Tor Thrysøe

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til 3 ufede pc-ting der heldigvis er døde

Memory Managers

Åh ja, at sidde og fintune config.sys og autoexec.bat for at få de sidste ledige kB ud af systemet.

Re: Husk at lægge den tid det

Ja for min computer bliver jo kun tændt hver 3. dag for at checke balancen på kontoen og om der er noget i e-boks.

Re: Alt alt alt for besværligt

Har absolut et problem med hele nemid-strukturen men e-boks fungerer ganske udemærket for mig. Interfacet er ikke værre/bedre end de fleste andre sider og hvis mit nøglekort ikke har gemt sig er det i hvert fald hurtigere end at vade hele vejen ned og checke postkassen. Mine erfaringer med postda...

Re: Hvorfor helvedet holder han ikke ferie - i sin ferie ???

Var der ikke en der, i en af de andre tråde om emnet, havde kommenteret på at det var midt i valgkampen til folketinget? Så rykker det jo nok i den politiske cirkushest og det er svært bare at ligge og nyde solen og havet :)

Re: Data kan slås fra ret nemt

Uanset om det er netflix eller fusk fra tyrkerne har han sagt "ok, fortsæt, Jeg har da råd til det" da tdc sendte en sms ved både 100k og 200k, hvad han dog ikke kan huske. Er ret sikker på at en sms om at jeg havde en telefonregning på 100k ville brænde sig fast i min hjerne; uanset om...
Kommentar til Spoiler Alert!

Nååhhh dit lille pus.

First World Problem
Kommentar til Sådan kan hul i open source-kryptering udnyttes

Re: Det var

Jeg syntes nu også det er spøjst at den hypotetiske hackers nationalitet er specifik.
Kommentar til Dørene åbnes til historisk hacker-sag

Re: Det er et angreb på os og straf derfor det hårdt

lmao. Lovlig politisk vej har mere travlt med at sælge ud til højestbydende.
Kommentar til Dørene åbnes til historisk hacker-sag

Re: Det er et angreb på os og straf derfor det hårdt

Ikke helt ligegyldigt. Hvis pengesedlerne er en post-it hvor der er skrevet 100 kr med en blyant er det selvfølgeligt ulovligt men man burde nok også rette opmærksomheden imod udstederen af omtalte "pengesedler"
Kommentar til It-startup-livet i Silicon Valley får sin egen komedieserie på HBO

Office space

Jeg troede ikke det var en fax maskine men en printer der var deres nemesis i Office Space. De får i hvert fald den klassiske "PC LOAD LETTER" fra HP's laserjets (som det dog ikke er).
Kommentar til Vingeskudt it-projekt: Glemte software og hardware for 7,4 millioner

Doublespeak

»Der er således ikke tale om en decideret merudgift, men om en udgift, der ikke var medtaget i det oprindelige aktstykke,« Det var da en særdeles uelegant formulering. Jeg ville mene at en uforudset merudgift var en bedre undskyldning end at "vi glemte at få regnet det hele med". Som...
Kommentar til Måske skal de holde sig på internettet

Skodbiks

Jeg har handlet præcis en gang hos mytrendyphone, dog kun over nettet. De påstod min vare var på lager men den røg i restordre. Så sendte de den forkerte, 2 gange. Da jeg fik den rigtige var den defekt. Hele vejen igennem, inkl da jeg så ophævede købet, var de ikke til at få fat på og når det end...
Kommentar til Forkert opdatering sendte rejsekort til tælling

Re: Økonomisk konsekvens

I de fleste tilfælde når dankort ikke virker kører de offline og hvis den ene forretning ikke vil gøre det er der god sandsynlighed for at en anden i nærheden vil. Med de offentlige transportmidler er det eneste alternativ taxa og det er måske fint nok hvis det er en lille tur med s-toget vi sna...

Re: Rejsekort-nedbrud

Og så at de, nu hvor vi ved ting kan fejle, overhovedet ikke har tænkt over hvad de skulle gøre hvis/når det skete. Det er mange år siden de offentlige transportmidler skræmte mig væk og da jeg ikke cykler står den på bil og apostlenes heste.

Re: Adgang til Rejsekorts vigtige oplysninger

Hvis der ikke er noget at være bange for og den kan slettes, hvorfor så overhovedet give ham "valget"?

Re: Informativt?

Har godt set det i tidligere versioner men syntes ikke lige jeg faldt over det i 16. Windows har altid skulle bruge en evighed efter man har installeret skidtet og uanset hvad må en boks der lige er hevet ud af indpakningen behøve en omgang med mindre den kommer lige fra samlebåndet.

Re: Informativt?

nej, det beder den om bagefter. og software, primært at få sat VPN op og en firewall

Re: Informativt?

Har lige installeret mint: der var 260 MB opdateringer. Har lige installeret windoze 7: den var en hel aften om at komme up to date. Rør ikke Macs men kan ikke forestille mig at det er meget anderledes.

Re: Informativt?

Bokseks alder har ikke noget med noget at gøre. Om den er nyinstalleret, ikke opdateret, konfigureret og sat op til VPN har. Og problemerne; Ja dem artiklen handler om, at blive hacket af grumme russere når det retteligen er NSA's opgave.

Re: Informativt?

Alt det bla. Kasparsky pusher :) Indslaget giver ikke meget info men hvis man smider en spritny boks direkte på en public Wi-Fi tigger man så ikke om problemer eller er det bare mig...?