Martin Dalgaard

Opråb til it-nørderne: Smid tennissokkerne - og tal, så vi kan forstå det!

Kære Trine,

Lad mig først gøre det klart, at jeg ikke har nogen som helst respekt for, at du på denne måde bruger ordet 'nørd' i en negativ forstand. Hvad er nørder for noget? Ja, du ved det da vist - eller det tror du i hvert fald. Nørder er mennesker, der ved rigtig meget om et emne. Dette begreb er ofte blevet mishandlet på det groveste af misundelige idioter - og jeg har en mistanke om, at du er en af dem (en idiot er i øvrigt en person med en IQ på under 30, så det er lidt af en kompliment til en politiker som dig*). Men på grund af mishandlingen er der opstået klicheer meget lig den, som du indleder dit indlæg med - og dermed blot hjælper til at leve videre. Det gør ikke ligefrem livet som nørd nemmere (jeg plejer ellers at være meget beskeden, men nu kalder jeg altså mig selv en nørd). Jeg troede, at Socialdemokraterne stod for fællesskab, lighed, mangfoldighed og alt det der, men nu kan jeg da se, at dette har du rigtig meget imod. Jeg væmmes rigtig meget. Jeg væmmedes i forvejen over jeres måde at håndtere regeringsmagten i Danmark på, men nu væmmes jeg mig rigtig meget.

Jeg kunne sikkert angribe dit indlæg fra højre og venstre, bagfra og forfra, oppefra og nedefra, men det vil sikkert være spild af tid. Jeg har i forvejen ikke haft meget held med at tale politikere til fornuft - overhovedet. Desuden ser det ud til, at der allerede er kommet rigelig med respons på dit indlæg. Som en beskeden nørd vil jeg sige, at det hele sikkert allerede er blevet sagt. Men jeg synes dog, at du også lige skal en fysikers betragtninger med.

http://videnskab.dk/blog/skal-en-nord-ga-i-grimt-toj

Jeg håber, at du kommer nogenlunde til fornuft og indser, at der ikke er nogen, der kan bruge dine klicheer til noget som helst. Og hvis du tror, at der er nogen, der lytter til dit latterlige lille opråb, så tager du fejl. Hvorfor i alverden må mennesker ikke have lov til at gå i det tøj, som de har lyst til? Er det Socialdemokraternes plan at gøre samtlige danskere til tro kopier af jer selv? Skal vi alle sammen være ens? Føj, hvor jeg væmmes.

*http://en.wikipedia.org/wiki/Idiot

9. august 2013 kl. 16:30