Preben Holm

It-ordfører kritiserer MitID: »Man har vendt forholdet på hovedet, så borgeren tjener staten«

Naturligvis skal de digitale interfaces være brugervenlige og ikke unødigt komplicerede.
nu er det jo sådan at jeg endnu ikke har set hverken brugervenlige, eller unødige komplicerede interface fra staten/det offentlige, så hvad for dig til at tro at de pludselig skulle lave om på det, og det er jo netop af samme grund at det er nødvendigt med personlig hjælp.

24. januar kl. 12:31
Så skal der bygges: Ing’s læsere udvikler helt ny open source højttaler - vær med (Ing)

Tue Dissing, det er jo så en stor reol højttaler vil jeg sige, og ikke så meget en kompakt højttaler.

11. marts 2022 kl. 17:36
Så skal der bygges: Ing’s læsere udvikler helt ny open source højttaler - vær med (Ing)

hvis man evt. laver den i størelse B, H, D 48x 65x40 kan man altså nemt lave en højttaler der lyder bedre end de fleste moderne gulvhøjttalere som bestemt ikke lyder godt.

10. marts 2022 kl. 21:02
Google advarer om cyberangreb fra Rusland, Belarus og Kina mod Ukraine og Europa

Belarus er jo så det der på almindeligt dansk heder Hviderusland

10. marts 2022 kl. 18:38
Hackere stjæler danske børns identiteter med snedig russisk kode

da lærene ikke kan meget mere end børnene er det op af bakke at lære dem om sikkerhed.

26. februar 2022 kl. 11:29
Kodefejl i Sundhedsplatformen: Fem patienter har fået forkert dosis medicin

Hvis lægerne blindt udskriver medicin igennem sundhedsplatformen, uden at læse hvad det er de udskriver, så vil det med stor sansynlighed blive ved med at gå galt, det samme har været problemet siden indførelsen af selv samme system.

21. februar 2022 kl. 12:11
Manglede basal sikkerhed: Det norske parlament står til millionbøde efter hackerangreb

De kan vel bare lade være med at betale, de er jo ikke medlem af EU

25. januar 2022 kl. 22:17
EU-Parlamentet vil have forbud mod AI-dommere, predictive policing og masseovervågning med ansigtsgenkendelse (DataTech)

Kunne google ikke oversætte predictive policing, nu alt det andet er på dansk, kunne man vel oversætte det hele til dansk

7. oktober 2021 kl. 16:39
Tjek om din pc kan køre Windows 11

sikkert meget få virksomheder og private der opgradere til Windows 11 de første par år, den Pc jeg sider ved lige nu kunne opgraderes hvis bare der sad en af de godkendte processore i, som er det eneste den fejler på i testen, så burde den måske have kommet med i de godkendte processore sammen med flere andre der heller ikke er godkendt.

30. september 2021 kl. 18:04
Slagteri-giganten JBS betalte løsesum på 11 millioner dollars efter ransomware-angreb

Så ved man jo at JBS har været med til at få ransomware til at fortsætte, lader man derimod være med at give dem penge, stopper det af sig selv, det er da ret dumt gjort at betale.

10. juni 2021 kl. 15:28
Video: Linux på Windows får grafiske programmer

ja du har ganske ret i Unix ikke er modernet, men nu var det jo Linux der blev snakket, som helt klart er mere moderne en Unix, og på nogen punkter er Linux endda foran windows, og på andre punkter ikke, det er lidt et religions spørgsmål.

25. april 2021 kl. 23:35
Brugernes computere på biblioteket står pivåbne for hackerangreb

sdan har det sådanset været i mere end 10 år, så der er ikke noget nyt under solen

10. oktober 2020 kl. 12:27
Højttalerkabler og andet audiofilt scientology-sludder (Ing)

Jeg tror bare ingeniører skal holde sig til det de ved noget om, for lyd og de mange parameter ved kabler, ved de helt sikkert ikke noget om

7. august 2020 kl. 23:15
Matematikere stopper hjælp til forudsigende politisoftware
Denne kommentar er blevet fjernet af en moderator.
DMI har mistet 413.000 månedlige brugere: Hjemmeside får skylden

i starten da de havde lavet deres side om, var det ikke nok med at den var svær at finde rundt på, deres vejr data var så dårlig så det var mere nøjagtigt at kigge ud af vinduet, og selv forudsige vejret, det virkede ganske simpelt ikke, og så var de meget lang tid om at rette fejlene, men det lader til de er ved at få styr på det.

17. juli 2020 kl. 15:22
Det er en dårlig business case at få en el-bil som firmabil …

Man bør ikke bare fare ud og købe en el-bil, da en el-bil er mere CO2 forurenene end en tradiotionel diesel-bil, og køre man 10-15000 om året er der endnu mere sparet på en bezinbil, og i sær hvis man køber en mindre bil der køre langt på literen. se evt. her https://finans.dk/erhverv/ECE11332413/nyt-studie-konkluderer-at-elbiler-forurener-mere-end-dieselbiler/?ctxref=ext

30. september 2019 kl. 16:48
Forskere kompromitterer Canon-kamera via udbredt protokol

alerede i sidste uge havde Canon lavet en ny firmware der rettede fejlen, og givet deres brugere besked om hvad det omhandlede, så de kunne opdatere deres kamera.

13. august 2019 kl. 17:06
Kontroversiel forsker: Vil vi redde klimaet skal vi bygge en super-supercomputer

det spørgsmål er mere enkelt end hvad man skulle tro, man behøver ikke nogen supercomputer eller noget andet for at finde ud af hvad der 100% vil virke, og gøre klimaet meget bedre, for ca. 45 år siden da jeg gik i skole, fik de fleste elever i de danske skoler at vide at vi var for mange mennesker på jorden, og verden var overbefolket, er jorden overbefolket, behøver man jo ikke være særlig klog, for at finde ud af man så bruger flere resurser end jorden kan klare at give tilbage. og den gang var der ca. 3 til 3,5 miliard mennesker i verden, og i dag er vi ca. det dobelte eller mere, bliver vi ved med at forøge antal mennesker i verden, ender det med vi udryder os selv og alt andet liv på jorden, men da det lader til alle er bange for at sige hvad der skal til for at rede verden, og kun tænker på penge, så vil det aldrig lykkedes at rede jorden, for ingen vil jo gå ned i levestandard.

20. juni 2019 kl. 17:51
Windows 10 er nu på over 800 millioner enheder

Lars det er windows 10 og ikke kun windows, det skriver Microsoft her https://news.microsoft.com/bythenumbers/en/windowsdevices når det nu skal skæres ud i pap

16. marts 2019 kl. 01:43