Christian Andersen

Opråb til it-nørderne: Smid tennissokkerne - og tal, så vi kan forstå det!

Jeg er en ung mand på 26 år. Uddannet IT-Supporter, undervejs til uddannelse som datatekniker, med speciale i programmering.

Til daglig har jeg et 37 timers job som IT-Systemkonsulent i en stor offentlig virksomhed.

Når jeg er hjemme kan jeg (bevares) bruge tiden foran computeren hvis jeg har tid.

Dette er naturligvis nedprioriteret i forhold til det faktum at jeg har en datter på 2 måneder, og min kæreste og jeg naturligvis har en fælles ansvar for at passe hende ( Ja, jeg har minsandten en kæreste på trods af min IT mæssige baggrund )

Tirsdag og torsdag er nok heller ikke så nemt at få tennissokkerne på og finde min tomme pizzabakke frem, for der har jeg fodboldtræning. Det betyder jo så også kampe hver weekend, og eller spæder jeg op med at binde løbeskoene på og tage en tur om den lokale sø.

Skal jeg ud, undlader jeg at tage den T-shirt med sjov tekst på (for sådan en ejer jeg), men vil da hellere stryge en skjorte og finde den fine duftevand frem jeg bruger til specielle lejligheder. Jeg har da naturligvis også deodorant til hverdagen.

Dine fordomme finder jeg direkte forkastelige og det undrer mig ikke det mindste at dig og dine veninder forbliver singler, med den måde, du og muligvis I skærer alle over en kam. Aldrig i mit liv har jeg læst noget så fornærmende mod fremtidens profession.

9. august 2013 kl. 11:58