Søren Juulsgaard

Eksamensstart i dag: Folkeskoler kæmper med prøver på forældede cd-rom'er

"Gør ikke som jeg gør, men gør som jeg siger!"

Dilemma?

Når prøven afvikles i "fortiden", hvordan kan der så stilles krav til skolerne/børnene om "fremtiden"?

http://goo.gl/S8Knsj

4. maj 2016 kl. 12:57
Kommune ekspres-indkøber Chromebooks til skoleelever

Hej Jesper Lund. Tak fordi du blander dig i debatten og dermed kvalificerer emnet.

Jeg er noget usikker på, hvad du mener med dit udsagn "Synes du det er god pædagogik at tvinge skoleelever til at bruge en usikret cloud løsning?".

Rent krypteringsmæssigt er Google Apps for Education ganske sikker - eller lige så sikker som så meget andet. Hvad er det egentlig du mener med ordet "usikret".?

1. september 2013 kl. 15:20
Kommune ekspres-indkøber Chromebooks til skoleelever

Jeg er blogger og pædagogisk konsulent.

Jeg har afprøvet chromebooks og Google Apps for Education i knap 2 år.

På min skole har vi haft en forrygende PÆDAGOGISK succes ved at arbejde med Google Apps for Education. Vi har på under et skoleår (incl lockouten) oprettet over 23.000 dokumenter på blot 300 aktive brugere, der deles mellem 2 brugere i gennemsnit. Vi har fået løst mange af vores IT-udfordringer ved at integrere Google Apps for Education på vores skole (dog IKKE alle) og vi har bestilt 1100 chromebooks til min kommune. Dokumentationen kan se på mine slides her: http://goo.gl/QqF9sB. Jeg har også lavet en lille video om processen her: http://youtu.be/za194vamMXM.

Jeg har i knap to år blogget om emnet. Hele processen kan ses her: http://friit.dk. For mig handler dette IKKE om teknik, men PÆDAGOGIK. ;-)

1. september 2013 kl. 08:52