myrder dissidenter i England med kemiske våben. Det er ikke noget vi tror. Det er noget vi ved.
  • Kina hugger vores teknologi. Det er ikke noget vi tror. Det er noget vi ved. Sig mig, hvor dumme tror de vi er?
27. marts 2018 kl. 08:13
Lenovo får amerikansk bøde og skældud for spyware

Kun ret og rimeligt med bøde til Lenovo.

Nu venter vi så på:

  • at Intel får bøde for sin IME der spionerer mod brugerne på vegne af NSA
  • at Google får bøde for sin omfattende spionage mod brugere af Googles produkter
  • ditto for Yahoo
  • at Facebook får bøde for sin omfattende spionage mod Facebook brugere
  • ... osv. Forlæng selv listen
6. september 2017 kl. 13:23
Svensk it-skandale står til at fælde tre ministre

Problemet i Sverige opstod, fordi den tidligere borgerlige svenske regering besluttede at privatisere driften af de svenske registre. Det gav "fremmed magt" adgang til de svenske personoplysninger. I Danmark skete det samme for 25 år siden, da Datacentralen blev privatiseret og blev til CSC. Siden har USA har haft adgang til alle de centrale danske registre. Blot uden politisk skandale. Men hvem ved. Det kan selvfølgelig være NSA ikke indsamler den slags oplysninger.

27. juli 2017 kl. 07:28
Hysterisk eller nødvendigt? USA vil gøre det til et krav at indrejsende afgiver Facebook-logins

Bare rolig. Det er en aprilsnar. Der er nemlig udstedt dekret om, at alle dage i året er April 1st. Aprilsnaren hedder forresten Donalt Trump.

9. februar 2017 kl. 11:03