Thomas S. Iversen

En måneds arbejde klaret på ti minutter med et script: Skal du sige det til din arbejdsgiver?

... og tage æren for godt udført arbejde. En god arbejdsgiver ser potentialet og giver dig mere ansvar og bedre løn. En dårlig arbejdsgiver ser ikke potentialet og afskediger dig. Det positive er så, at du er fri til at finde et mere meningsfyldt arbejde hos en arbejdsgiver der rent faktisk værdsætter dine evner. win-win i min optik.

19. juli 2017 kl. 11:05
Opråb til it-nørderne: Smid tennissokkerne - og tal, så vi kan forstå det!

Kære Trine Bramsen

Alene p.g.a. dit ekstremt kategorisernede og nedladende indlæg har jeg oprettet en profil på version2. Du er hermed en ener i min optik; bare ikke på den fede måde.

Jeg har min daglige gang i en større dansk IT virksomhed, hvor jeg arbejder sammen med nogle af danmarks bedste IT hoveder. De fleste af dem er supersmarte, velsoignerede, i stabile forhold og har børn. Så hvor du har følgende fra er mig en gåde:

Her sidder Danmarks fremtid bag skærmen iført tennissokker og gør dermed alt, hvad der overhovedet kan gøres, for at undgå kvindekontakt. Det undrer mig hvorfor.</p>
<p>Er det mon med vilje, at computermænd ofte gør alt hvad de kan for at være så lidt attraktive som overhovedet muligt?

Udover at være forkert for 99% af de IT folk jeg kender, så er det stereotypt, nedladende og på ingen måde en værdig omtale af det "folk" man er ordfører for!

De fleste af de IT folk, forskere, undervisere og andet godtfolk jeg har mødt i min IT karriere er venlige, hjælpsomme, smarte, dygtige og kærlige mennesker der brænder for deres felt. Og som har en fin social balance i deres liv med partner, børn, fester og non-IT fritidsinteresser. Og mange af os bidrager allerede i dag til danmarks fremtid! Så fordi din horisont ikke er bredere, end den er, så berettiger det dig ikke til at give os alle en social lussing og stoppe os i bås.

Jeg har på fornemmelsen af, at du ikke er i trit med hvordan IT nørden anno 2013 ser ud. Eller hvad der betyder noget for en IT nørd generelt. Jeg vil anbefale at du lærer os at kende, før du sætter os i bås.

Og så vil jeg smutte tilbage til min søde kone og mine 2 dejlige drenge og fortælle et eventyr om et land, hvor tennis sokker og pizzabakker var den største trussel mod landets fremtid....

Thomas

Ps. Det er altid på sin plads at erkende fejl og give folk en undskyldning. Også for en politiker.

2. august 2013 kl. 20:12