Johan Abildskov

Opråb til it-nørderne: Smid tennissokkerne - og tal, så vi kan forstå det!

Kære Trine

Tak for din kontaktannonce. Vi er glade for, at du tænker på os, men desværre må vi skuffe dig og meddele, at du ikke bliver månedens profil.

Vores forum formidler kontakt mellem ligesindede professionelle, der søger meningsfuld kontakt. Desværre opfylder du ikke vores krav for optagelse idet du, som din annonce viser befinder dig på et andet socio-økonomisk level (læs: Niveau).

Skåret ud i pap er du hverken rig, lækker eller veluddannet nok til version2.dk - http://www.facebook.com/groups/14833112802/ vi henviser til derfor venligst til Gruppen af Facebook - og/eller HA's gæstebog, hvorfra du kan blive henvist til grupperingens kontaktbureau - www.hellsangels.dk

Hvis du alligevel ønsker at kæmpe for en plads på vores eklusive forum anbefales du at specialisere dig i en af tre kategorier:

  1. Stram Hentai babe
  2. Læskedriks distributør
  3. Quizmester

Vi har generelt penge nok, så du kan ikke købe dig ind, men du kan skabe en plads for dig selv med fødedygtige hofter, overlegent intellekt eller adgang til Cola - vi medgiver at sodavand er stærkt forbundet med IT programmører, da det er særligt effektivt som vækstmotor i et spil CIV (læs: Civilisation)

Endelig kan du naturligvis lære vores skikke og integrere (læs assimiliere) med os til hele Danmarks fordel. Der skal jo fødes kloge børn.

Mvh,

Erhvervsvejledningen.

Jeg siger mange tak til min ven Stig der har bidraget med dette humoristiske, skarpe og ikke særligt konstruktive indlæg :)

2. august 2013 kl. 17:32