Casey M.

Video: Internetaktivisten bag Europas cloud-hovedpine gør status et år efter dommen

Mange har nemlig i løbet af de seneste år begivet sig ud på cloud-eventyr og har i den forbindelse lagt deres data enten direkte i favnen på tech-giganter som Google, Amazon og Microsoft eller indirekte via services, der drives ved hjælp af giganternes infrastruktur.

Så er man vel også selv lidt uden om det. Men foreslåede løsning fra #1 lyder til at være en god løsning umiddelbart.

18. juli 2021 kl. 20:37
Moore's lov er bagud

Mig bekendt tager man gennemsnittet af temperaturprognoserne fra samtlige klimamodeller, og det rammer nogenlunde rigtigt. Men modellerne hver især pisser ved siden af, kort sagt, og efter sigende er det ikke er optimalt bare at tage gennemsnittet af samtlige klimamodellers output.

"Men det er absolut ingen undskyldning for at lave uoprettelige experimenter med life support delen af det eneste rumskib vi har."

Der er heller ingen undskyldning for at prøve at løse et problem der ikke er der eller er stærkt overdrevet, og i det forsøg at gøre det hele meget værre.

18. juli 2021 kl. 19:00
Supply chain-angreb rammer tusindvis med ransomware

Ja, lige præcis.

5. juli 2021 kl. 16:44
Bauhaus slås for at slippe ud af russiske hackeres kløer: Overvejer nu at betale løsesummen

Måske er det bare bedst efterhånden at man dropper ideen om at det hele skal være online, og at alle systemer skal være forbundet til hinanden. Tydeligvis formår ikke engang de største og bedste virksomheder at dække sig ind, uanset hvad årsagen er.

Lad os se hvad der sker når hackerne finder ud af at der også er noget der hedder det offentlige; hvis store private virksomheder ikke kan gardere sig, så er der alle gode grunde til at tro at samtlige styrelser og ministeriet har en IT-sikkerhed svarende til Windows Firewall på Windows XP's tid.

27. juni 2021 kl. 20:31