Tommy Schomacker

38 nye Android-telefoner solgt med malware

Tak for oplysningen. Der peges på et reelt problem. Er der nogen, der har et bud på hvordan vi kan tjekke om vores device rummer præinstalleret malware?

14. marts 2017 kl. 11:08
NemID's akilleshæl: Adgangen går via Californien

Der er rigtig mange gode grunde til at udnytte de muligheder, som nettet tilbyder. Problemet er bare, som flere har påpeget, at det offentlige ikke er herre over den teknologi, som det digitale Danmark bygger på. Sikkerhedsproblematikken er kun et lille hjørne af denne problemstilling. Langt mere alvorligt er det, at mange borgere er steget af længe før de overhovedet er kommet så langt, at de skal logge ind med nemID. Det er faktisk ret krævende for rigtig mange mennesker at holde sig ajour med den hastigt udviklende teknologi, herunder krav om idelige opdateringer af software og nye brugergrænseflader. Hvis den gennemsnitlige ældre medborger skal udskifte sin PC, vil han/hun blive konfronteret med udstyr, der kræver ny oplæring. I bund og grund ønsker de bare at få noget, der virker som det gamle udstyr. Det ville svare til, at vi skulle tage nyt kørekort hver gang vi anskaffede ny bil.

25. oktober 2013 kl. 13:54
Opråb til it-nørderne: Smid tennissokkerne - og tal, så vi kan forstå det!

Sarah Bernhardt: Mr. Shaw, you and I should make love, for with my looks and your brains we would have wonderful children. George Bernard Shaw: Aha! But what if the child were born with my looks and your brain? ...

5. august 2013 kl. 13:29