Martin Dilling-Hansen

Opråb til it-nørderne: Smid tennissokkerne - og tal, så vi kan forstå det!

Du har da fuldstændig tabt sutten... O.o

For det første: Hvis en pige kun kan lide mig hvis jeg er nyvasket, har nyt tøj på, brugt en time foran et spejl for at smuksere mig, og ikke kan holde ud at jeg snakker om ting der interessere mig... så kan hun da godt lave en u-vending og smutte ud af mit liv igen!

For det andet: De folk inden for IT der kommer til at gøre en forskel, og ender med at tjene godt på det... vil efter min overbevisning være dem der interessere sig for det, går op i det, bruger sin fritid på at læse, lære og blive bedere, bruger den tid der skal til for at holde sig opdateret med hvad der sker af nye ting inden for de ting man arbejder med.
Hvis man kun brugte sine 8 arbejdstimer om dagen på det... så tror jeg hurtigt man bliver tabt i den udvikling der sker.

...Forresten, "Og som politiker sætter man ofte ligefrem en ære i at undgå at tale om politik, når man er ude.", det kunne jo måske være at du kunne blive en god politiker hvis du snakkede politik! Snakkede med folk om det du arbejder/interessere dig for, får nogen nye inputs og holdninger, så du ikke bare kan sidde i din egen lille kasse og begynde at udtale dig om ting du ikke selv forstår :/ det er sku trist at se.

Og lige til sidst: "– for slet ikke at tale om de intelligente børn, der kunne komme ud af det." ... hvis en intelligent nørd finder sammen med en der er overfladisk... så tror jeg nu nok det vejer godt op så man bare får "almindelige" børn.

"Jeg glæder mig til at se jer– og det gør mine single-veninder med hang til kloge og passionerede mænd også." Jeg glæder mig også til at se dig, så jeg kan snakke "nørd" til dig til du forhåbenlig går igen :)

2. august 2013 kl. 16:04