Diana Slaaving

Opråb til it-nørderne: Smid tennissokkerne - og tal, så vi kan forstå det!

Sjov beskrivelse du kommer med Trine :) Det billede jeg får i hovedet af såkaldte "IT-nørder" , er faktisk mere gamere end it nørder, dog er det altid rart at have noget at grine af sådan en fredag eftermiddag :)

er det bevidst at it nørder prøver på at være så lidt attraktive som muligt? hm og sjovt at du virker til at det kun er mænd der kan være it-nørder :)

Hvorfor skal folk gå i tøj som andre finder dem attraktive i, hvis de ikke føler sig hjemme i det tøj? Jeg ville f.eks. aldrig kunne gå i helt lårkorte shorts, og små toppe som der er en del piger der gør.. Så hvorfor skulle mine mandlige med-nørder gå i stramme jeans, og tshirts med mere udskæring end normalt, og et par fixe rayban solbriller hvis det ik er det de vil

Personligt går jeg mere eller mindre kun i lange bukser, og tshirts med sjove statements på og det samme gør min kæreste, så vi må vel være hr og fru uattraktiv?

Jeg kan ikke lade være med at stille mig selv det spørgsmål, om det er bevidst at der er nogle tøser der er så blanke at de rent faktisk ikke kan koge vand uden at det brænder på (Overdrivelse , i know but you get the point)

Jeg er selv ved at uddanne mig til Datatekniker med Speciale i programmering, og min kæreste er System admin.

Tak for en god griner Trine :)

2. august 2013 kl. 14:48