Tomas Ussing

Din telefons batteriniveau kan afsløre din identitet online

Der er også den mulighed at betale for ubegrænset at kunne læse alle artikler

Det var også min første tanke, Thomas :-)

Tænk hvis tråden gik på f.eks. det at undgå overvågningskameraer i supermarkedet med henblik på at få gratis varer ind under jakken. F.eks. hvordan man får en hel flaske vin med ud af butikken uden at skulle betale, i forbindelse med at butikken har tilbudt dig en smagsprøve på en Amarone i et snapseglas.

5. august 2015 kl. 09:35
Rejsekort giver 75.000 kroner for app-idé til glemt check ud

Jeg måtte læse overskriften fire gange, før det gik op for mig at de omtalte '75.000 kroner' ikke var blevet udbetalt via en check fra banken!

En check går man i banken med, hvorimod man tjekker enten sit rejsekort eller den søde pige på sædet overfor - ud ;-)

2. februar 2015 kl. 15:44
Zip-i-zip-fil sneg sig uden om kommunale antivirus-løsninger
Denne kommentar er blevet fjernet af en moderator.
Netflix begynder at blokere landesnyltere

'Banditter', 'grådighed', '$$$' ?!!

En privat virksomhed sælger produkter produceret af andre private virksomheder!

Hvilket internationalt folkeretligt KRAV har man som dansker på at få leveret en specifik vare fra en fjern producent, til en specifik (lav) pris??

Sig mig - får I ikke løn der hvor I arbejder og kommer denne løn ikke fra de produkter som de virksomheder i arbejder for - sælger???

Der er jo ikke tale om atmosfærisk luft eller grundvand; lad dog være med købe l*rtet, hvis produktet ikke behager :-O

6. januar 2015 kl. 15:43
Ingen dokumenteret effekt: Skoler køber iPads i blinde for millioner

Vores husstands iPad har ellers stor værdi for vores yngste søn...på 4½ :-O

19. september 2012 kl. 11:31
Stor politiaktion: 5 personer sigtet for 3F-hackerangreb

Så håber vi at politiet allokerer den samme mængde ressourcer på at identificere 3F organiserede stilladsarbejdere der øver hærværk på andres ejendom, samt 3F repræsentanter der organiserer blokader der forhindrer næringsdrivende i deres virke. Lad os få ALLE bøllerne - også dem der gemmer sig under "den danske model" - bag lås og slå!

4. september 2012 kl. 16:13
Europas kraftigste supercomputer køles med skoldhedt vand

Selvom det kan lyde modstridende at benytte varmt vand til at køle med,

Ja det lyder næsten som om der er MAGI indblandet her...altså medmindre man besidder en helt basal teknisk indsigt ;-)

24. juli 2012 kl. 10:53
Skyline forsøges solgt i to bidder

I forbindelse med en nylig flytning, forsøgte jeg at flytte mit TDC engagement til en anden (kabelbaseret) udbyder. Det var dog ikke så nemt som det burde være og jeg oplevede at TDC spændte ben for enterprisen ad flere omgange og på flere måder. Det strandede altid på den forb... kobberforbindelse. (TDC kunne sende en tekniker om en måned osv. osv.) Den leverandør jeg forsøgte at flytte til var Fullrate og da jeg efter en masse telefonkø og frem og tilbage fandt ud af at de var ejet af TDC, forstod jeg hvorfor de ikke bare "slog i bordet" overfor deres leverandør; same-same som man siger :-/ Jeg skiftede til Skyline og var glad for løsningen som gjorde mig helt fri af bemeldte kobber. Jeg undrede mig i øvrigt over hvorfor de - i forhold til pris - lå SÅ langt under konkurrenterne; det havde de - i forhold til mit behov - ikke behøvet.

11. maj 2012 kl. 10:06
4G tvinger Skyline til konkurs

Jeg bor midt på Frederiksberg og har OGSÅ valgt Skyline, så de behøvede ikke at satse på "udkants-DK" (hvor grænsen så end måtte gå jævnfør tråden herover) Prisen kunne sagtens være højere, men øv øv :-(

10. maj 2012 kl. 14:16
Nokia tabte 878 kroner i sekundet i 1. kvartal

Det var den "Ramasjang-agtige" overskrift - der i øvrigt ville begejstre min 9 årige søn - jeg refererede til. Nokia har vist sunget sin dødssang i flere år per nuværende, men at investorerne nu begynder at reagere på dette, kan naturligvis være en nyhed i sig selv! Men der var måske et par journalist-elever der blev lige så begejstrede over overskriften som min søn ville blive...og som så følte sig stødt på lakridserne ;-)

