Rikke Hamilton

Efter shitstorm: IBM dropper kampagne, der skal få kvinder ind i tech-branchen

På tide at kvinderne får et reality-check. LANGT den meste undertrykkelse af kvinder foregår i religion.

Husk lige her, kvinder - ateisterne arbejder for jer. Vi har samme mål, hvis jeres mål er lige ret.

Aha. Af dette kan jeg så forstå at:

  1. Kvinder er ikke ateister.
  2. Kvinder har heldigvis mænd til at være ateister for sig, som kan arbejde for kvinderne (når nu de ikke selv kan). For ligeret. Det er ateisternes mål. Bare spørg en prominent ateist som fx Richard Dawkins. Kan har meget godt at sige om kvinders rettigheder.
  3. Alle kvinder er ens og har de samme mål

Var det det reality check du mente jeg havde brug for? Det er bare så fantastisk når en mand lige kan få forklaret mig hvordan tingene rigigt hænger sammen, så jeg ikke går rundt i min falske virkelighed og tror at ateister kunne finde på at tale ned til kvinder og behandle os som idioter. Det er godt, at du lige fik slået fast at der skal religion til for at den slags kan foregå.

Kan du ikke også lige hjælpe mig med at finde ud af hvilken gud jeg tror på, når jeg nu ikke er ateist som jeg troede? Det fremgår ikke klart af dit reality check.

10. december 2015 kl. 10:43
Trine Bramsens problemer

Jeg er helt enig med dig i at der øjensynligt skal nogle specielle pædagogiske værktøjer til for at nå et menneske der finder på at udtrykke sig på den måde. Og jeg kan sagtens sætte mig ind i lysten til at rykke ned på samme niveau - og måske kan det oven i købet nytte noget, i ganske særlige tilfælde.

Men at gribe i den sexistiske værktøjskasse er sgu bare aldrig i orden. Hvis hun havde været en mand, havde du så skrevet at han ikke havde en stor nok pik til at være så dum at høre på? Næppe.

3. august 2013 kl. 13:16
Trine Bramsens problemer

Synd. Jeg var ellers enig med dig. Og jeg var næsten klar til at tro, at vi intelligente IT-folk var i stand til at holde os over det niveau Trine Bramsen havde lagt. Men jeg synes det er mindst lige så skuffende og pinligt at en (og nu faktisk flere) intelligent nørd(er) refererer til en kvindes brystmål når han er uenig med hende eller synes hun er dum at høre på, som jeg synes det er at en IT-ordfører kaster om sig med tåbelige fordomme om IT-folk. Faktisk mere, for jeg forventer generelt en noget højere standard fra nørder end fra politikere. Øv.

3. august 2013 kl. 02:04
Opråb til it-nørderne: Smid tennissokkerne - og tal, så vi kan forstå det!

De mænd du beskriver har jeg meget svært ved at få øje på, her fra mit skrivebord i softwareudviklingsafdelingen i en større virksomhed. Ikke et eneste par hvide tennissokker indenfor synshold. Faktisk ser stort set alle mine kolleger ganske almindelige ud, går i tøj der jævnt hen modsvarer hvad de fleste andre man ser på gaden går i, og er fuldt ud kompetente til at føre helt almindelige samtaler over frokosten. Også om ikke-nørdede ting, til trods for at alle tilstedeværende er nørder.

Oven i købet har (mindst) 12 ud af de 14 udviklere i min afdeling en partner, så måske er det derfor at du og dine single-veninder ikke kan finde nogen nørder ude i byen. Og du skal ikke bekymre dig om arvemassen heller, vi har til sammen 19 børn - og 4 af os er under 30 og er ikke engang begyndt endnu.

Jeg synes det er vanvittig pinligt at en IT-ordfører kan finde på at udtale sig på den måde. Det fremgår jo tydeligt at du ikke har været i en IT-afdeling. Nogensinde.

2. august 2013 kl. 13:27