20. april 2012 kl. 13:35
Nokia tabte 878 kroner i sekundet i 1. kvartal

Journalist elev: "jeg kan ikke finde på noget at skrive om hr. redaktør :-( Redaktør: "Nåmen så tag en lommeregner, find divisionstasten og find så nogle tal fra det virkelige liv som du kan gange og dividere indtil de gi'r en sindsygt catchy overskrift; du ved - sådan á lá så mange frozen margaritas kunne man lave af det isbjerg som Titanic stødte på" Journalist elev: " ØØØØRJ hvor smart - hvor er du klog hr. redaktør" (...)

20. april 2012 kl. 10:22
Dells danske direktør: Vi er superkede af sexisme-kritik

For 10-20 år siden så trak man racekortet som automatreaktion, idag trækkes "kvindekortet" i tide og især i utide. Det er så trættende at mærke hvordan den politiske overkorrekthed trækker sig ind over os som en tung og kvælende dyne. Hvis vi stripper (undskyld undskyld - har intet med striptease at gøre...undskyld igen) - hvis vi stripper reklame, satire, film og teater for underfundige ordspil der f.eks. refererer til stereotype fordomme, så ender vi i et åndeligt Nordkorea. Det er sååååå trættende :-(

19. april 2012 kl. 08:58
Ny løsning splitter din Android op i privat- og firmamobil

Hvad med bare at sørge for at styresystemet bliver så stabilt at man kan foretage en telefonsamtale uden at skidtet genstarter. Er det for meget forlangt af en telefon :-/

8. oktober 2011 kl. 11:55
Video: Her er lyden der slår harddiske ihjel

Enig med Henrik Biering. Der er nok i højere grad tale om at frekvensen (en eller flere) af den af dysen frembragte lyd, rammer en (eller igen - flere) af harddiskens egen-frekvenser, således at den kommer i svingninger. Det modsiges ikke af den undersøgelse Siemens har udført; ændres trykket ændres frekvensen(erne) af "dyse frembragt lyd" også. De burde se på udformningen af selve dysen. Kontakt evt. danske MT Sprayteknik, som besidder stor erfaring i udførelse af dyser.

23. juni 2011 kl. 10:35
Microsofts medgrundlægger smider patentbombe under hele internet-industrien

Mnjae, jeg ved så ikke lige hvor de 20 år kommer fra, de er udstedt i 2000, 2001 og 2004 så vidt jeg husker

(...)

men prioritetsdagen kan jo godt ligge langt tilbage selvom de først er endelig udstedt i 2000</p>
<p>

Hvis de er udstedt i 2000-1-2 ligger prioritetsdagen (den dag hvor 20 års tikkeuret sættes igang) HELT sikkert 6-12 år tidligere.

30. august 2010 kl. 10:19
Skoldhedt vand køler ny supercomputer

Undskyld Vagn, men her er tale om at man køler et emne med en temperatur X vha noget vand der har temperaturen Y hvor YZ>Y og det kalder man vandkøling. Din bils kølevand kan jo også stadig køle motoren til en temperatur under 90 selvom det under køreturen bliver godt lunt...længere er den ikke :-)

7. juli 2010 kl. 19:47
Skoldhedt vand køler ny supercomputer

...af flydende nitrogen :-O

Og videre:

...sammen med et identisk system, som er kølet med luft for som et forskningsprojekt at kunne lave en direkte sammenligning...

Der må her være tale om grundforskning.... I guder :-/

7. juli 2010 kl. 12:59
Sony Ericssons nye mobiltelefoner ramt af softwarefejl

...Som deres tidligere modeller jeg har haft "fornøjelsen" af (C902, K810, K750) Derudover har jeg haft problemer med tastatur (joystick) samt kamera i ALLE modellerne (ja hvorfor H... fortsætter jeg i grunden med deres 'foner :-/)

27. november 2009 kl. 12:16
Lenovos mystiske X100e ultrabærbare: Tynd og spækket med hardware

Gad vide om man - i den nye fætter her - kan SLIPPE for alt det ThinkVantage L0RT som Lenovo maskinerne "inficeres" med fra leverandøren... GRRRRR :-(

19. november 2009 kl. 16:20